“BBC Player”: Coming Soon ντεμπούτο επέκτασης στις Multiscreen εφαρμογές της COSMOTE TV!

“BBC Player”: Coming Soon ντεμπούτο επέκτασης στις Multiscreen εφαρμογές της COSMOTE TV!
“Η αποκλειστική συνεργασία της COSMOTE TV με BBC Studios συνεχίζεται και μετά το 2024”, καθώς η ανανέωση αυτής της συμφωνίας επέρχεται σύντομα και θα συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο της VOD πλατφόρμας “BBC Player” ως ένθετη ενότητα μέσω της ΟΤΤ πλατφόρμας COSMOTE TV Streaming! Η οποία από τη 1η Σεπτεμβρίου 2024 έχει ήδη κάνει ντεμπούτο επέκτασης στην πολωνική αγορά με διευρυμένο VOD περιεχόμενο σύμφωνα με την διαθεσιμότητα χαρτοφυλακίου γραμμικών καναλιών των “BBC Brit, BBC Earth, BBC Lifestyle, BBC First και Cbeebies”! Παράλληλα στην Ελληνική αγορά διανέμεται γραμμικά μόνο το “BBC Earth” και On Demand οι πρεμιέρες νέων σειρών των BBC Studios, που η διαθεσιμότητα τους θα συνεχίσει πάντοτε κεντρικά μέσω των θεματικών VOD ενοτήτων της COSMOTE TV Streaming. Ενώ η έναρξη της ένθετης VOD ενότητας “BBC Player” μέσα από τις Multiscreen εφαρμογές της ΟΤΤ πλατφόρμας, θα εμπεριέχει VOD περιεχόμενο παραγωγών “BBC Earth” που επανέρχεται ως On Demand διάθεση (**) και “BBC Nature”, αλλά και μια VOD ποικιλία με αρχειακό περιεχόμενο “ντοκιμαντέρ, ταξιδιώτικες και Τρόπου Ζωής σειρές, παιδικό και ψυχαγωγικό προγραμματισμό με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων”.
Nicolas A.

(**) Tο VOD περιεχόμενο ντοκιμαντέρ του BBC Earth ήταν διαθέσιμο μέχρι και το Καλοκαίρι του 2022, καθώς στη συνέχεια επήλθε το οριστικό Switch-off της “Old-Skool hbbTV πλατφόρμας (στις 31/10/2022)”, μέσω των δορυφορικών Box της COSMOTE TV. “Το κενό της μη VOD πρόσβασης του BBC Earth έρχεται να αναπληρώσει η επικείμενη ανανέωση της συμφωνίας με τα BBC Studios και η επέκταση διάθεσης της ένθετης ενότητας του “BBC Player” μέσα από τις Multiscreen εφαρμογές της COSMOTE TV Streaming”.

Ντεμπούτο επέκτασης από τη 1η Σεπτεμβρίου 2024 στην Πολωνική αγορά για την VOD πλατφόρμα BBC Player...
«Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί την επέκταση της πλατφόρμας μας κατ' απαίτηση στην Πολωνία, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να μεταδίδουν σε ροή το βραβευμένο περιεχόμενο των BBC Studios. Συμπληρώνοντας την υπάρχουσα σουίτα γραμμικών καναλιών του BBC στο CDA, είμαι περήφανος που παρέχω στους συνδρομητές CDA Premium πρόσβαση, σε μια επιλογή από δράματα και πραγματικές εκπομπές εν κινήσει», τόνισε ο Bartosz Witak, Γενικός Διευθυντής των BBC Studios CEE.

Το “BBC Player” είναι ο τοπικός προορισμός κατ' απαίτηση για περιεχόμενο του BBC στην Πολωνία. Οι συνδρομητές του CDA Premium θα μπορούν να μεταδίδουν επιμελημένο περιεχόμενο που έχει επιλεγεί αποκλειστικά για την πλατφόρμα, καθώς και βραβευμένες και αναγνωρισμένες εκπομπές από το χαρτοφυλάκιο γραμμικών καναλιών των BBC Studios – BBC Brit, BBC Earth, BBC Lifestyle, BBC First και CBeebies. Αυτό ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία του “BBC Player” στο CANAL+ τον Ιούνιο του 2022 και της διαδικτυακής υπηρεσίας ροής PLAY NOW και PLAY NOW TV.

Οι συνδρομητές του CDA Premium θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από θεατρικές και τεκμηριωμένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες του BBC, καθώς και παγκοσμίου φήμης παραγωγές φυσικής ιστορίας, ακόμη και σε παιδικό πρόγραμμα.
Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, το κοινό μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία μια ποικιλία προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

“Absolutely Fabulous (season 3 and 4)”: Πολυβραβευμένη βρετανική τηλεοπτική κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Dawn French και Jennifer Saunders, με πρωταγωνίστριες τις Joanna Lumley και Julia Sawalha.
“David Beckham: For the Love of the Game”: Ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της γενιάς του, ο David Beckham επιστρέφει στις οθόνες για ένα μοναδικό ταξίδι καθώς παίζει επτά παιχνίδια σε καθεμία από τις επτά ηπείρους σε όλο τον κόσμο.
“The Diplomat”: Συγκλονιστική αστυνομική σειρά που ρίχνει φως στον μυστικό κόσμο της διπλωματίας. Από τους παραγωγούς των Bodyguard και Line of Duty.
“Inside No. 9 (season 1)”: Η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς και βραβευμένη με BAFTA ανθολογία παραμυθιών για το πραγματικά απροσδόκητο των Reece Shearsmith και Steve Pemberton.
“Mountains: Life Above the Clouds”: Μια σειρά ορόσημο 3 μερών από τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC που αποκαλύπτει τα εξαιρετικά ζώα και τους αξιόλογους ανθρώπους που φτιάχνουν σπίτι στις εμβληματικές οροσειρές του κόσμου, από τα Ιμαλάια, τα Βραχώδη Όρη έως τις Άνδεις.
“Super Surgeons (season 2)”: Ένα ισχυρό ντοκιμαντέρ που ακολουθεί μια ομάδα πρωτοπόρων χειρουργών και των ασθενών τους σε ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία καρκίνου στον κόσμο - το Royal Marsden.
“Wonders of the Sun with Dara Ó Briain”: Το τελευταίο ντοκιμαντέρ του κωμικού, στο οποίο ξεκινά ένα άλλο ταξίδι ανακάλυψης, αυτή τη φορά εξερευνώντας τη σχέση μας με τον Ήλιο.