COSMOTE CINEMA Highlights "20 Δεκεμβρίου - 04 Ιανουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 14/12:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "20 Δεκεμβρίου - 04 Ιανουαρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.


COSMOTE CINEMA Highlights  "20 Δεκεμβρίου - 04 Ιανουαρίου"…
...

Η τελευταία πινελιά
Είδος: Βιογραφία Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Τούτσι Ηθοποιοί: Τζέφρι Ρας, Άρμι Χάμερ, Κλεμάνς Ποεζί
Παρίσι, 1964. Ο διάσημος γλύπτης και ζωγράφος Αλμπέρτο Τζιακομέτι αναλαμβάνει το πορτρέτο του συγγραφέα και φίλου του Τζέιμς Λορντ. Η υπό άλλες συνθήκες σύντομη αυτή διαδικασία θα εξελιχθεί σε εμπειρία ζωής για τους δύο άντρες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 20/12 22:00

Το μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ Ηθοποιοί: Κάλουμ Τέρνερ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Πιρς Μπρόσναν
Σε μια περιπλάνησή του στη Νέα Υόρκη, ένας φέρελπις νεαρός συγγραφέας συναντά τυχαία τη σαγηνευτική ερωμένη του πατέρα του. Και κάπως έτσι -από τη μια στιγμή στην άλλη- όλα όσα γνώριζε για τη ζωή και την οικογένεια ανατρέπονται!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 21/12 22:00

Η μορφή του νερού
Είδος: Φαντασίας Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο Ηθοποιοί: Σάλι Χόκινς, Μάικλ Σάνον, Ρίτσαρντ Τζένκινς
Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο της δεκαετίας του ‘60, μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, που αποτελεί 'αντικείμενο' φριχτών πειραμάτων... Η ταινία κέρδισε 4 Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 22/12 21:00

Ένας ξένος στην πόλη
Είδος: Δράσης Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Νας Έτζερτον Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Ογιελόβο, Σαρλίζ Θέρον, Τζόελ Έτζερτον
Στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και αφοσιωμένος υπάλληλος θα βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωπος με τον διαλυμένο γάμο του, τα διεφθαρμένα στελέχη της εταιρείας του αλλά και τα μεξικανικά καρτέλ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 23/12 21:00

Art of Crime Κ3
Είδος: Σειρά Μυστηρίου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ελσά Μπενέτ, Ιπολίτ Νταρντ Ηθοποιοί: Νικολά Γκομπ, Ελεονόρ Μπέρνχαϊμ, Μπενζαμάν Ενιέ
Ένας χορευτής βρίσκεται δολοφονημένος στα παρασκήνια της Όπερας του Παρισιού. Μέσα στον λαιμό του εντοπίζεται ένα ποίημα του ζωγράφου Εντγκάρ Ντεγκά, που θα οδηγήσει τη Φλοράνς και τον Αντουάν στο κυνήγι ενός... φαντάσματος.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 24/12 21:00 α΄ προβολή

In the Long Run Κ2
Είδος: Κωμική Σειρά Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Σάντι Τζόνσον Ηθοποιοί: Ίντρις Έλμπα, Μάντλιν Απάια, Τζίμι Ακίνγκμπολα
Ως εκπρόσωπος πλέον του εργατικού συνδικάτου, ο Γουόλτερ πρέπει να φέρει σε πέρας μια 'λεπτή' διαπραγμάτευση. Στο μεταξύ, ο βιολογικός πατέρας της Μελίσα κάνει την εμφάνισή του κι η Κρίστι αναλαμβάνει να ενημερώσει τον Μπάγκπαϊπς.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 25/12 21:00 α΄ προβολή

Holy Lands
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Αμάντα Στερς Ηθοποιοί: Τζέιμς Κάαν, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Ροζάνα Αρκέτ
Μετά τη συνταξιοδότησή του, ένας άθρησκος Εβραίος γιατρός μετακομίζει στο Ισραήλ για να γίνει εκτροφέας χοίρων. Κι ενώ προσπαθεί να κατευνάσει την οργή των ντόπιων, η αποξενωμένη οικογένειά του παλεύει με τους δικούς της δαίμονες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 26/12 21:00 α΄ προβολή

