Nova Highlights: 01 - 11 Ιουνίου…

Τελευταία ενημέρωση 28/05:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 01 - 11  Ιουνίου…
...
Σάββατο 1 Ιουνίου Animal Planet στις 21:00
«Ήρωες ζώων 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Για τους λάτρεις των ζώων σε όλο τον κόσμο, η τρυφερή σειρά επιστρέφει με ακόμα περισσότερες συγκινητικές ιστορίες ζώων που χρειάζονται βοήθεια σε όλο τον κόσμο, και των ανθρώπων που τα βοηθούν.

Σάββατο 1 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ » Πρεμιέρα
Αυστραλία, 1975. Την εποχή που οι ενήλικοι βιώνουν τη σεξουαλική επανάσταση με ιδιαίτερο τρόπο, ένας έφηβος βλέπει τον κόσμο του να αλλάζει όταν σε μια παραλία ξεβράζεται μια μπλε φάλαινα 200 τόνων... (Κομεντί, Γκάι Πιρς, Κάιλι Μινόγκ)


Κυριακή 2 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΙΓΑΙΟ SOS » Πρεμιέρα
Καλοκαίρι 2018. Ενας ισχυρός σεισμός φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Αμέσως, Ελληνες και Τούρκοι στέλνουν στρατεύματα για να καταλάβουν το μικρό νησάκι... (Κωμωδία, Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος)

Κυριακή 2 Ιουνίου Novasports2HD στις 19:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μπαράζ Ανόδου Λανς-Ντιζόν» (Ζ)
Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την εξασφάλιση του τελευταίου εισιτηρίου που οδηγεί στη Ligue 1!

Kυριακή 2 Ιουνίου Novasports1HD στις 16:00
«Σουηδικό πρωτάθλημα ΑΪΚ Στοκχόλμης-Χάμαρμπι» (Ζ)
Η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται τη Χάμαρμπι για τη 12η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Δευτέρα 3 Ιουνίου National Geographic στις 21:00
«Η τελευταία μάχη του Χίτλερ 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Καθώς τα συμμαχικά βομβαρδιστικά κυριαρχούν στον αέρα και τα τείχη των πόλεων καταρρέουν, οι ναζιστικές δυνάμεις διατηρούν στην κατοχή τους ναυτικές βάσεις, οχυρά και φρούρια της Ευρώπης. Η «Τελευταία Μάχη του Χίτλερ» αφηγείται την έντονη ιστορία της Ευρώπης μετά την Απόβαση στη Νορμανδία.

Δευτέρα 3 Ιουνίου Novacinema2HD στις 22:00
«SIMONE»
Ενας σκηνοθέτης βλέπει την καριέρα του να φτάνει στο τέλος της και δείχνει ανήμπορος να αποτρέψει τη δυσάρεστη εξέλιξη. Τη λύση θα δώσει η Σιμόν, μια ψηφιακή ηθοποιός που θα του αλλάξει τη ζωή... (Κομεντί επ. Φαντασίας , Αλ Πατσίνο, Γουινόνα Ράιντερ)

Τρίτη 4 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΛΕΤ » Πρεμιέρα
Μετά το γάμο της, η Γαλλίδα Κολέτ εισχωρεί στους πνευματικούς κύκλους του Παρισιού και το συγγραφικό της ταλέντο γίνεται η αφορμή για να εξελιχθεί σε πρωτεργάτρια του φεμινιστικού κινήματος. (Αληθινή ιστορία, Κίρα Νάιτλι, Ντόμινικ Γουέστ)

Τετάρτη 5 Ιουνίου Novasports2HD στις 23:00
«Γερμανικό κύπελλο Τελικός Λειψία-Μπάγερν Μονάχου»
Ο αγώνας, που ανέδειξε Κυπελλούχο Γερμανίας για 19η φορά την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, σηματοδοτεί την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας για τη μετάδοση του γερμανικού κυπέλλου από τα κανάλια Novasports!

