Πρεμιέρα “ERTFLIX MusicTV και ERTFLIX KidsTV” σε ΟΤΤ ροή μέσα από τις εφαρμογές της “ERTFLIX”!

H ΕΡΤ συνεχίζει να μας εκπλήσσει `η και να μας θυμίζει όμορφες εποχές από την εκκίνηση των πρώτων θεματικών και επίγειων ψηφιακών καναλιών της “ERT Digital”
(“Cine+, Spor+, Prisma+, Music+byMad”)! Καθώς μετά την “ΕΡΤ Sport” που μετακόμισε με πρόσθετες εκδόσεις στο “ERTFLIX” και το “ERT News” που απέκτησε θέση στην επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα, η συνέχεια φέρνει την υλοποίηση νέων θεματικών καναλιών ροής μέσα από την ΟΤΤ πλατφόρμα! Με την πρεμιέρα έναρξης των νέων θεματικών “ERTFLIX MusicTV” και “ERTFLIX KidsTV”, σε ΟΤΤ πρόσβαση μέσα από τις εφαρμογές της “ERTFLIX” σε “Smart TVs, LapTop/PC και κινητές συσκευές Smartphone και Tablet”, αλλά και σε hbbTV πρόσβαση στην επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα!
Nicolas A.


“ERTFLIX MusicTV” μέσα από τις εφαρμογές της “ERTFLIX”!
To “ERTFLIX MusicTV” έχει για μότο “αγαπημένες μουσικές και ήχοι με τη σφραγίδα της ΕΡΤ”, 24 ώρες το 24ωρο με κυρίως υλικό από το αρχείο της ΕΡΤ, αλλά και πρόσφατες παραγωγές όπως το “Μουσικό Κουτί”…

 "ERTFLIX MusicTV" ...

“ERTFLIX KidsTV” μέσα από τις εφαρμογές της “ERTFLIX”!
To “ERTFLIX KidsTV” έχει για μότο “η καθημερινή συντροφιά των μικρών μας φίλων”, με τον αντίστοιχο προγραμματισμό μέσα από τις εφαρμογές της “ERTFLIX”! 

 "ERTFLIX KidsTV"