Οι καθοριστικές «μάχες» της Μαρίας Σάκκαρη & του Στέφανου Τσιτσιπά αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του τένις τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να διεκδικούν μία θέση στον τελικό του WTA Mubadala Silicon Valley Classic και του ΑΤΡ 500 Citi Open, αντίστοιχα, μετά τις νίκες τους στα προημιτελικά των τουρνουά.

Αφού επικράτησε με 2-1 σετ της Ελίνα Σβιτολίνα, η Μαρία Σάκκαρη καλείται απόψε, στις 00.00 (COSMOTE SPORT 7HD), να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κινέζας Σαϊσάι Ζενγκ για να βρεθεί στον τελικό του Σαν Χοσέ των ΗΠΑ.
Στους «4» του ΑΤΡ 500 Citi Open και στη θέση Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού επικράτησε του Μπενουά Περ με 2-0. Αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στην αναμέτρηση – «εισιτήριο» για τον τελικό του τουρνουά είναι ο Ελληνοαυστραλός, Νίκ Κύργιος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 4/8 στις 02.00 στο COSMOTE SPORT 6HD.
Επισυνάπτονται τα προγράμματα των καναλιών COSMOTE SPORT 6HD & COSMOTE SPORT 7HD της τρέχουσας εβδομάδας, με την προσθήκη ζευγαριών στους ημιτελικούς αγώνες του ATP 500 CITI OPEN (CS6HD), καθώς και με την προσθήκη του αποψινού αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Κινέζα Σαϊσάι Ζενγκ στα ημιτελικά του WTA Mubadala Silicon Valley Classic (CS7HD).