Polsat Box 4K ο νέος DUO υβριδικός 4K δέκτης και παράλληλο Rebranding για την πολωνική πλατφόρμα Cyfrowy Polsat...


(Νέα Ενημέρωση): Η πολωνική πλατφόρμα Cyfrowy Polsat, προχωρά τον Σεπτέμβριο σε Rebranding και θα προσφέρει για την νέα σεζόν τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης κάτω από το νέο brand name “Polsat Box”!
Παράλληλα παρουσίασε το νέο της υβριδικό 4K δέκτη “Polsat Box 4K”, ο οποίος θα συνδυάζει DUO υπηρεσίες μέσω δορυφόρου και IP/OTT (με δυνατότητα εναλλαγής πρόσβασης μέσα στο ίδιο πακέτο προγράμματος), ενώ θα μπορεί να προσφέρει 4Κ υπηρεσίες μέσω δορυφόρου αλλά και ΙΡ! Ήδη έκανε την εμφάνιση της η πρώτη 4Κ υπηρεσία μέσω δορυφόρου για την πολωνική πλατφόρμα Polsat Box "Eleven Sports1 4K (11117V)"…
Polsat Box 4K: ο νέος DUO αποκωδικοποιητής 4Κ στο Polsat Box…
Από τον Σεπτέμβριο, το Cyfrowy Polsat μετατρέπεται σε Polsat Box και η προσφορά θα περιλαμβάνει ένα μοντέρνο 4K set-top box με νέο τηλεχειριστήριο Bluetooth, λειτουργία DUO και σύνδεση στο Internet, επίσης μέσω Wi-Fi. Η λειτουργία DUO σάς επιτρέπει να συνδέσετε το ίδιο αποκωδικοποιητή με δορυφορική και καλωδιακή IPTV . Όλοι θα μπορούν να αλλάζουν ελεύθερα την πηγή σήματος - αυτή είναι μια απόλυτη καινοτομία και η πρώτη λύση αυτού του τύπου στην Πολωνία. Το νέο 4K set-top box είναι επίσης η εφαρμογή Polsat Box Go και η online πρόσβαση σε πάνω από 100 κανάλια και μερικά απλά θεματικά πακέτα. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες της Polsat Box (Rebranding Σεπτεμβρίου από Cyfrowy Polsat), θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής, σύμφωνα με το νέο σλόγκαν του Polsat Plus Group "Επιλέξτε τα πάντα".


Ποιότητα 4Κ

Το polsat box 4K set-top box είναι ένας σύγχρονος εξοπλισμός που παρέχει πρόσβαση στην ψυχαγωγία και τη δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένων καναλιών και περιεχομένου σε ποιότητα 4K.
- Το νέο μας 4K set-top box είναι κομψό, εξαιρετικά μοντέρνο και εξοπλισμένο με πολλά φανταστικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού που θα προσφέρει στους πελάτες μας πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και νέες εμπειρίες. Περιεχόμενο σε ποιότητα 4Κ, λειτουργία DUO, τηλεχειριστήριο Bluetooth, συνδεσιμότητα Wi -Fi, εφαρμογή Polsat Box Go σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία πρόσβασης στην ψυχαγωγία με την υψηλότερη ποιότητα και την ελευθερία επιλογής τι, πότε, πού και πώς να παρακολουθήσετε - σύμφωνα με το δικό μας το νέο σύνθημα «Κυβερνάς. Επιλέξτε τα πάντα » - λέει ο Maciej Stec, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyfrowy Polsat και της Polkomtel, χειριστής του δικτύου Plus, Polsat Plus Group.

Τηλεχειριστήριο Bluetooth
Ο αποκωδικοποιητής θα λειτουργεί με ένα νέο, βολικό και διαισθητικό τηλεχειριστήριο Bluetooth. Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth που εγγυάται υψηλή ταχύτητα και εμβέλεια, ο αποκωδικοποιητής μπορεί να ελεγχθεί ομαλά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται - μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε κλειστό ντουλάπι ή άλλο δωμάτιο.

Λειτουργία DUO
Η λειτουργία DUO είναι μια εντελώς νέα και πρώτη λύση αυτού του τύπου στην Πολωνία. Θα σας επιτρέψει να συνδέσετε το αποκωδικοποιητή τόσο στο σήμα της κεραίας δορυφόρου, όσο και στην καλωδιακή τηλεόραση IPTV που διατίθενται μέσω Διαδικτύου (η υπηρεσία λειτουργεί με Plus σταθερή γραμμή Internet, Netia και Orange ευρυζωνικό Internet με ελάχιστη ταχύτητα 8 Mb / s για κανάλια ποιότητας HD και τουλάχιστον 25 Mb / s για κανάλια ποιότητας 4K). Θα είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ των τεχνολογιών ανά πάσα στιγμή, μέσα στο ίδιο πακέτο προγράμματος. …


polsat box 4K-ένα μοντέρνο αποκωδικοποιητή με λειτουργία Bluetooth, Wi-Fi και DUO

