Καλοκαιρινή διάθεση για τη νέα OTT διαδικτυακή τηλεόραση του Cyfrowy Polsat μέσω του EVOBOX STREAM.


Νέα Ενημέρωση: “Γραμμικές διαφορές διάθεσης υπηρεσιών ανάμεσα στις δυο πλατφόρμες του Cyfrowy Polsat μέσω IP και μέσω δορυφόρου”! Οι μεγάλες δορυφορικές πλατφόρμες στην Ευρώπη, η μια μετά την άλλη λανσάρουν τη δίκη τους ξεχωριστή OTT διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεόρασης με κύριο στόχο τη προσέλκυση IP πελατών οποιαδήποτε παρόχου ίντερνετ. 

Έτσι και η πολωνική δορυφορική πλατφόρμα Cyfrowy Polsat (που εμπορικά δραστηριοποιείται μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων Hot Bird 13E), προχώρησε στα μέσα του Καλοκαιριού στο λανσάρισμα της ομώνυμης νέας OTT διαδικτυακής τηλεόρασης πρόσβασης μέσω του νέου IP δέκτη “EVOBOX STREAM”! Η οποία και σας επιτρέπει να λαμβάνετε τηλεοπτικά κανάλια μέσω Διαδικτύου, αλλά και On demand περιεχόμενο από οποιονδήποτε πάροχο ίντερνετ (μέσω Wi-Fi ή ενσύρματα), με ευέλικτη επιλογή πακέτων χωρίς μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις καθώς ο ανταγωνισμός τρέχει πλέον και σε ρυθμούς IP...
Nicolas A.
...
Ο Maciej Stec, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Στρατηγική σε Cyfrowy Polsat και Polkomtel. ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι “Παρέχουμε στους πελάτες μας μια νέα, επαναστατική, και πολύ ευέλικτη πρόσβαση στο τηλεοπτικό περιεχόμενο. Εάν έχουν οποιοδήποτε διαδίκτυο στο σπίτι, από οποιονδήποτε πάροχο, μπορούν τώρα να έχουν την τηλεόρασή μας - ότι θέλουν, με τα πακέτα που θέλουν και χωρίς σταθερή συνδρομή - και ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί είτε στο καλώδιο, είτε μέσω Wi-Fi. Πρόκειται για μια συνεπή εφαρμογή της ιδέας μας: "Τηλεόραση - Για όλους. Παντού. Διαδίκτυο - Για όλους. Παντού. Τηλέφωνο - Για όλους. Παντού "...”.

Ο αποκωδικοποιητής EVOBOX STREAM είναι διαθέσιμος σε δύο παραλλαγές στους υποψήφιους συνδρομητές της πλατφόρμας Cyfrowy Polsat, είτε με 24μηνο συμβόλαιο (επιπλέον χρέωση 2.35 ευρώ/μήνα), είτε με προπληρωμένη αγορά του αποκωδικοποιητή (εφάπαξ τιμή αγοράς 70.35 ευρώ).
Μετά την επιλογή αποκωδικοποιητή EVOBOX STREAM για τους πρώτους τρεις μήνες θα είναι διαθέσιμα μέσω του δέκτη όλο το φάσμα του προγραμματισμού OTT - περισσότερα από 100 κανάλια δωρεάν!
Στη συνέχεια ο πελάτης θα είναι εντελώς ελεύθερος να συμπεριλάβει ξεχωριστά πακέτα στις περιόδους της επιλογής του. Για να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα πακέτα, επιλέξτε πρώτα ένα από τα βασικά πακέτα. Η ενεργοποίηση των πακέτων είναι δυνατή απευθείας στον αποκωδικοποιητή στη νέα εφαρμογή Store. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ο πελάτης θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσει ένα one-time πακέτο `η πακέτα επιλογής (για 30 ημέρες), οπότε και θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ή θα ανανεωθεί (κάθε 30 ημέρες). Απλές και γρήγορες πληρωμές από τον αποκωδικοποιητή EVOBOX STREAM (είναι το πρώτο στην Πολωνία), το οποίο θα δώσει την ευκαιρία να κάνει τις πληρωμές μέσω του συστήματος Dotpay. Σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια άμεση συναλλαγή και έτσι να ενεργοποιήσετε άμεσα το πακέτο ή το περιεχόμενο για το οποίο ενδιαφέρεται ο χρήστης.

