Nova Highlights: 26 Μαΐου - 04 Ιουνίου…

Τελευταία ενημέρωση 21/05:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 26 Μαΐου - 04 Ιουνίου…
...
Κυριακή 26 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
« VENOM» Πρεμιέρα
Μετά το άδοξο τέλος της καριέρας του, ο δημοσιογράφος Εντι Μπροκ καταλαμβάνεται από μια μυστηριώδη εξωγήινη οντότητα με την οποία δημιουργεί έναν παράξενο δεσμό, και αποκτά πρωτόγνωρες υπερδυνάμεις. (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς)

Δευτέρα 27 Μαΐου Novasports1HD στις 17:00
«EFL Championship Τελικός Play Off» (Ζ)
Στο Γουέμπλεϊ θα κριθεί ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Νόριτς και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Τρίτη 28 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
« ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΤΖΟΥΛΙΕΤ » Πρεμιέρα
Λονδίνο, 1946. Αφού λαμβάνει ένα γράμμα από έναν αγρότη που ζει στο Γκέρνσι, μία νεαρή συγγραφέας επισκέπτεται το νησί για να γράψει ένα βιβλίο για τα μέλη μιας ενδιαφέρουσας λέσχης βιβλίου. (Αληθινή ιστορία , Τζέσικα Μπράουν Φίνλεϊ, Τομ Κόρτνι)

Τρίτη 28 Μαΐου FOX Life στις 21:00
«Modern family 10» (Νέο επεισόδιο)
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι το «Modern Family» πρόκειται να ολοκληρωθεί του χρόνου με τον τελευταίο κύκλο, η σειρά επιστρέφει στο FOX Life τον Μάιο με τα ολοκαίνουρια επεισόδια του 10ου κύκλου, κάθε Τρίτη στις 21:00.

Τετάρτη 29 Μαΐου Novasports1HD στις 21:30
«Ο κόσμος της Serie A»
Οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές της τελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος συγκεντρωμένες στο ημίωρο μαγκαζίνο για τη Serie A


Τετάρτη 29 Μαΐου Novacinema2HD στις 22:00
« SWEENEY TODD: Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΙΤ»
Ενας άνδρας, ο οποίος πριν χρόνια κατηγορήθηκε άδικα για ένα έγκλημα που δε διέπραξε, επιστρέφει στο Λονδίνο αποφασισμένος να εκδικηθεί... Η ταινία απέσπασε ένα Οσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες. (Μιούζικαλ, Τζόνι Ντεπ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ)

Πέμπτη 30 Μαΐου Novasports2HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μπαράζ Ανόδου 1ος αγώνας» (Ζ)
Η μάχη για την εξασφάλιση του τελευταίου εισιτηρίου για τη Ligue 1 ξεκινάει! Οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στη διεκδίκησή του.

Πέμπτη 30 Μαΐου Novasports2HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μπαράζ Ανόδου 1ος αγώνας» (Ζ)
Η μάχη για την εξασφάλιση του τελευταίου εισιτηρίου για τη Ligue 1 ξεκινάει! Οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στη διεκδίκησή του

Πέμπτη 30 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«THE PERFECT MATCH» Πρεμιέρα
Υστερα από ένα σοβαρό δυστύχημα, ο Ιαν χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση ήπατος και, σαν από θαύμα, εμφανίζεται ένας συμβατός δότης. Γρήγορα όμως αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο ήρωας που φαίνεται... (Θρίλερ, Αλέινα Χάφμαν, Στέφανι Σάι)

Παρασκευή 31 Μαΐου Novasports2HD στις 18:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Καέν-Μπορντό»
Με την 38η αγωνιστική ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος.

Παρασκευή 31 Μαΐου History στις 23:00
«Κυνηγοί βίνταζ τεχνολογίας» (Νέο επεισόδιο)
Όλοι μας είμαστε τόσο απασχολημένοι με το επόμενο τεχνολογικό επίτευγμα που, οι περισσότεροι από εμάς, δεν αντιλαμβανόμαστε πως οι πραγματικοί θησαυροί κρύβονται στα υπόγεια, τις ντουλάπες και τις αποθήκες μας! Η σειρά παρουσιάζει ένα χαρισματικό δίδυμο, τον Μπόχους, «Μπο», και τον Σον, οι οποίοι μετέτρεψαν το πάθος τους για την τεχνολογία σε μία πετυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση. Αναζητούν σπάνια τεχνολογικά αντικείμενα από το παρελθόν, καθώς για τον κατάλληλο συλλέκτη τα αντικείμενα αυτά αξίζουν μια περιουσία!

Σάββατο 1 Ιουνίου Animal Planet στις 21:00
«Ήρωες ζώων 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Για τους λάτρεις των ζώων σε όλο τον κόσμο, η τρυφερή σειρά επιστρέφει με ακόμα περισσότερες συγκινητικές ιστορίες ζώων που χρειάζονται βοήθεια σε όλο τον κόσμο, και των ανθρώπων που τα βοηθούν.

Σάββατο 1 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ » Πρεμιέρα
Αυστραλία, 1975. Την εποχή που οι ενήλικοι βιώνουν τη σεξουαλική επανάσταση με ιδιαίτερο τρόπο, ένας έφηβος βλέπει τον κόσμο του να αλλάζει όταν σε μια παραλία ξεβράζεται μια μπλε φάλαινα 200 τόνων... (Κομεντί, Γκάι Πιρς, Κάιλι Μινόγκ)


Κυριακή 2 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΙΓΑΙΟ SOS » Πρεμιέρα
Καλοκαίρι 2018. Ενας ισχυρός σεισμός φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Αμέσως, Ελληνες και Τούρκοι στέλνουν στρατεύματα για να καταλάβουν το μικρό νησάκι... (Κωμωδία, Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος)






Τρίτη 4 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΛΕΤ » Πρεμιέρα
Μετά το γάμο της, η Γαλλίδα Κολέτ εισχωρεί στους πνευματικούς κύκλους του Παρισιού και το συγγραφικό της ταλέντο γίνεται η αφορμή για να εξελιχθεί σε πρωτεργάτρια του φεμινιστικού κινήματος. (Αληθινή ιστορία, Κίρα Νάιτλι, Ντόμινικ Γουέστ)