Προωθητικές Ενέργειες COSMOTE TV: “ΔΩΡΕΑΝ γνωριμία με τη Νέα COSMOTE TV για ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία #ApoToSpiti”...

Προωθητικές Ενέργειες από την COSMOTE TV για την ομαλή μετάβαση όλων των συνδρομητών “COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης”, από τις εφαρμογές “COSMOTE TV GO” (επικείμενη κατάργηση τους), στις εφαρμογές της “Νέα COSMOTE TV”...
 Σε προωθητικές ενέργειες προχωρά η COSMOTE TV προκειμένου να γίνει ομαλά η σταδιακή μετάβαση όλων των συνδρομητών “COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης”, από τις εφαρμογές της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας “COSMOTE TV GO” (που επίκειται η κατάργηση τους σύντομα), στα νέα applications της “Νέα COSMOTE TV” (για κινητές συσκευές, LapTop, PC και Smart TVs). Στα πλαίσια αυτά όλοι οι συνδρομητές της COSMOTE TV (μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης) θα λάβουν σταδιακά το σχετικό ενημερωτικό SMS που θα τους καλεί να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη “Νέα COSMOTE TV” (μέσω των αντίστοιχων Mini Packs της συνδρομής τους), προκειμένου να εξοικειωθούν με τις αντίστοιχες νέες εφαρμογές για κινητές συσκευές (smartphone/tablet), LapTop, PC (μέσω τη νέας web σελίδα για υπολογιστή) και Smart TVs.
Nicolas A.


Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου θα μπορείτε να χρησιμοποιείται παράλληλα και τις δυο εφαρμογές, τόσο τη δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία “COSMOTE TV GO”, όσο και τα νέα applications της “Νέα COSMOTE TV” (για κινητές συσκευές, LapTop, PC και Smart TVs), μέχρι και την οριστική κατάργηση του “COSMOTE TV GO” (εφαρμογών και web σελίδας για υπολογιστή). Καθώς στη συνέχεια όλοι οι πελάτες COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου θα βλέπουν τις γραμμικές υπηρεσίες της πλατφόρμας μέσω του αντίστοιχου δορυφορικού Box και παράλληλα τις OTT υπηρεσίες της συνδρομής τους (δωρεάν πρόσβαση) μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών της “Νέα COSMOTE TV”, για κινητές συσκευές, LapTop, PC (νέα web σελίδα για υπολογιστή) και Smart TVs.

Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμη…, είναι εάν μετά από αυτή τη μεταβατική φάση (πέραν των νέων εφαρμογών), θα ακολουθήσει και κάποια υλοποίηση αναβάθμισης και για τους δορυφορικούς δέκτες της COSMOTE TV (όταν είναι διασυνδεδεμένοι με το Ίντερνετ), ώστε και η Υβριδική πλατφόρμα μέσω δορυφόρου να αποκτήσει κοινό περιβάλλον με την πλατφόρμα της ΟΤΤ, ως αναφορά το εύχρηστο μενού, την εξατομικευμένη εμπειρία και τις ψηφιακές ευκολίες που συναντάμε μόνο στο περιβάλλον της ΟΤΤ, όπως οι Full HD υπηρεσίες του “Replay TV... και πολλά άλλα"...
...
Γνωρίστε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ τη Νέα COSMOTE TV για ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία #ApoToSpiti.
Αν είστε συνδρομητής COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, και έχετε λάβει το σχετικό ενημερωτικό SMS, μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τα απαιτούμενα στοιχεία και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει για την ενεργοποίηση της Νέας COSMOTE TV.

1. Ποιος είναι ο σκοπός της ενέργειας ;
Η COSMOTE TV, στηρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας για ποιοτική ψυχαγωγία από το σπίτι δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της (μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης) να γνωρίσουν τη Νέα COSMOTE TV, για ατελείωτο streaming, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

2. Πως γίνεται η ενεργοποίηση ;
Πατώντας στο σύνδεσμο που θα βρείτε στο SMS που έχετε λάβει, συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία και ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει για την ενεργοποίηση της Νέας COSMOTE TV. Ανάλογα με το πακέτο της βασικής σας συνδρομής θα σας χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ τα αντίστοιχα Mini Packs. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για την ενεργοποίησή τους με SMS που θα λάβετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Ενεργοποιήστε τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, και μια νέα εμπειρία θέασης σας περιμένει!

3. Πως μπορώ να κάνω χρήση της Νέας COSMOTE TV;
Απολαύστε τη Νέα COSMOTE TV σε φορητές συσκευές (smartphone ή tablet) εγκαθιστώντας το νέο application «COSMOTE TV» που είναι διαθέσιμο στο store της συσκευής σας (Google Play Store, App Store Apple), σε επιλεγμένες Smart TV (Samsung μοντέλα τηλεόρασης και σύντομα και άλλα μοντέλα) ή από υπολογιστή στη σελίδα www.cosmotetvott.gr . Αφού λάβετε το SMS ενεργοποίησης, για να συνδεθείτε κάντε login με το COSMOTE ID σας. Πληροφορίες σχετικά με τις συμβατές συσκευές μπορείτε να βρείτε στο https://nea-cosmotetv.gr/tropoi-sundesis.

4. Μέχρι πότε ισχύει η παροχή ;
Σύντομα τo application COSMOTE TV GO και το www.cosmotetvgo.gr θα καταργηθούν και όλοι οι πελάτες της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα χρησιμοποιούν τα νέα applications COSMOTE TV για smartphone/tablet/smart tv, ή τη νέα web σελίδα για υπολογιστή. Μέχρι τότε θα απολαμβάνετε τη δωρεάν παροχή των Mini Packs.

5. Υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ μετά;
Πρόκειται για μια Δωρεάν παροχή και δεν θα προκύψει οποιαδήποτε χρέωση. Τα Mini packs θα καταργηθούν όταν ξεκινήσει η μετάβαση από την υπηρεσία COSMOTE TV GO στην Νέα COSMOTE TV.

6. Με την ενεργοποίηση των Mini Packs σήμερα, θα μπορώ να χρησιμοποιώ το COSMOTE TV GO που διαθέτω ;
Η υπηρεσία COSMOTE TV GO εξακολουθεί να είναι ενεργή και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γνωρίζατε μέχρι σήμερα

7. Μπορώ να ενεργοποιήσω επιπλέον Mini Packs αν επιθυμώ ;
Μπορείτε να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας μέσα από το MyCosmote app και το cosmote.gr και να προσθέσετε επιπλέον πακέτα έναντι μηνιαίας χρέωσης βάσει τιμοκατάλογου. Ομοίως, μπορείτε να διαχειριστείτε τα πακέτα σας καταργώντας κάποιο, ή όλα, αν δεν επιθυμείτε να τα διατηρήσετε.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Νέα COSMOTE TV στο www.nea-cosmotetv.gr