Three Identical Strangers
Είδος: Ντοκιμαντέρ Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Τιμ Γουάρντλ, Ηθοποιοί: Έντι Γκάλαντ, Ντέιβιντ Κέλμαν, Ρόμπερτ Σάφραν
Τη δεκαετία του '80 στις Η.Π.Α., έπειτα από μια σειρά συμπτώσεων, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους 19χρονοι άντρες ανακαλύπτουν ότι είναι τρίδυμα αδέλφια, που χωρίστηκαν μετά τη γέννα και υιοθετηθήκαν από διαφορετικές οικογένειες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 27/12 22:00 α΄ προβολή

Shine
Είδος: Μουσική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Άντονι Ναρντολίγιο Ηθοποιοί: Χόρχε Μπούργος, Γκίλμπερτ Σαλντιβάρ, Κίμπερλι Φλόρες
Δυο αδέλφια και ταλαντούχοι χορευτές της σάλσα θα χωριστούν εξαιτίας μιας τραγωδίας. Μερικά χρόνια μετά, με αφορμή την ανάπλαση της παλιάς γειτονιάς τους, θα ξανασυναντηθούν. Αυτή τη φορά, όμως, βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 28/12 22:00 α΄ προβολή

Εκδικητές: Η τελευταία πράξη
Είδος: Περιπέτεια Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ, Μαρκ Ράφαλο
Με τον μισό πληθυσμό της Γης αποδεκατισμένο, συμπεριλαμβανομένων πολλών υπερηρώων, οι εναπομείναντες Εκδικητές ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους για να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σύμπαν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 29/12 21:00 α΄ προβολή

Creepshow Κ1
Είδος: Σειρά Τρόμου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζον Χάρισον, Γκρεγκ Νικοτέρο Ηθοποιοί: Τζανκάρλο Εσποζίτο, Τόμπιν Μπελ, Αντριέν Μπαρμπό
Η ομώνυμη εμβληματική ταινία 'ζωντανεύει' μέσα από συναρπαστικές ιστορίες τρόμου! Στο πρώτο επεισόδιο, ένας πατέρας 'πνίγει' τον πόνο του στο αλκοόλ και ένα μικρό κορίτσι ανακαλύπτει κάτι ανατριχιαστικό στο κουκλόσπιτό του...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 30/12 22:00 α΄ προβολή

Aretha! A Grammy Celebration for the Queen of Soul
Είδος: Special Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Λίον Νολς Ηθοποιοί: Άντζελα Μπάσετ, Τάιλερ Πέρι, Τζένιφερ Χάντσον
Αρίθα Φράνκλιν: η 'βασίλισσα της σόουλ'. Νέοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως η Κέλι Κλάρκσον, η Σελίν Ντιόν, η Αλίσια Κις και πολλοί άλλοι, αποδίδουν φόρο τιμής στη θρυλική τραγουδίστρια ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες της.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 31/12 23:30 α΄ προβολή

The Greatest Showman
Είδος: Μιούζικαλ Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Μάικλ Γκρέισι Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Μισέλ Γουίλιαμς, Ζακ Έφρον
Τον 19ο αιώνα, ένας φτωχός αλλά φιλόδοξος διασκεδαστής θα ρισκάρει τα πάντα για να δημιουργήσει από το μηδέν ένα μοναδικό θέαμα, που θα σαγηνεύσει τις μάζες και θα κάνει παγκόσμια αίσθηση. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 01/01 21:00 α΄ προβολή

Καπερναούμ
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Ναντίν Λαμπακί Ηθοποιοί: Ζαΐν Αλ Ραφία, Γιορντάνος Σιφερό, Φαντί Γιουσέφ
Η ιστορία ενός 12χρονου πρόσφυγα από τη Συρία, που επαναστατεί ενάντια στις άθλιες συνθήκες της ζωής του και αγωνίζεται να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του σύγχρονου Λιβάνου... Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/01 21:00 α΄ προβολή

Περιμένοντας τη νονά
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας Ηθοποιοί: Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κατερίνα Παπουτσάκη
Ένας άντρας ταξιδεύει από την Αθήνα στη Νάξο, μαζί με τον κολλητό του, για μια επίσκεψη στην ετοιμοθάνατη νονά του. Κι ενώ περιμένουν το μοιραίο, οι δυο τους θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 03/01 21:00 α΄ προβολή

Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε
Είδος: Περιπέτεια Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζάστις Σμιθ
Το ξύπνημα ενός ηφαιστείου απειλεί με καταστροφή το νησί στο οποίο βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο πάρκο των δεινοσαύρων. Μια ομάδα διάσωσης, όμως, σκοπεύει να εμποδίσει τον αφανισμό των προϊστορικών ζώων που έχουν απομείνει.
COSMOTE CINEMA 1HD 04/01 23:15