NovaROCK και Nova Highlights: 09 - 18 Ιουνίου…

Τελευταία ενημέρωση 12/06:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 01 - 11  Ιουνίου…
...
Κυριακή 9 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«BOHEMIAN RHAPSODY» Πρεμιέρα
Η πορεία του Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen, από τα πρώτα τους βήματα μέχρι τη θρυλική εμφάνιση στη συναυλία Live Aid, το 1985. Η ταινία απέσπασε 4 Οσκαρ, μαζί και το Α’ Ανδρικού για τον Ράμι Μάλεκ. (Αληθινή ιστορία, Μάικ Μάιερς, Λούσι Μπόιντον)

Δευτέρα 10 Ιουνίου National Geographic WILD στις 19:00
«ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Η Ανταρκτική είναι το πιο κρύο μέρος στον κόσμο και η επιβίωση εκεί είναι αδύνατη για τις περισσότερες μορφές ζωής. Ωστόσο, η υποθαλάσσια ζωή είναι διαφορετική υπόθεση. Χρησιμοποιώντας υποβρύχια σκάφη καταδυόμενα σε μεγάλα βάθη κι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες κάμερες, βιολόγοι της θαλάσσιας ζωής επιχειρούν να εξερευνήσουν ένα από τα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου. Ο Νότιος Ωκεανός φιλοξενεί παράξενα πλάσματα, που μερικές φορές είναι γιγάντια. Το ταξίδι των επιστημόνων μάς οδηγεί σ’ έναν εχθρικό και απρόσιτο κόσμο, κρυμμένο καλά κάτω από χιόνι και πάγο, όπου θα βιώσουμε τη μαγεία των θαλάσσιων γιγάντων.

Τρίτη 11 Ιουνίου FOX στις 21:50
«Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Στον προηγούμενο κύκλο της σειράς «Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.», η ομάδα μεταφέρθηκε σε ένα δυστοπικό μέλλον, το οποίο πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αποτρέψει. Καθώς αντιμετώπιζαν πολλαπλές χρονικές εναλλαγές και νέους εχθρούς από μακρινούς πλανήτες, βρήκαν οικογένεια, φίλους και νέους συμμάχους, αλλά και το θάρρος να ολοκληρώσουν την πιο δύσκολη αποστολή, μέχρι στιγμής. Η επόμενη πρόκληση; Να συνειδητοποιήσουν ότι αλλάζοντας τους νόμους του χώρου και του χρόνου μπορεί να έσωσαν τον πλανήτη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σώθηκαν ο Φιτζ και ο Κόλσον.


Τρίτη 11 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«LIFE ITSELF» Πρεμιέρα
Η ζωή ενός ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, από τη γνωριμία τους μέχρι τη γέννηση του παιδιού τους, και ο τρόπος που τα γυρίσματα της τύχης επηρεάζουν ανθρώπους στην άλλη άκρη της Γης, δεκαετίες αργότερα. (Ρομαντική ταινία, Οσκαρ Αϊζακ, Ολίβια Ουάιλντ)

Τρίτη 11 Ιουνίου Novacinema2HD στις 23:55
«ΚΟΜΠΡΑ»
Το πραγματικό του όνομα είναι Κομπρέτι, αλλά οι φίλοι του τον φωνάζουν 'Κόμπρα'. Είναι ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς και, αν το έγκλημα είναι αρρώστια, εκείνος είναι η θεραπεία! (Αστυνομικό θρίλερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπριγκίτε Νίλσεν)

Τετάρτη 12 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:00
«World of Freesports»
Στιγμιότυπα από διοργανώσεις extreme sports απ’ όλο τον κόσμο που «κόβουν την ανάσα»!

Πέμπτη 13 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Στιγμιότυπα Aquabike Πορτιμάο, Πορτογαλία»
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα ενός από τα πιο γρήγορα, απαιτητικά και θεαματικά αθλήματα.

Πέμπτη 13 Ιουνίου Novasports1HD στις 22:00
«Τουρνουά γκολφ ανδρών U.S. Open 1η ημέρα» (Ζ)
Η πρώτη ημέρα του γνωστού για τις δύσκολες και απαιτητικές θέσεις "pin" τουρνουά, που
διεξάγεται στην Καλιφόρνια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις του αθλήματος.

Παρασκευή 14 Ιουνίου Novasports1HD στις 20:00
«Deuce - Μαγκαζίνο Τένις»
Νέα, συνεντεύξεις, παρασκήνια και στιγμιότυπα από διοργανώσεις ATP & Grand Slam

Παρασκευή 14 Ιουνίου Novasports4HD στις 23:15
«Αγώνες Πυγμαχίας Friday Boxing Fight Night by Stoiximan»
Σ’ αυτό το event παγκόσμιας εμβέλειας αγωνίζονται, μεταξύ άλλων, τρεις σπουδαίοι επαγγελματίες πυγμάχοι, η Χριστίνα "Medusa" Λιναρδάτου, ο Στέλιος Παπαδόπουλος και ο George Kambosos Jnr.

Σάββατο 15 Ιουνίου Novarock στις 0:15
«WOODSTOCK»
Γούντστοκ, 1969. Ο φακός του Μάικλ Γουάντλι αποθανατίζει μοναδικές στιγμές από το θρυλικό μουσικό φεστιβάλ και αποτυπώνει την ιδεολογική επανάσταση της γενιάς του '60. Το ντοκιμαντέρ βραβεύτηκε με Οσκαρ. 1970

Σάββατο 15 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΛΦΑ» Πρεμιέρα
Χιλιάδες χρόνια πριν, ένας κυνηγός τραυματίζεται και χωρίζεται από τη φυλή του, που τον θεωρεί νεκρό. Στο ταξίδι της επιστροφής, ένας λύκος μετατρέπεται σε απρόσμενο σύμμαχο... (Οικογενειακή περιπέτεια, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Γιοχάνες Χόκουρ Γιοχάνενσον)




Κυριακή 16 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
« HUNTER KILLER»Πρεμιέρα
Ο κυβερνήτης ενός αμερικανικού υποβρυχίου αναλαμβάνει να σώσει τη ζωή του Ρώσου Προέδρου και να αποτρέψει ένα πραξικόπημα που θα μπορούσε να οδηγήσει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. (Θρίλερ δράσης, Τζέραρντ Μπάτλερ, Γκάρι Ολντμαν)

Κυριακή 16 Ιουνίου National Geographic HD στις 21:00
«Η ανεπίσημη βιογραφία του Κιμ Γιονγκ Ουν»
Το National Geographic μάς φέρνει πιο κοντά σε ένα από τα πιο απομονωμένα έθνη στη Γη: τη Βόρεια Κορέα.


Τρίτη 18 Ιουνίου Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΑΝΥΠΑΚΟΗ »Πρεμιέρα
Με αφορμή το θάνατο του πατέρα της, μια γυναίκα επισκέπτεται την αυστηρή κοινότητα που την απέκλεισε χρόνια πριν. Η επιστροφή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μυστικά και σκάνδαλα του παρελθόντος. (Κοινωνική ταινία, Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς)