Η ανάδειξη του πρωταθλητή της Premier League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ποδοσφαιρικό θέαμα με αποκορύφωμα τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή της Premier League, τη συνέχεια των ΝΒΑ playoffs, αλλά και δράση σε μηχανοκίνητο αθλητισμό και τένις θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα.
H φετινή σεζόν για την Premier League ολοκληρώνεται με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας έναν παραπάνω βαθμό από τη Λίβερπουλ. Στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, την Κυριακή 12/5 στις 17.00, οι «Πολίτες» παίζουν εκτός έδρας με την Μπράιτον (COSMOTE SPORT 2HD), ενώ οι «Κόκκινοι» υποδέχονται τη Γουλβς (COSMOTE SPORT 3HD). Τη δράση της ημέρας συμπληρώνουν οι αγώνες Τότεναμ-Έβερτον (COSMOTE SPORT 6HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κάρντιφ (COSMOTE SPORT 9HD), Λέστερ-Τσέλσι (COSMOTE SPORT 8HD) και Μπέρνλι-Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 7HD).
Με αφορμή το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος, η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV και η εκπομπή SPORTSHOW : Premier League Season Finale (Κυριακή 12/5, 16.00, COSMOTE SPORT 1HD) θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τα γήπεδα της Αγγλίας, εν όψει της ανάδειξης του πρωταθλητή.
Αγωνιστική δράση υπάρχει και στα γήπεδα της Ισπανίας. Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φετινής LaLiga Santander υποδέχεται τη Χετάφε (COSMOTE SPORT 4HD), η Βαλένθια την Αλαβές (COSMOTE SPORT 3HD), η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Σεβίλη (COSMOTE SPORT 8HD) και η Ρεάλ Σοσιεδάδ τη Ρεάλ Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 9HD). Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν την Κυριακή 12/5 στις 19.30.
Στην Bundesliga, το Σάββατο 11/5 στις 16.30, μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, η πρώτη στη βαθμολογία Μπάγερν Μονάχου παίζει εκτός έδρας με τη Λειψία (COSMOTE SPORT 2HD) και η Σάλκε με τη Λεβερκούζεν (COSMOTE SPORT 7HD).Την ίδια ημέρα, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (COSMOTE SPORT 3HD).
Στη Liga NOS, η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται με την Μπενφίκα των Σάμαρη και Βλαχοδήμου να ηγείται της κατάταξης, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρίο Άβε (Κυριακή 12/5, 22.00, COSMOTE SPORT 8HD).
Οι φίλοι του μπάσκετ έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον στα NBA playoffs, που συνεχίζονται με ελληνικό χρώμα στα κανάλια COSMOTE SPORT, καθώς στο πρόγραμμα της εβδομάδας συμπεριλαμβάνεται η συνέχεια της σειράς αγώνων του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς απέναντι στους Σέλτικς. Η 5η μεταξύ τους αναμέτρηση διεξάγεται την Πέμπτη 9/5 στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD). Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίσης, την 5η «συνάντηση» των Νάγκετς με τους Μπλέιζερς (Τετάρτη 8/5, 05.30, COSMOTE SPORT 4HD).
Για τους λάτρεις του τένις η δράση μεταφέρεται στη Μαδρίτη, όπου διεξάγεται το ATP Masters 1000 Mutua Madrid Open. Στο COSMOTE SPORT 6HD, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες του κυρίως ταμπλό, με τη συμμετοχή κορυφαίων τενιστών μέχρι και τον τελικό της Κυριακής 12/5 (19.30). Αντίστοιχα στα κορτ των COSMOTE SPORT καναλιών θα απολαύσουμε τους ημιτελικούς του WTA Mutua Madrid Open (Παρασκευή 10/5, 15.30 & 21.00), αλλά και τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11/5 (19.30, COSMOTE SPORT 6HD).
Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα «ταξιδέψουν» μέσω του COSMOTE SPORT 5HD στη Βαρκελώνη, για να παρακολουθήσουν κορυφαίο θέαμα στη Formula 1, από τις ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 10/5, 11.50 & 15.50, Σάββατο 11/5, 12.50) και τις κατατακτήριες (Σάββατο 12/5, 15.50) έως τον αγώνα της Κυριακής 12/5 (16.00).
Τέλος, την Κυριακή 12/5 όσοι αγαπούν τις πολεμικές τέχνες θα μεταφερθούν στη Βραζιλία, για να παρακολουθήσουν το κύριο event του UFC 237 (05.00, COSMOTE SPORT 8HD), στο πλαίσιο του οποίου, η Ρόουζ Ναματζούνας θα ταξιδέψει για πρώτη φορά εκτός των ΗΠΑ, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της, απέναντι στην Τζέσικα Αντρέιντ.