Highlights Μαΐου μέσα από την οθόνη του National Geographic...

Τα Highlights Μαΐου μέσα από την οθόνη του National Geographic και National Geographic Wild με τις σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών NOVA, Wind Vision και με έξτρα αμφίδρομη πρόσβαση μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+" σε Vodafone TV και COSMOTE TV...
Highlights Μαΐου μέσα από την οθόνη του National Geographic...
...
Καλώς ορίσατε στην πιο σκληρή δοκιμασία, την επιβίωση! 
Με παρουσιαστή και αφηγητή το λάτρη της περιπέτειας Bear Grylls, εξερευνήστε νέα περιβάλλοντα όπου ζουν μερικά από τα πιο περίπλοκα είδη του πλανήτη. Λιβάδια, έρημοι και ζούγκλες προκαλούν το ζωικό βασίλειο να επιβιώσει στις πιο ακραίες και αφιλόξενες συνθήκες. Μη χάσετε τα νέα επεισόδια της σειράς - ντοκιμαντέρ από τον βραβευμένο Guillermo Navarro.
Γίνετε αυτόπτης μάρτυρας σε ιστορίες ανθρώπων που έχουν εμπλακεί στα πιο σημαδιακά γεγονότα μέσα από αρχεία και ηχογραφήσεις, ενώ αυτά διαδραματίζονταν.


Ένας πρώην μηχανικός της NASA μας ξεναγεί στο εσωτερικό των πιο δυνατών μηχανών του κόσμου, για να αποκαλύψει τη μηχανική και τις ιστορίες πίσω από την κατασκευή τους.

Highlights Μαΐου μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild...
...
Κάθε καλοκαίρι, άνθρωποι συρρέουν στις παραλίες για παιχνίδι στον ήλιο. Τα ζώα όμως που φτιάχνουν το σπίτι τους σε άγριες ακτές, μάχονται για την επιβίωση κάθε μέρα.

Ο Carter Andrews ξεκινά ένα ταξίδι ανά τον κόσμο, με στόχο να εντοπίσει και να πιάσει θρυλικά ψάρια για τα οποία έχει ακούσει πολλές ιστορίες, στη διάρκεια της καριέρας του.