Feelgood Zapping: Στη νέα εφαρμογή για να απολαμβάνεις Vodafone TV σε Android Smart TVs και Box…


Feelgood Zapping: Στη νέα εφαρμογή της Vodafone TV για να απολαμβάνεις σε Android Smart TVs και Box...
Διαθέσιμη είναι πλέον η νέα beta εφαρμογή της Vodafone TV για συσκευές Android Smart TVs και Box (με λειτουργικό σύστημα Android OS v8.0 και νεότερο) και ταυτόχρονη πρόσβαση σε ως 2 συσκευές, σε αμέτρητες ψυχαγωγικές επιλογές μέσα από 38 και πλέον γραμμικά κανάλια, αλλά και από τις δωρεάν On Demand πλατφόρμες με “αποκλειστικές σειρές σε Α’ προβολή αμέσως μετά την Αμερική”, “δημοφιλείς ταινίες με τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood”, “αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ”, “παιδικές σειρές για μικρούς και μεγάλους”… Και όλα αυτά για να απολαμβάνεις “Vodafone TV +Kids” χωρίς δέσμευση συμβολαίου, μόνο με 6,30€ το μήνα και δωρεάν δοκιμή για 1 μήνα!

Η νέα beta εφαρμογή της Vodafone TV κατεβαίνει μέσα από το Play Store σε όλα τα Android TV Box της COSMOTE TV και της Wind Vision, ενώ δεν είδαμε να είναι ακόμη διαθέσιμη σε Android TV συσκευή τύπου “Toshiba Smart TV 4K Model Cosmos - Android OS v9.0”...
Nicolas A.

Το “Vodafone TV +Kids” χωρίς δέσμευση συμβολαίου, μόνο με 6,30€ το μήνα και δωρεάν δοκιμή για 1 μήνα, προσφέρει τα εξής:
Δωρεάν on demand περιεχόμενο με αγαπημένες ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ & shows...
Όλες τις μεγάλες επιτυχίες με τη σφραγίδα της HBO, σε αποκλειστικότητα...
Περισσότερα από 38 δημοφιλή κανάλια με ψυχαγωγικό περιεχόμενο “Vodafone TV +Kids”...
Ταυτόχρονη θέαση από δυο Smart συσκευές και εγγεγραμμένες 3 συσκευές...


Οι ψηφιακές ευκολίες πρόσβασης Vodafone TV “Record, Replay, Restart” είναι μόνο διαθέσιμες σε επιλεγμένα κανάλια
(κυρίως γραμμικά κανάλια Ντοκιμαντέρ, Τρόπου ζωής και Παιδικά) και όχι για όλο το Family πακέτο όπως συμβαίνει στην Wind Vision!
Οι δυνατότητες θέασης που παρέχει η νέα εμπειρία Vodafone TV είναι οι εξής:
• Δυνατότητα εγγραφής στο cloud (σε επιλεγμένα κανάλια), μέχρι και 100 ώρες και διατήρηση για 2 Μήνες...
• Δυνατότητα Replay (σε επιλεγμένα κανάλια)
• Δυνατότητα Restart (σε επιλεγμένα κανάλια)
• Προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου
• Δυνατότητα λήψης για offline προβολή προγραμμάτων


Feelgood Zapping: Για να απολαμβάνεις Vodafone TV με την νέα εφαρμογή σε Android Smart TVs και Box...

Απόκτησε την εφαρμογή για Smart TV του Vodafone TV για να μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο εύκολα και άμεσα, χωρίς αποκωδικοποιητή, στην τηλεόρασή σου. Πλέον, μπορείς όποια στιγμή θέλεις να έχεις πρόσβαση στις πιο πολυσυζητημένες πρεμιέρες, σε δημοφιλείς και βραβευμένες σειρές με την υπογραφή των σημαντικότερων δημιουργών παγκοσμίως, σε μια μεγάλη ποικιλία μεταγλωττισμένων ταινιών & παιδικών σειρών από τους αγαπημένους των μικρών μας φίλων, μια τεράστια επιλογή από ντοκιμαντέρ και shows για κάθε προτίμηση και κάθε διάθεση, αλλά και πληθώρα επιλογών από δημοφιλή διεθνή κανάλια για να επιλέξεις κάθε στιγμή, εγκαθιστώντας την εφαρμογή του Vodafone TV στην Smart TV σου.

Η νέα εφαρμογή Vodafone TV σου δίνει μοναδικές δυνατότητες ώστε να μη χάνεις ούτε στιγμή από το αγαπημένα σου προγράμματα.
Τώρα μπορείς:
Να απολαμβάνεις Vodafone TV σε Android Smart TV.
Να δεις, το επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά ή την εκπομπή που μόλις προβλήθηκε με την υπηρεσία Restart, έως και 7 ημέρες πίσω
Να απολαύσεις εσύ και η οικογένειά σου ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκευές το αγαπημένο σας πρόγραμμα
Να συνεχίσεις να παρακολουθείς αυτό που έβλεπες από τη μια συσκευή στην άλλη
Να προγραμματίσεις την εγγραφή του αγαπημένου σου προγράμματος και να το απολαύσεις από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα και έξω από το σπίτι, ακόμη και offline στο κινητό ή το tablet σου.
Να παρακολουθήσεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο από την αγαπημένη σου σειρά χωρίς καθυστερήσεις
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση, την πρόσβαση στην υπηρεσία και τις προϋποθέσεις μπες στο www.vodafone.gr.
Πρόσβαση στην υπηρεσία έχουν όλοι οι Vodafone TV συνδρομητές με, ή χωρίς αποκωδικοποιητή χρησιμοποιώντας το ίδιο username/password που χρησιμοποιούν για να συνδεθούν στις εφαρμογές κινητού & τάμπλετ του Vodafone TV.
Συσκευές που υποστηρίζονται:Android: μοντέλα που έχουν επίσημο Android OS v8.0 ή νεότερο.
*Δεν υποστηρίζονται rooted συσκευές.


Feelgood Zapping: Για να απολαμβάνεις Vodafone TV με την νέα εφαρμογή σε Android Smart TVs και Box...

...
















...

Blog Σχόλιο
... Καλή αρχή, ωραία και σημαντική η νέα δοκιμαστική εφαρμογή για να απολαμβάνεις Vodafone TV σε Android Smart TVs και Box! 
Από εκεί και πέρα για το μουσικό χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής πλατφόρμας Vodafone TV ως αναφορά την διεθνή σκηνή, με μόνο τα γραμμικά μουσικά κανάλια "MTV Live HD και VH1 (που σύντομα γίνεται MTV 00s) και χωρίς ψηφιακές ευκολίες πρόσβασης Record, Replay, Restart”, δεν ευσταθεί για την Ελληνική αγορά! Όταν υπάρχει διαφορετική πολιτική του ομίλου σε Vodafone TV Ισπανίας και Ρουμανίας, όπου τα μουσικά χαρτοφυλάκια είναι ικανοποιητικά ως αναφορά το γραμμικό περιεχόμενο με "MTV 80s, MTV 90s, ClubMTV, Mezzo Live HD, κ.α.", αλλά και σε εξατομικευμένο περιεχόμενο με τις Streaming και On Demand πλατφόρμες τύπου "MyMTVMusic"... 

Επίσης είναι σημαντικό που προσφέρεται η On demand ενότητα "Pride Month" με περιεχόμενο που ενδιαφέρει και την διαφορετικότητα, το οποίο θα πρέπει να συνεχίσει να ανανεώνεται με αντίστοιχο περιεχόμενο όλη τη χρονιά, όπως λειτουργεί το NETFLIX...