Nova Highlights: "20 - 30 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 18/07:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "20 - 30 Ιουλίου"…
...
Σάββατο 20 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«HIGH SOCIETY» πρεμιέρα
Στα 25 τους χρόνια, δύο κοπέλες με πολύ διαφορετικό παρελθόν και διαφορετική άποψη για τη ζωή ανακαλύπτουν ότι, ύστερα από ένα τραγικό λάθος στο μαιευτήριο, μεγάλωσαν σε λάθος οικογένειες... (Κωμωδία, Γιάνις Νίβενερ, Γιάνικ Σούμαν)

Σάββατο 20 Ιουλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ»
Mετά το θάνατο των γονιών τους, δύο αδέλφια φιλοξενούνται στο σπίτι ενός φιλικού ζευγαριού. Σύντομα, όμως, καταλαβαίνουν ότι κάτω από το πέπλο της οικογενειακής γαλήνης παραμονεύει ο κίνδυνος... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Λίλι Σομπιέσκι, Νταϊάν Λέιν
Κυριακή 21 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛ ΡΟΑΓΙΑΛ» πρεμιέρα
1969. Εφτά άγνωστοι, ο καθένας με το δικό του μυστικό, συγκεντρώνονται σε ένα ξενοδοχείο με λαμπερό παρελθόν αλλά άδοξο παρόν και περνάνε μια περιπετειώδη νύχτα ελπίζοντας στη λύτρωση... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Τζεφ Μπρίτζες, Ντακότα Τζόνσον)

Κυριακή 21 Ιουλίου History στις 22:00
«Προσσελήνωση: Τα άγνωστα αρχεία» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Ο παρουσιαστής Μπραντ Μέλτζερ ζητά τη βοήθεια της Αμερικής για να βρει χαμένα και κλεμμένα ιστορικά αντικείμενα που λείπουν από μουσεία και δημόσιες συλλογές, και ο αριθμός των οποίων ολοένα αυξάνεται. Μεταξύ των αντικειμένων που λείπουν είναι και οι ιστορικές κασέτες στις οποίες βρίσκεται η πιο καθαρή καταγραφή της προσσελήνωσης του Apollo 11. Επίσης, λείπει η συναρπαστική επιστολή Μπίξμπι που έγραψε ο Πρόεδρος Λίνκολν και η οποία αποτέλεσε την έμπνευση για την ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν». Και τέλος, η μασέλα του Τζορτζ Ουάσιγκτον, η οποία κλάπηκε από το μουσείο Σμιθσόνιαν.

Δευτέρα 22 Ιουλίου National Geographic Wild στις 19:00
«Η γη των αρπακτικών» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Στις αρχές του 1900, το αφρικανικό λιοντάρι ήταν το κυρίαρχο αρπακτικό στο μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής. Στο άμεσο μέλλον αναμένεται ότι τα λιοντάρια θα έχουν αφανιστεί από το 92% των παραδοσιακών τους βιοτόπων. Η Νότια Αφρική είναι η μόνη χώρα της Αφρικής όπου ο αριθμός των λιονταριών παρουσιάζει αύξηση. Το Εθνικό Πάρκο Kruger και τα γειτονικά ιδιωτικά καταφύγια φιλοξενούν έναν υγιή πληθυσμό σχεδόν 2.000 λιονταριών.

Τρίτη 23 Ιουλίου Novasports1HD στις 20:00
«Προκριματικά Champions League Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου, που πραγματοποιείται στην Τσεχία για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τρίτη 23 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE HAPPYTIME MURDERS» πρεμιέρα
Σε έναν κόσμο όπου άνθρωποι και ζωντανές κούκλες συνυπάρχουν κάθε άλλο παρά αρμονικά, μία αστυνομικός αναλαμβάνει τις έρευνες για μία σειρά φόνων με θύματα τους ηθοποιούς μιας σειράς. (Κωμωδία δράσης, Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μπανκς)

Τετάρτη 24 Ιουλίου Novasports1HD στις 14:35
«International Champions Cup 2019 Γιουβέντους-Ίντερ» (Ζ)
Το κορυφαίο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων υπόσχεται θέαμα και ο ιταλικός «εμφύλιος» ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της Serie A και τους «νερατζούρι» είναι σίγουρο ότι θα το προσφέρει.

Πέμπτη 25 Ιουλίου Novasports1HD στις 14:35
«International Champions Cup 2019 Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (Ζ)
Οι παίκτες της φιναλίστ του Champions League και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εν όψει της νέας σεζόν.