Τετάρτη 5 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«World of Freesports»
Στιγμιότυπα από διοργανώσεις extreme sports απ’ όλο τον κόσμο που «κόβουν την ανάσα»!

Πέμπτη 6 Ιουνίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΚΟΜΠΡΑ»
Το πραγματικό του όνομα είναι Κομπρέτι, αλλά οι φίλοι του τον φωνάζουν 'Κόμπρα'. Είναι ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς και, αν το έγκλημα είναι αρρώστια, εκείνος είναι η θεραπεία! (Αστυνομικό θρίλερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπριγκίτε Νίλσεν)

Πέμπτη 6 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE NEW ROMANTIC» Πρεμιέρα
Απογοητευμένη από τις σχέσεις της και προβληματισμένη σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον, μία επίδοξη δημοσιογράφος κάνει ένα πείραμα ελπίζοντας να κερδίσει έναν δημοσιογραφικό διαγωνισμό... (Ρομαντική κομεντί, Τζέσικα Μπάρντεν, Χέιλι Λο)

Παρασκευή 7 Ιουνίου Novasports1HD στις 20:00
«Deuce - Μαγκαζίνο Τένις»
Νέα, συνεντεύξεις, παρασκήνια και στιγμιότυπα από διοργανώσεις ATP & Grand Slam

Σάββατο 8 Ιουνίου Animal Planet στις 21:00
«Ήρωες ζώων» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Για τους λάτρεις των ζώων σε όλο τον κόσμο, η τρυφερή σειρά επιστρέφει με ακόμα περισσότερες συγκινητικές ιστορίες ζώων που χρειάζονται βοήθεια σε όλο τον κόσμο και των ανθρώπων που τα βοηθούν.

Σάββατο 8 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ» Πρεμιέρα
Ενας δύτης ειδικευμένος σε επικίνδυνες διασώσεις καλείται να βοηθήσει το πλήρωμα ενός ερευνητικού υποβρυχίου που απειλείται από έναν γιγάντιο καρχαρία, εξαφανισμένο εδώ και εκατομμύρια χρόνια. (Ταινία δράσης – τρόμου, Τζέισον Στέιθαμ, Μπίνγκμπινγκ Λι)

Κυριακή 9 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«BOHEMIAN RHAPSODY» Πρεμιέρα
Η πορεία του Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen, από τα πρώτα τους βήματα μέχρι τη θρυλική εμφάνιση στη συναυλία Live Aid, το 1985. Η ταινία απέσπασε 4 Οσκαρ, μαζί και το Α’ Ανδρικού για τον Ράμι Μάλεκ. (Αληθινή ιστορία, Μάικ Μάιερς, Λούσι Μπόιντον)


Τρίτη 11 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«LIFE ITSELF» Πρεμιέρα
Η ζωή ενός ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, από τη γνωριμία τους μέχρι τη γέννηση του παιδιού τους, και ο τρόπος που τα γυρίσματα της τύχης επηρεάζουν ανθρώπους στην άλλη άκρη της Γης, δεκαετίες αργότερα. (Ρομαντική ταινία, Οσκαρ Αϊζακ, Ολίβια Ουάιλντ)

Τρίτη 11 Ιουνίου FOX στις 21:50
«Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Στον προηγούμενο κύκλο της σειράς «Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.», η ομάδα μεταφέρθηκε σε ένα δυστοπικό μέλλον, το οποίο πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αποτρέψει. Καθώς αντιμετώπιζαν πολλαπλές χρονικές εναλλαγές και νέους εχθρούς από μακρινούς πλανήτες, βρήκαν οικογένεια, φίλους και νέους συμμάχους, αλλά και το θάρρος να ολοκληρώσουν την πιο δύσκολη αποστολή, μέχρι στιγμής. Η επόμενη πρόκληση; Να συνειδητοποιήσουν ότι αλλάζοντας τους νόμους του χώρου και του χρόνου μπορεί να έσωσαν τον πλανήτη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σώθηκαν ο Φιτζ και ο Κόλσον.