H Championship Αγγλίας και το Carabao Cup (League Cup) και τη νέα σεζόν στα κανάλια Novasports!

Το παραδοσιακό αγγλικό ποδόσφαιρο θα συνεχίζει να παίζει και τη νέα σεζόν στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τη σεζόν 2019-2020 το πρωτάθλημα EFL Championship αλλά και το αγγλικό League Cup, πιο γνωστό ως Carabao Cup.
Θέαμα, σασπένς και παράδοση πρωταγωνιστούν στο δεύτερο σημαντικότερο πρωτάθλημα του νησιού, γνωστό και ως Championship. Ιστορικές ομάδες όπως η Φούλαμ, η Λιντς, η ΚΠΡ, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Μπέρμιγχαμ, η Μίντλεσμπρο και άλλες 18 ομάδες ρίχνονται στον «μαραθώνιο» των 46 αγωνιστικών με στόχο την άνοδο στα πολυτελή σαλόνια της Premier League. Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 2/5/2020. Οι πρώτες δύο ομάδες ανεβαίνουν απευθείας ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις της βαθμολογίας συμμετέχουν στη συνέχεια σε αγώνες play offs για να αναδειχτεί η τρίτη ομάδα που θα προβιβαστεί. Ο τελικός των play offs διεξάγεται στις 25/5 και πατροπαράδοτα γίνεται στο Wembley Stadium του Λονδίνου!
Οι μεταδόσεις για την φετινή Championship ξεκινούν αυτό το Σάββατο (10/8) με τους αγώνες Λιντς – Νότιγχαμ (14:30, Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου) Φόρεστ και ΚΠΡ – Χάντερσφιλντ (17:00, Novasports2HD σε περιγραφή του Αποστόλη Νταλούκα).
Παράλληλα, οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και το League Cup Αγγλίας τη συμμετοχή των ομάδων της Premier League από τη φάση των "32" που διεξάγεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο φετινός τελικός θα γίνει την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στο Wembley Stadium και είναι ο πρώτος τελικός της χρονιάς για την Αγγλία. Πρεμιέρα στις μεταδόσεις θα γίνει την επόμενη Τρίτη (13/8) με τον αγώνα Σκάνθορπ – Ντέρμπι (21:45, Novasports1HD)