COSMOTE TV: Νέο pop-up κανάλι για το «Ράλλυ των Θεών»


Το «COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY», ένα νέο pop-up κανάλι αφιερωμένο στο «Ράλλυ των Θεών», έρχεται στην COSMOTE TV από τις 6 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.
Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο «καλεντάρι» του WRC έπειτα από 8 χρόνια απουσίας και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους, καθημερινά, πλούσια κάλυψη από την αγωνιστική δράση, αφιερώματα και την ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.
Στην πρεμιέρα του, τη Δευτέρα 6/9, το «COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY» θα προβάλλει στιγμιότυπα από προηγούμενα Ράλλυ Ακρόπολις που έμειναν στην ιστορία, από την έναρξη του θεσμού το 1951 έως σήμερα. Στις 20.00 θα ανοίξει αυλαία η ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» με παρουσιαστές τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο και τους ρεπόρτερ Βιδιάνο Ρούσσο και Κώστα Κατέβα από το service park της Λαμίας να μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα.

Η δράση στο νέο pop-up κανάλι θα κορυφωθεί το αγωνιστικό τετραήμερο 9-12/9. Μέσω των απεσταλμένων δημοσιογράφων της, η COSMOTE TV θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία της αγωνιστικής δράσης, μεταφέροντας στους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλο το ρεπορτάζ από τις ειδικές διαδρομές και την πορεία των κορυφαίων οδηγών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

“COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY”: Το νέο Pop Up αθλητικό κανάλι για την COSMOTE TV τον Σεπτέμβριο…

(Νέα Ενημέρωση) - “COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY”: Το νέο Pop Up αθλητικό κανάλι για την COSMOTE TV τον Σεπτέμβριο…
Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης η μετάδοση των τηλεοπτικών εκπομπών υπό τον τίτλο “COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY” μέσω ευρυζωνικών δικτύων, δορυφόρου, διαδικτύου και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας!
Το νέο Pop Up αθλητικό κανάλι “COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY” για την COSMOTE TV θα μεταδίδεται ευρυζωνικά, δορυφορικά, μέσω διαδικτύου και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τις 6 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 (και από ώρα 15:00 της 6/9 έως ώρα 12:00 της 13/9) . Στην αίτηση περιλαμβάνεται αναλυτικό έντυπο εβδομαδιαίο πρόγραμμα με αναφορά στον τίτλο κάθε προγράμματος και την διάρκειά του. Ειδικότερα αναφέρεται ότι θα προβάλλει περιεχόμενο που θα αφορά στο Ράλλι Ακρόπολις με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα κατά το διάστημα από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021.
Το κανάλι θα έχει εκπομπές επικαιρότητας με τα τελευταία νέα των ομάδων και των οδηγών, ζωντανή μετάδοση όλων των ειδικών διαδρομών. Οι αγώνες θα μεταδίδονται με σχόλια και περιγραφή στην ελληνική γλώσσα ενώ τα αφιερώματα θα προβάλλονται με περιγραφή στην ελληνική γλώσσα ή με ελληνικούς υποτίτλους. Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει το θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσα και από την προβολή στιγμιότυπων από παλαιότερους αγώνες.


Δορυφορικά Extra Flash: "Το Outdoor Channel HD σταματά την 1η Αυγούστου σε COSMOTE TV και Wind Vision"...

Παράλληλα η υπηρεσία εναλλακτικής αθλητικής ψυχαγωγίας "Outdoor Channel HD" φεύγει την 1η Αυγούστου από τις ελληνικές πλατφόρμες "COSMOTE TV Sat + OTT και Wind Vision"!
Το "Outdoor Channel" δραστηριοποιείται σε άλλες αγορές ως project σε AVoD πλατφόρμες τύπου "Pluto TV" (με δωρεάν πρόσβαση και υποστήριξη διαφημίσεων)...


Νέα αναβάθμιση για όλους τους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV μέσω δορυφόρου "3.5.4-3 - 8079"...

Σε αναβάθμιση για όλους τους υβριδικούς δέκτες της προχώρησε η πλατφόρμα της COSMOTE TV μέσω δορυφόρου "3.5.4-3 - 8079", που εμπεριέχει μικρές διορθώσεις χωρίς να είναι εμφανείς κάποιες αλλαγές. Παραμένει όμως το θέμα κολλημένης εικόνας σε Smart TVs μόνο σε Mpeg-2 FTA υπηρεσίες, κατά την εναλλαγή πηγής HDMI (COSMOTE TV Sat), σε άλλη πηγή HDMI και επιστροφή στη θέση HDMI της COSMOTE TV Sat! Ενώ έπονται αναβαθμίσεις στις ήδη διαθέσιμες εφαρμογές της COSMOTE TV OTT για SMART TVs...
Nicolas A.