Η προσφορά επιλογής ευέλικτων πακέτων χωρίς μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις με δυνατότητα ενεργοποίησης τους για 30 ημέρες, εμπεριέχει τρία αρχικά βασικά πακέτα επιλογής καναλιών της Cyfrowy Polsat:
1)“Pakiet Wygodny - 25 κανάλια με 4.70 ευρώ/μήνα (εμπεριέχει τα πολυθεματικά κανάλια ψυχαγωγίας που ανήκουν ομιλικά στη πλατφόρμα της Cyfrowy Polsat)”,

2)“Pakiet Komfortowy - 42 κανάλια με 7.05 ευρώ/μήνα (πεμπεριέχει το προηγούμενο πακέτο συν το θεματικό χαρτοφυλάκιο καναλιών της Discovery/Eurosport)”

και 3) “Pakiet Bogaty - 92 κανάλια με 14.11 ευρώ/μήνα (εμπεριέχει το προηγούμενο πακέτο και επιπλέον πολυθεματικά κανάλια ψυχαγωγίας με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και μουσικά κανάλια)”.

Παράλληλα υπάρχουν και έξι επιπρόσθετα πακέτα, τρία με premium περιεχόμενο:
HBO/HBO GO με επιπλέον 4.70 ευρώ/μήνα (Γραμμική και On Line πρόσβαση σε σειρές και ταινίες Α` προβολής),

Eleven Sports” με επιπλέον 3.53 ευρώ/μήνα (Premium αθλητικά γεγονότα με “Formula 1, LaLiga Santander, Bundesliga, Serie A TIM”...)

και “Polsat Sport Premium” με επιπλέον 7.05 ευρώ/μήνα (Premium αθλητικά γεγονότα με “UEFA Champions League, UEFA Europa League”)”.

Καθώς και τρία θεματικά πακέτα:
Sportμε 10 αθλητικά κανάλια και επιπλέον 10.58 ευρώ/μήνα (Polsat Sport Premium 1HD /2HD, Eleven Sports, Eurosport 1HD/2HD,... ),

Filmy i seriale” πακέτο με 19 ψυχαγωγικά κανάλια σειρών και σινεμά και επιπλέον 4.70 ευρώ/μήνα (Kino Polska, FOX Comedy HD, AMC, Kino TV, TNT HD, Cinemax HD, AXN HD, Paramount Channel,...),

και το παιδικό πακέτο “Dzieciμε 6 θεματικά κανάλια και επιπλέον 2.35 ευρώ/μήνα (Nickelodeon, CBeebies, Cartoon Network,...).

Ενώ μέσω του ενσωματωμένου δέκτη DVB-T (που διαθέτει ο νέος IP δέκτης της Cyfrowy Polsat “EVOBOX STREAM” ) λαμβάνονται και όλα τα δωρεάν επίγεια ψηφιακά κανάλια στην ευρύτερη περιοχή της Πολωνικής αγοράς...



Παράλληλα ο πελάτης θα λάβει μετά την αγορά του βασικού πακέτου και δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες GOCyfrowy Polsat GO”, μέσω των οποίων τα επιλεγμένα κανάλια θα είναι διαθέσιμα από το κινητή εφαρμογή ακόμα και σε 3 συσκευές ταυτόχρονα, καθώς και ψηφιακές ευκολίες της “CatchUP υπηρεσίας (η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε επιλεγμένα προγράμματα μέχρι και 7 ημέρες πίσω από τη μετάδοσή τους χωρίς να χρειάζεται να τα καταγράψετε)”.

Νέες εφαρμογές:
Μωσαϊκό - σύσταση περιεχομένου από το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες,
Shop - η δυνατότητα να αγοράσουν πακέτα και τα γεγονότα PPV στο σύστημα απευθείας από τον αποκωδικοποιητή, όταν επιλέγουν το πιο βολικό τρόπο πληρωμής (πακέτα αγοράς θα είναι εν δύναμή προσβάσιμα μετά τη λήξη της προωθητικής περιόδου 3 μηνών).