Πέμπτη 25 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«SOMETIMES THE GOOD KILL » πρεμιέρα
Υστερα από έναν μυστηριώδη θάνατο σε ένα μοναστήρι, μία μοναχή αναγκάζεται να ανακαλύψει την αλήθεια, σε μια έρευνα που θα τη φέρει αντιμέτωπη με σκοτεινά μυστικά αλλά και με το παρελθόν της. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Σούζι Αμπρομαϊτ, Αμάντα Μπρούγκελ)

Πέμπτη 25 Ιουλίου Discovery Showcase HD στις 22:00
«’Παγίδευσα’ τα παιδιά μου» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Αντιλαμβάνονται άραγε τα παιδιά τους κινδύνους των σόσιαλ μίντια και σε τι βαθμό; Σε αυτή την αποκαλυπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Ελιοτ Μόργκαν, οι γονείς δύο οικογενειών ανακαλύπτουν πόσο επικίνδυνη είναι η συμπεριφορά των κοριτσιών τους στο διαδίκτυο, επιχειρώντας να παγιδεύσουν τα κορίτσια ώστε να παραδειγματιστούν και να αποφύγουν τους μεγάλους κινδύνους του διαδικτύου.

Παρασκευή 26 Ιουλίου Novasports1HD στις 20:00
«Deuce - Μαγκαζίνο Τένις»
Νέα, συνεντεύξεις, παρασκήνια και στιγμιότυπα από διοργανώσεις ATP & Grand Slam.

Σάββατο 27 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ» πρεμιέρα
Ενας καθηγητής και η γυναίκα του ψάχνουν απεγνωσμένα το γιο τους, ο οποίος εξαφανίστηκε υπό άκρως μυστηριώδεις συνθήκες σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, στην διάρκεια των εορτασμών του Χάλοουιν... (Ταινία τρόμου, Νίκολας Κέιτζ, Σάρα Γουέιν Κάλις)

Σάββατο 27 Ιουλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ »
Ενα κουνελάκι του Playboy διώχνεται από την έπαυλη και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι μιας αδελφότητας κοριτσιών που ουδεμία σχέση έχουν με τον καλλωπισμό. Η όμορφη ξανθιά αναλαμβάνει να τις μεταμορφώσει! (Ρομαντική κομεντί , Αννα Φάρις, Κόλιν Χανκς)

Κυριακή 28 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ» πρεμιέρα
Ενας καταξιωμένος μουσικός της κάντρι βοηθά μια νέα τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα. Κι ενώ η καριέρα της εξελίσσεται, τόσο εκείνος όσο και η σχέση τους καταρρέουν. Η ταινία βραβεύτηκε με Οσκαρ. (Μουσική ταινία , Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga)

Κυριακή 28 Ιουλίου National Geographic στις 21:00
«Gordon Ramsay: Εκτός χάρτη» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο πιο χαρισματικός σεφ του κόσμου, ο Γκόρντον Ράμζι, μετατρέπεται σε λάτρη της περιπέτειας και ταξιδεύει ανά τον κόσμο, για να ανακαλύψει τις τοπικές κουλτούρες που κρύβονται πίσω από το φαγητό. Θα βρεθεί σε λιγότερο γνωστά μέρη, που δεν τα επισκέπτονται συχνά οι τουρίστες, σε περιοχές όπως το Περού, το Μαρόκο, το Λάος, η Νέα Ζηλανδία, η Χαβάη και η Αλάσκα. Ακολουθήστε τον!

Τρίτη 30 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ» πρεμιέρα
Οταν το όνομά της εμπλέκεται στην υπόθεση ενός απεχθούς εγκλήματος, μια νεαρή κοπέλα αναλαμβάνει να λύσει μόνη της το μυστήριο, αντιμετωπίζοντας, ταυτόχρονα, τους δικούς της δαίμονες. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Λόλα Κερκ, Ζόι Κράβιτς)

Τρίτη 30 Ιουλίου Novasports2HD στις 21:30
«Προκριματικά Champions League Ολυμπιακός- Βικτόρια Πλζεν» (Ζ)
Μπροστά στους φιλάθλους τους, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τον επαναληπτικό αγώνα του β’ προκριματικού γύρου και θα προσπαθήσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τετάρτη 30 Ιουλίου NovaRock HD στις 22:00
«PURPLE RAIN»
Σκηνοθέτης: Αλμπερτ Μανιόλι Έτος Παραγωγής: 1984 Μουσική ταινία Ένας πολλά υποσχόμενος μουσικός κάνει τα πρώτα του βήματα με το συγκρότημά του, όμως ανακαλύπτει ότι μόνο το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Η ταινία κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής. (Πρινς, Απολόνια Κοτέρο) 1984, 107'