“Ενσωματώνεται το Netflix στην COSMOTE TV μέσα στο 2024, με εμπορική συμφωνία του Ομίλου Deutsche Telekom για την Ευρώπη!”

Νέα Ενημέρωση: “Ενσωματώνεται το Netflix στην COSMOTE TV μέσα στο 2024, με εμπορική συμφωνία του Ομίλου Deutsche Telekom για την Ευρώπη και τα πλάνα υλοποίησης με ορίζοντα μέχρι και τη νέα σεζόν”! Ο Όμιλος Deutsche Telekom και το Netflix ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της Deutsche Telekom σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη, απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.
Ξεκινώντας με την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα προσφορά τηλεόρασης (ανάμεσα τους και o OTE με την COSMOTE TV), θα υλοποιήσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους…
Nicolas A.

“Ενσωματώνεται το Netflix στην COSMOTE TV μέσα στο 2024, με εμπορική συμφωνία του Ομίλου Deutsche Telekom για την Ευρώπη και τα πλάνα υλοποίησης με ορίζοντα μέχρι και τη νέα σεζόν”!

Blog Σχόλιο:
Μέσα στην Άνοιξη
αναμένεται να ενταχθεί εντός της εφαρμογής της COSMOTE TV και το πλήρες περιεχόμενο της “Paramount+”, ενώ στους επόμενους μήνες με ορίζοντα μέχρι και τη νέα σεζόν θα ενσωματωθεί και η εφαρμογή του “NETFLIX”. Έτσι η ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV θα μετατραπεί σε ένα συγκεντρωτή διεθνών Streaming εφαρμογών που θα προσφέρονται σε συνδυαστικά πακέτα μαζί με το premium περιεχόμενο της πλατφόρμας! Ένα μοντέλο που ήδη ακολουθείται από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πλατφόρμες “SKY” (Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία), “Canal+” (Γαλλία) και στη μητρική “Magenta TV” (Γερμανία). Εξάλλου από το Καλοκαίρι του 2024 η νέα διοίκηση του ΟΤΕ που θα αναλάβει, θα έχει να υλοποιήσει ανάμεσα στα άλλα και τα “επερχόμενα προγραμματισμένα Rebranding πλάνα” σε “TELEKOM” και της συνδρομητικής ΟΤΤ πλατφόρμας σε “Magenta TV”!
Nicolas A.

Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία με το Netflix σε πολλές χώρες στην Ευρώπη!
Η Deutsche Telekom και το Netflix ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της Deutsche Telekom σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη, απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να ενισχύει με συνέπεια την ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στο σπίτι, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στις προσφορές του. Πιστή στον ισχυρισμό της «Σύνδεση του κόσμου σας», η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία οικιακής προβολής και παρέχοντας μια premium υπηρεσία μέσω της καλύτερης συνδεσιμότητας στην κατηγορία του.
Ξεκινώντας με την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία,
οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix – συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών συνδυασμού ή ρύθμισης στη διεπαφή της τηλεόρασης τους – δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο . Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα προσφορά τηλεόρασης (ανάμεσα τους και o OTE με την COSMOTE TV), θα υλοποιήσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους.
H Dominique Leroy, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την Ευρώπη της Deutsche Telekom AG, τόνισε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε μια ακόμη απτή αξία για τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία που ταιριάζει απόλυτα με την premium οικιακή εμπειρία που παρέχουμε."
Η Emma Lloyd, Αντιπρόεδρος, EMEA Partnerships στο Netflix, δήλωσε ότι:
«Αυτή η συνεργασία βασίζεται στην ισχυρή σχέση μας με την Deutsche Telekom και είναι μια εξαιρετική προσπάθεια συνεργασίας για να τοποθετήσουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο της εμπειρίας ψυχαγωγίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε αυτήν την προσφορά, η οποία θα προσφέρει στους καταναλωτές μια απίστευτη ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, από βραβευμένες ταινίες έως αγαπημένες σειρές των θαυμαστών, ντοκιμαντέρ και προγράμματα χωρίς σενάριο από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.»

Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με το Netflix σε πολλές νέες χώρες στην Ευρώπη, με την Κροατία και την Ουγγαρία να ακολουθούν.
Οι πελάτες της Deutsche Telekom σε πολλές χώρες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Netflix ως μέρος μιας απρόσκοπτης εμπειρίας ψυχαγωγίας.
Αυτή η συνεργασία θα δώσει στους πελάτες περισσότερες επιλογές σχετικά με το πώς να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, φέρνοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και αξία στη συνολική εμπειρία στο σπίτι τους.