Λειτουργίες αποκωδικοποιητή EVOBOX STREAM:
Η ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi παρέχει δυνατότητα κινητικότητας, απλά συνδέστε το στο διαδίκτυο από οποιονδήποτε πάροχο (ελάχιστη ταχύτητα λήψης 8 Mb / s),
Η ενσωματωμένη μονάδα DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε 28 κανάλια ελεύθερης ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης,
Πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες:
Cyfrowy Polsat GO, ή χίλια προγράμματα κατ 'απαίτηση χωρίς επιπλέον χρέωση,
HBO GO - μια βιβλιοθήκη εικονικών σειρών και τις μεγαλύτερες παραγωγές του Χόλιγουντ, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε τηλεόραση με τους δικούς σας κανόνες:
reStart - παρακολούθηση επιλεγμένων προγραμμάτων από γραμμικά κανάλια από την αρχή,
TimeShift - σταματά και μετακινεί τα επιλεγμένα προγράμματα έως και 3 ώρες (σύντομα),
CatchUP - Παρακολουθεί επιλεγμένα προγράμματα μέχρι και 7 ημέρες από την εκπομπή τους, λογισμικό που έχει σχεδιαστεί από τη Cyfrowy Polsat, η οποία λειτουργεί με επιτυχία για τον αποκωδικοποιητή EVOBOX LITE και στο νέο αποκωδικοποιητή παρέχει μίνιμουμ διαισθητική και απλή εξυπηρέτηση, εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες αποκωδικοποιητή, πλούσια και με ευκρίνεια τηλεόραση, με γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες catchup, αλφαβητικό φιλτράρισμα των θέσεων του προγράμματος επιλογής και τις δυνατότητες των προηγμένων προγραμμάτων έρευνας και δυνατότητα να ορίσετε υπενθυμίσεις, τη δυνατότητα δημιουργίας λιστών αγαπημένων καναλιών, ευανάγνωστες περιγραφές του προγράμματος, εύκολη πλοήγηση μεταξύ αγαπημένων λιστών καναλιών χρησιμοποιώντας το μπλε κουμπί στο τηλεχειριστήριο...

“Νέα Ενημέρωση: Γραμμικές διαφορές διάθεσης υπηρεσιών ανάμεσα στις δυο πλατφόρμες του Cyfrowy Polsat μέσω IP και μέσω δορυφόρου!”...
Blog Σχόλιο: Διαφορές στις γραμμικές υπηρεσίες ανάμεσα στις δυο πλατφόρμες του Cyfrowy Polsat, διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν κατά την αρχική διάθεση της νέας διαδικτυακής πολωνικής πλατφόρμας, κυρίως ως αναφορά τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Καθώς θεματικά κανάλια όπως “Epic Drama ΗD, Disney Junior, Disney XD, Disney Channel HD, Da Vinci, CBS Europa, CBS Action, CBS Reality, FilmBox Action, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, Sundance TV Europe HD, FilmBox Arthouse Worldwide, FightBox HD, Super Polsat, Romance TV, JimJam Polsat,...”, εκπέμπουν μόνο στη δορυφορική πλατφόρμα του Cyfrowy Polsat, της οποίας το πλήρες δορυφορικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών περιλαμβάνει πάνω από 170 υπηρεσίες γραμμικών καναλιών (μαζί με FTA και τα θεωρούμενα επίγεια ψηφιακά κανάλια)...
Αντίθετα μικρότερος αριθμός από θεματικά κανάλια εμφανίζονται να εκπέμπουν μόνο μέσω της νέας ΟΤΤ πλατφόρμας του Cyfrowy Polsat, όπως “MTV Dance, MTV Hits,...”, καθώς το πλήρες ΟΤΤ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών του Cyfrowy Polsat, περιλαμβάνει πάνω από 134 υπηρεσίες γραμμικών καναλιών (μαζί με τα επίγεια ψηφιακά κανάλια λήψης DVB-T), έχοντας όμως την ευελιξία επιλογής πακέτων χωρίς μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις με δυνατότητα ενεργοποίησης τους για 30 ημέρες…

Έτσι μέσα από το αφιέρωμα “Cyfrowy Polsat - EVOBOX STREAM” παίρνουμε μια εικόνα..., καθώς ο ανταγωνισμός τρέχει πλέον σε ρυθμούς IP και στη χώρα μας και μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε εξελίξεις στο τομέα των ΟΤΤ πλατφορμών, με το λανσάρισμα της νέας Android πλατφόρμας της COSMOTE TV, σε υλοποίηση με βάση την τεχνολογική λύση της Comcast!
Είδωμεν