Η Eutelsat και το MuxIP φέρνουν τα FAST αθλητικά κανάλια ψυχαγωγίας σε δορυφορική μετάδοση στις 13Ε για το κοινό της EMEA!

Ο Όμιλος Eutelsat και το MuxIP φέρνουν τα FAST κανάλια σε δορυφορική μετάδοση
για το κοινό και τους διαφημιστές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ήδη τα FAST εναλλακτικά αθλητικά κανάλια ψυχαγωγίας “Outdoor Channel International, Cricket Gold, World Poker Tour”, εκπέμπουν ελεύθερα (FTA) και 1080p μέσω του δορυφόρου “Hotbird 13G - 13E” και με ψηφιακά δεδομένα λήψης “11355 V, 27500, 3/4, DVB-S2/8PSK”…
Nicolas A.
...
Ο Όμιλος Eutelsat και η MuxIP, η πρωτοπόρος στις τεχνολογίες SaaS των μέσων επόμενης γενιάς για ροή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, ανακοινώνουν μια καινοτόμο στρατηγική πρωτοβουλία, που συγκεντρώνει μια επιλογή παγκόσμιων αθλητικών καναλιών από το FAST (Δωρεάν Τηλεόραση με Υποστηριζόμενη Διαφήμιση) σε όλο τον κόσμο, μέσω δορυφόρου σε κοινό στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική («EMENA»).
Σε μια πρώτη στο είδος του συμφωνία, η MuxIP διανέμει μια αρχική επιλογή καναλιών FAST, δωρεάν για κοινό και διαφημιστές σε όλη την EMENA, στους κορυφαίους δορυφόρους HOTBIRD της Eutelsat στις 13° Ανατολικά. Τα τρία πρώτα κανάλια που ήδη έχουν λανσαριστεί στο πλαίσιο αυτής της νέας συμφωνίας είναι το World Poker Tour, που καλύπτει εκδηλώσεις διεθνούς τηλεόρασης, με αποκλειστικό περιεχόμενο, φιλοξενούμενο σχολιασμό και ανάλυση, το Cricket Gold που βασίζεται σε 40 χρόνια κλασικής δράσης κρίκετ και το Outdoor Channel, που γιορτάζει τη ζωή στη μεγάλη ύπαιθρο και τις προσωπικότητες που το συνοδεύουν.
Επί του παρόντος, τα κανάλια διανέμονται σε πλατφόρμες FAST στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ινδία και άλλα μέρη του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, εκδόσεις προσαρμοσμένες για το ευρωπαϊκό κοινό, θα διανέμονται πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ηπειρωτική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Ο Laurence Delpy, Πρόεδρος της Επιχειρηματικής Μονάδας Βίντεο της Eutelsat δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το MuxIP σε αυτήν την καινοτόμο πρωτοβουλία. Χάρη στην εκτεταμένη εμβέλεια του δορυφόρου, είμαστε σε θέση να αυξήσουμε τη διανομή αυτών των αθλητικών τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο, φέρνοντάς τα δωρεάν σε νέο κοινό πέρα από τα επίγεια δίκτυα, που υποστηρίζονται από διαφημίσεις ευθυγραμμισμένες με τη βιομηχανία FAST».

Ο Frank Brown, MD International στο MuxIP πρόσθεσε: «Για αυτά τα κανάλια, η ενσωμάτωση της εκρηκτικής βιομηχανίας FAST μαζί με την εκτεταμένη εμβέλεια του δορυφόρου είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός συνδυασμός. Το σχετικό κοινό και οι διαφημιστές θα ωφεληθούν πάρα πολύ από την κυκλοφορία αυτών των μοναδικών τηλεοπτικών καναλιών στις περιοχές της EMENA».