Πέντε περιφερειακά κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας καλούνται σε ακρόαση από το ΕΣΡ...

Πέντε περιφερειακά κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας "Euro Channel, Γνώμη του Πολίτη, Πέλλα TV, Εγνατία TV, Time Channel", καλούνται σε ακρόαση από το ΕΣΡ για τη παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την ενδεχόμενη οριστική διακοπή της λειτουργίας τους, επειδή φέρονται να μεταδίδουν το πρόγραμμα τους από δίαυλο συχνοτήτων, ο οποίος δεν έχει κατά νόμον απονεμηθεί για μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων ευρυεκπομπής. Τα κανάλια ήδη εκπέμπουν στους διαύλους 50 και 51 (Χορτιάτης), μέσω των πιλοτικά αδειοδοτημένων παρόχων δικτύου ευρυεκπομπής “Digital Broadcast Syndication (DBS) και Digital Union”, ενώ η Digea κατέχει τα δικαιώματα περιφερειακής εμβέλειας ως επίσημος αδειοδοτημένος πάροχος δικτύου ευρυεκπομπής για όλη τη χώρα...
(Paksat)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για την 61η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης¨... 
...την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00, στην έδρα του Συμβουλίου στη διεύθυνση Πανεπιστημίου και Αμερικής 5 (στον 3ο όροφο), με θέματα ημερησίας διατάξεως :
1. Ακρόαση του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «EURO CHANNEL», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη οριστική διακοπή της λειτουργίας του, επειδή φέρεται να μεταδίδει το πρόγραμμα του από δίαυλο συχνοτήτων, ο οποίος δεν έχει κατά νόμον απονεμηθεί για μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων.
2. Ακρόαση του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη οριστική διακοπή της λειτουργίας του, επειδή φέρεται να μεταδίδει το πρόγραμμα του από δίαυλο συχνοτήτων, ο οποίος δεν έχει κατά νόμον απονεμηθεί για μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων.
3. Ακρόαση του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «ΠΕΛΛΑ TV», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με με ενδεχόμενη οριστική διακοπή της λειτουργίας του, επειδή φέρεται να μεταδίδει το πρόγραμμα του από δίαυλο συχνοτήτων, ο οποίος δεν έχει κατά νόμον απονεμηθεί για μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων.
4. Ακρόαση του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «ΕΓΝΑΤΙΑ TV», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη οριστική διακοπή της λειτουργίας του, επειδή φέρεται να μεταδίδει το πρόγραμμα του από δίαυλο συχνοτήτων, ο οποίος δεν έχει κατά νόμον απονεμηθεί για μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων.
5. Ακρόαση του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «TIME CHANNEL», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη οριστική διακοπή της λειτουργίας του, επειδή φέρεται να μεταδίδει το πρόγραμμα του από δίαυλο συχνοτήτων, ο οποίος δεν έχει κατά νόμον απονεμηθεί για μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Ο Πρόεδρος του ΕΣΡ - Αθανάσιος Κουτρομάνος

"esr.gr"