Rebranding Sky Mix για την FTA μετάδοση στην δορυφορική πλατφόρμα Sky και την επίγεια ψηφιακή Freeview!

Rebranding Sky Mix για την FTA μετάδοση στην δορυφορική πλατφόρμα Sky και την επίγεια ψηφιακή Freeview!
Τη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου ξεκινά επίσημα η νέα free-to-air υπηρεσία Sky Mix για λογαριασμό της δορυφορικής πλατφόρμας Sky, αλλά και την επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Freeview!

Η κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας είναι ουσιαστικά ένα rebrand του καναλιού Pick, το οποίο λειτουργούσε τα τελευταία 12μισι χρόνια, αλλά με την μετονομασία θα εισάγει και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στο πρόγραμμά του, αντλώντας από κανάλια όπως "Sky Atlantic, Sky Max και το Sky Documentaries". Παράλληλα αποκτά και FTA μετάδοση σε High Definition στην δορυφορική πλατφόρμα Sky μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων Astra 28.2E...
Οι προηγούμενες σεζόν εκπομπών premium των ΗΠΑ θα μεταδίδονται στο Sky Mix, με στόχο να κάνουν τους θεατές να εγγραφούν στα κανάλια συνδρομητικής τηλεόρασης του Sky για να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες σεζόν.
Η επίσημη περιγραφή του καναλιού είναι: "Το Sky Mix είναι ένα ψυχαγωγικό κανάλι που προσφέρει αμέσως απολαυστική τηλεόραση και μια γεύση από το τι έχει να προσφέρει ο Sky. Το σπίτι του σοκαριστικού αληθινού εγκλήματος, της πραγματικής ζωής που δεν χάνεται και του μεγάλου δράματος των ΗΠΑ."
Στο Freeview, το Sky Mix θα αντικαταστήσει το Sky Arts στην κύρια υποδοχή καναλιού 11, με το Sky Arts να υποβιβάζεται στη θέση 36 του καναλιού του Pick. Σε άλλες πλατφόρμες που διαθέτουν επί του παρόντος το Pick, το Sky Mix αναμένεται επίσης να προσφέρεται σε μορφή HD.
Ο Zai Bennett, MD περιεχομένου του Sky, δήλωσε: «Το Sky Mix είναι το τέλειο σπίτι δωρεάν για να παρουσιάσουμε μερικές από τις αγαπημένες μας εκπομπές Sky που έχουν ήδη γίνει επιτυχία με τους πελάτες μας στις πλατφόρμες Sky και NOW. "Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε προηγούμενες σειρές εκπομπών όπως Rob & Romesh Vs, True Detective και A Discovery of Witches καθώς και παρουσιάζουμε μια επιλογή από τις ταινίες Sky Original από προηγούμενα χρόνια σε αυτήν την ολοκαίνουργια δωρεάν τηλεοπτική επωνυμία."

Sky Mix σε SD και FTA μέσω Astra 28.2E
12070 H, 27500, 5/6, DVB-S QPSK

Sky Mix σε HD και FTA μέσω Astra 28.2E

12226 H, 27500, 2/3, DVB-S2 8PSK