Nova Highlights: "07 - 16 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 07/07:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "07 - 16 Ιουλίου"…
...
Κυριακή 7 Ιουλίου National Geographic στις 16:15
«Τραγωδία Challenger: Η τελευταία αποστολή» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Το ντοκιμαντέρ «Τραγωδία Challenger: Η Τελευταία Αποστολή» ακολουθεί την ιστορία του διαστημόπλοιου Τσάλεντζερ και του πληρώματός του, ειδικότερα της Κρίστα Μακόλιφ, η οποία θα ήταν η πρώτη απλή πολίτης που θα ταξίδευε στο διάστημα.
Κυριακή 7 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ» Πρεμιέρα
Δύο γυναίκες βρίσκονται μπλεγμένες σε μια επικίνδυνη διεθνή συνωμοσία, όταν η μία ανακαλύπτει ότι ο πρώην φίλος της είναι στην πραγματικότητα κατάσκοπος, με μια ομάδα εκτελεστών στο κατόπι του... (Κωμωδία δράσηςΜίλα Κούνις, Τζάστιν Θερού)

Δευτέρα 8 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Τουρνουά Τένις Wimbledon Κεντρικό Court Φάση των 16» (Ζ)
Οι καλύτεροι τενίστες και τενίστριες του τουρνουά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν στην προημιτελική φάση

Δευτέρα 8 Ιουλίου Novasports1HD στις 19:00
«Φιλικός αγώνας Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου» (Ζ)
Ο φιλικός αγώνας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου επί αυστριακού εδάφους αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Βικτόρια Πλζεν.

Τρίτη Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΑΙΡΗ ΣΕΛΛΕΫ» Πρεμιέρα
Η ζωή της νεαρής συγγραφέως Μέρι Γούολστονκραφτ Γκόντγουϊν, η θυελλώδης σχέση της με τον ποιητή Πέρσι Σέλλεϋ και η συγγραφή του εμβληματικού μυθιστορήματος ‘Φράνκεσταϊν ή ο Σύγχρονος Προμηθέας’. (Αληθινή ιστορίαΕλ Φάνινγκ, Μέιζι Ουίλιαμς)

Τετάρτη 10 Ιουλίου FOX στις 23:20
«False Flag 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Μια ισχυρή έκρηξη συγκλονίζει την εορταστική τελετή για τα εγκαίνια του νέου αγωγού που ενώνει Ισραήλ και Τουρκία. Η ζωή τριών φαινομενικά φυσιολογικών οικογενειών δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Τα μέλη των τριών οικογενειών βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα θεωρούνται ύποπτα για τη βομβιστική επίθεση στον αγωγό που προκάλεσε το θάνατο κυβερνητικών στελεχών, συμπεριλαμβανομένου και του Τούρκου πρέσβη.

Πέμπτη 11 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«MY GENERATION» Πρεμιέρα
Με αφηγητή και πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κέιν, με εμφανίσεις από μεγάλους σταρ της εποχής και μέσα από αποσπάσματα ταινιών κι αρχειακό υλικό, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πολιτιστική επανάσταση στη Βρετανία της δεκαετίας του ’60.( Ντοκιμαντέρ)

Παρασκευή 12 Ιουλίου Novasports2HD στις 19:00
«Φιλικός αγώνας ΑΕΚ-Τρέντσιν» (Ζ)
Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τη σλοβακική Τρέντσιν στην Πολωνία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Παρασκευή 12 Ιουλίου Novasports1HD στις 15:00
«Τουρνουά Τένις Wimbledon Κεντρικό Court Ημιτελικοί ανδρών» (Ζ)
Το τουρνουά μπαίνει στην τελική ευθεία και η αγωνία κορυφώνεται! Ποιοι θα είναι οι δύο τενίστες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο; 

Σάββατο 13 Ιουλίου Novasports1HD στις 16:00
«Τουρνουά Τένις Wimbledon Κεντρικό Court Τελικός μονού γυναικών» (Ζ)
Οι δύο καλύτερες τενίστριες του λονδρέζικου Grand Slam του 2019 διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σάββατο 13 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ» Πρεμιέρα
Προς μεγάλη του έκπληξη, ένα νεαρό γέτι ανακαλύπτει ότι οι άνθρωποι είναι πράγματι υπαρκτοί και ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι για να βρει αποδείξεις και να τις παρουσιάσει στη φυλή του. (Παιδική ταινία κιν. σχεδίων , Φωνές: Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Συριόπουλος)
Σάββατο 13 Ιουλίου Novacinema2HD στις 19:40
«ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ» Πρεμιέρα
Ο Γιάννης Αγιάννης, ένας φτωχός Γάλλος, εκτίει 19ετή ποινή στα κάτεργα γιατί έκλεψε λίγο ψωμί. Ο Ιαβέρης, ένας δαιμόνιος επιθεωρητής, τον καταδιώκει, στοιχειώνοντας κάθε του κίνηση για μια νέα αρχή... (Δράμα εποχής, Λίαμ Νίσον, Τζέφρι Ρας)

Κυριακή 14 Ιουλίου Novasports1HD στις 16:00
«Τουρνουά Τένις Wimbledon Κεντρικό Court Τελικός μονού ανδρών» (Z)
Η «μάχη» για τον τίτλο ανάμεσα στους δύο καλύτερους τενίστες του τουρνουά του 2019 αναμένεται να προσφέρει στιγμές αγωνίας και συγκίνησης στους λάτρεις του σπορ.

Κυριακή 14 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ» πρεμιέρα
Εχοντας καταδικαστεί άδικα για ένα έγκλημα που δε διέπραξε, ένας διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων συμμαχεί με έναν ιδιόρρυθμο συγκρατούμενό του με σκοπό να αποδράσει και να κερδίσει την ελευθερία του. (Αληθινή ιστορία, Τσάρλι Χάναμ, Ράμι Μάλεκ)

Δευτέρα 15 Ιουλίου FOX στις 23:40
«Snowfall 3» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 1984 και τον 3ο κύκλο της σειράς «Snowfall». Το κρακ εξαπλώνεται ραγδαία στο νότιο Λος Άντζελες και συνεχίζει την καταστροφική του πορεία, αλλάζοντας για πάντα την κουλτούρα της πόλης.

Τρίτη 16 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ» πρεμιέρα
Στις βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που ξεσπούν στο Λος Αντζελες του 1992, μία γυναίκα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει την πολυπληθή οικογένειά της με τη βοήθεια ενός απρόσμενου συμμάχου. (Κοινωνική ταινία, Χάλι Μπέρι, Ντάνιελ Κρεγκ)