Το Κύπελλο μπάσκετ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Άρης – ΑΕΚ, αλλά και όλη τη διοργάνωση μέχρι τον τελικό
Και το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και Πέμπτη 8 Οκτωβρίου τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Cretan Kings, Άρης – ΑΕΚ, Φάρος Κερατσινίου – Κηφισιά και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα οι φίλοι του μπάσκετ θα δουν και την ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, αλλά και το μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2016...

Η αρχή των μεταδόσεων στη προημιτελική φάση είναι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 17:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Cretan Kings που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το pre game show του αγώνα Άρης – ΑΕΚ, που θα μεταδοθεί στη συνέχεια στις 19:30 επίσης από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, με το Post Game Show του αγώνα και όλη την υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα.


Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου θα ακολουθήσουν οι άλλοι δύο προημιτελικοί. Στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Φάρος Κερατσινίου – Κηφισιά που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.  Και για τη συνέχεια υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Από τις 20:00 οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με το pre game show που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στις 21:00, οι δύο «αιώνιοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΣΕΦ, σ’ ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΣΕΦ, θα ξεκινήσει η «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και όλη την υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα. Οι αγώνες θα μεταδοθούν και ηχητικά από το web TV του novasports.gr.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!