«Grand Prix»: Οι καλύτερες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2019 στην COSMOTE TV

Τις καλύτερες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη χρονιά που πέρασε θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από τις επετειακές εκπομπές «Grand Prix Ανασκόπηση» και «Grand Prix: Ανασκόπηση Ελληνικών Αγώνων 2019», που έχει ετοιμάσει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT. 
Ειδικότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων (Τρίτη 24/12, 20.00, COSMOTE SPORT 5 HD), η εκπομπή «Grand Prix Ανασκόπηση» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι θα παρουσιάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των διεθνών Πρωταθλημάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα οποία μεταδόθηκαν το 2019 από την COSMOTE TV. Μέσα από την εκπομπή, οι τηλεθεατές θα θυμηθούν, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση του έκτου τίτλου της καριέρας του Λιούις Χάμιλτον σε παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά και το πώς ο Εσθονός Οτ Τάνακ έγινε ο πρώτος μη Γάλλος πρωταθλητής του WRC, έπειτα από 16 χρόνια. Στο πλαίσιο της εκπομπής, θα προβληθεί, επίσης, αφιέρωμα στον πρωταθλητή του NASCAR, Κάιλ Μπους, αλλά και στον Αυστραλό Ματ Χολ, ο οποίος πήρε τον τίτλο από τον Γιοσιχίντε Μουρόγια, στον τελευταίο αγώνα του Red Bull Air Race 2019.
Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 20.00 (Τετάρτη 25/12, COSMOTE SPORT 5 HD) τη σκυτάλη παίρνει το «Grand Prix: Ανασκόπηση Ελληνικών Αγώνων 2019» με παρουσιαστή τον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο. Σε μία δίωρη ανασκόπηση, η εκπομπή παρουσιάζει όλα όσα έγιναν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα χώματος, ασφάλτου, αναβάσεων, ταχύτητας και ιστορικών αυτοκινήτων. Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο οδηγός αγώνων, Στέφανος Θεοχαρόπουλος, ο υπεύθυνος Τύπου του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ), Στάθης Πετρόπουλος και ο Κυπελλούχος των 600 κ.εκ. στα EKO Racing Dirt Games, Γιώργος Ζυμαρίδης, οι οποίοι θα σχολιάσουν τη χρονιά που πέρασε, κάνοντας τη δική τους προσωπική ανασκόπηση.
Ταυτόχρονα με τη μετάδοσή τους στο COSMOTE SPORT 5 HD, οι εκπομπές «Grand Prix Ανασκόπηση» και «Grand Prix: Ανασκόπηση Ελληνικών Αγώνων 2019» θα μεταδοθούν και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.