Ο νέο αποκωδικοποιητής έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Δημιουργήσαμε μια συσκευή που σας παρέχει περισσότερους τρόπους πρόσβασης στο αγαπημένο σας περιεχόμενο.
Πρότυπο 4K - 4 φορές περισσότερη ανάλυση, 4 φορές περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι σε Full HD, 4 φορές περισσότερη δυναμική, 4 φορές περισσότερα χρώματα και αποχρώσεις.
Νέο στην αγορά - λειτουργία DUO - δωρεάν εναλλαγή μεταξύ δορυφορικής τηλεόρασης και καλωδιακής τηλεόρασης IPTV που λειτουργεί με οπτικές ίνες Plus, ευρυζωνικό Internet Netia και Orange με ελάχιστο χρόνο. ταχύτητα 8 Mb / s.
Τηλεχειριστήριο Bluetooth - αξιόπιστη ασύρματη τεχνολογία με υψηλή ταχύτητα και εμβέλεια, που επιτρέπει τον εύκολο και ομαλό έλεγχο του αποκωδικοποιητή.
Ενσωματωμένο Wi-Fi - ο αποκωδικοποιητής θα αναζητήσει αυτόματα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi και θα συνδεθεί εύκολα στο επιλεγμένο δίκτυο.
Polsat Box Go - μια σύγχρονη εφαρμογή και υπηρεσία VOD που παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε κανάλια, ταινίες, σειρές, αθλητικά, ψυχαγωγικά και πολλά άλλα περιεχόμενα από το πακέτο τηλεόρασης του συνδρομητή, χωρίς διαφήμιση, σε πολλές συσκευές, όταν θέλει, όπως θέλει και πού αυτός θέλει;
Σύγχρονο και διαισθητικό μενού - είναι πιο εύκολο και πιο βολικό να έχετε πρόσβαση σε κανάλια, λειτουργίες και περιεχόμενο κατόπιν αιτήματος.


Τα θεματικά κανάλια της Telewizja Polsat αποκτούν νέα λογότυπα

Η Telewizja Polsat άρχισε να αλλάζει τα λογότυπα της. Η επωνυμία των θεματικών καναλιών της Telewizja Polsat είναι ένα άλλο μέρος της μεταμόρφωσης ολόκληρου του Ομίλου Polsat Plus. Προηγουμένως, παρουσιάστηκαν νέα λογότυπα βασικών και στρατηγικών σημάτων όπως Polsat, Plus, Polsat Box, Polsat Box Go και Polsat Go. «Το Polsat σημαίνει τα καλύτερα συναισθήματα, περιεχόμενο και παραγωγές - ψυχαγωγία, αθλητισμός, ταινίες, σειρές, προγράμματα και τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες. Χάρη στην οικογένεια καναλιών Polsat, οι θεατές μας μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο και να βιώσουν τα συναισθήματα που συνοδεύουν. Εισάγουμε μια εντελώς νέα οπτική ταυτότητα τόσο για τα κύρια Polsat όσο και για τα θεματικά κανάλια - έτσι ώστε ο θεατής να γνωρίζει ότι πρόκειται για κανάλια μιας ομάδας και ότι προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο που μπορεί να παρακολουθηθεί με διάφορους τρόπους σε οποιοδήποτε μέρος και χρόνο της επιλογής τους - λέει η Katarzyna Wyszomirska-Wierczewska, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Telewizja Polsat Sp. z o. o., Marketing Communication Director του Polsat Plus Group.
Όλα τα λογότυπα και τα γραφικά στοιχεία των στρατηγικών σημάτων του Polsat Plus Group ανήκουν στην ίδια οικογένεια και μοιάζουν μεταξύ τους, επομένως η οπτικοποίηση των θεματικών σταθμών αλλάζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
"Το νέο σύνθημα, κοινό για όλες τις μάρκες του Polsat Plus Group:" Επιλέξτε τα πάντα ", αντικατοπτρίζει τέλεια την περιεκτική, ποικίλη και τέλεια προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε θεατή, την προσφορά προγραμματισμού της Telewizja Polsat και τα κανάλια της" - προσθέτει η Katarzyna Wyszomirska -Wierczewska, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Telewizja Polsat Sp. z o. o., Marketing Communication Director του Polsat Plus Group.

Οι αλλαγές στην ταυτοποίηση περιλάμβαναν τους βασικούς θεματικούς σταθμούς:
Polsat News Super Polsat, Polsat Play, Polsat Cafe, Polsat Games, Polsat Rodzina, Polsat Doku, Polsat Film, Polsat Seriale, Polsat 1 και Polsat 2 και όλα τα αθλητικά κανάλια, δηλαδή Polsat Sport, Polsat Sport News, Polsat Sport Extra, Polsat Sport Fight, Polsat Sport Premium 1 και Polsat Sport Premium 2.