Kiss TV: Προ των πυλών στο χώρο της μουσικής τηλεόρασης και τις συνδρομητικές πλατφόρμες μέσω SAT, IP και OTT…


Kiss TV: Και ο Kiss FM 92.9 προ των πυλών στο χώρο της μουσικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου και ευρυζωνικής πρόσβασης...

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Αττικής "Kiss FM 92.9" μπαίνει σύντομα στο χώρο της μουσικής τηλεόρασης μέσω του αδειοδοτημένου μουσικού καναλιού “Kiss TV” (με πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ), που του επιτρέπει πλέον να ενταχθεί και να εκπέμψει από τις συνδρομητικές πλατφόρμες μέσω δορυφόρου και ευρυζωνικών δικτύων
Nicolas A.

Το νέο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι “Kiss TV” ανήκει στην «KISS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» και σύμφωνα με την αίτηση που αδειοδοτήθηκε στις 06/10/2020, αφορά στη μετάδοση 24ωρου προγράμματος μουσικού-ψυχαγωγικού περιεχομένου σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μουσικά βίντεο και εκπομπές διάρκειας 30 λεπτών με μουσική θεματολογία, αφιερώματα σε είδη μουσικής ή καλλιτέχνες ή δίσκους ή δεκαετίες που απετέλεσαν σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για την σύγχρονη μουσική, μουσικά κουίζ και διαγωνισμούς και σύντομα μαγκαζίνο σχετικά με τα τρέχοντα μουσικά δρώμενα (συναυλίες, πολιτιστικές μουσικές εκδηλώσεις).
Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται υπό το σήμα του KISS TV. Και το εγκεκριμένο από το ΕΣΡ πρόγραμμα μπορεί να μεταδοθεί με κάθε μέσο και από κάθε πλατφόρμα.