Οριστική διακοπή της Cyta Τηλεόραση στο τέλος της χρονιάς αλλά και σε VH1 Classic στην Ελληνική αγορά...

Μετά τη διακοπή εμπορικής διάθεσης της IPTV πλατφόρμας “CYTA Τηλεόραση”, έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση για την οριστική διακοπή της υπηρεσίας στην Ελληνική αγορά (χωρίς να επηρεάζονται οι υπηρεσίες Cyta 2play ίντερνετ και τηλεφωνίας). Έτσι στις 31 Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τη λειτουργική διακοπή της ευρυζωνικής υπηρεσίας, σταματά και η πρόσβαση στην Super Oldies μουσική υπηρεσία VH1 Classic, το καλύτερο 80s + 90s Jukebox ασταμάτητα χωρίς διαφημίσεις στη ζώνη Clarke, καθώς δεν διατίθεται σε καμία άλλη ελληνική πλατφόρμα τηλεόρασης, αλλά μόνο στη Κυπριακή αγορά `η εναλλακτικά μέσω των εξάμηνων `η ετησίων προπληρωμένων εισιτηρίων ανανέωσης μέσω της δορυφορικής πλατφόρμας MTV Unlimited (Astra 19.2E)...
Nicolas A.
...
Ανακοίνωση Διακοπής Υπηρεσίας Cyta Τηλεόραση
Η Cyta Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία της Vodafone-Panafon, ανακοινώνει ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2018 τερματίζεται η παροχή της Υπηρεσίας Cyta Τηλεόραση και ως εκ τούτου, από την παραπάνω ημερομηνία διακόπτεται η παροχή της προς όλους τους συνδρομητές της Cyta Ελλάδος. Διευκρινίζεται ότι η υπηρεσία Cyta 2play δεν επηρεάζεται από τον τερματισμό της υπηρεσίας Cyta Τηλεόραση.
Περαιτέρω, οι συνδρομητές της Cyta Ελλάδος μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή την Υπηρεσία Vodafone TV της μητρικής εταιρείας Vodafone-Panafon για ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, πλούσια αθλητική δράση μέσα από τα κανάλια Novasports και Eurosport, αγαπημένους παιδικούς ήρωες, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμη.
 Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2155602968 (ωράριο λειτουργίας: Δευ-Παρ. 9πμ – 5μμ).
 Σημείωση: Διευκρινίζεται ότι οι συνδρομητές της Υπηρεσίας Cyta Τηλεόραση δεν θα επιβαρυνθούν με κανενός είδους χρέωση σε σχέση με τη διακοπή της Υπηρεσίας ή τον ψηφιακό εξοπλισμό πρόσβασης σε αυτήν (αποκωδικοποιητές).