Nova: Με πρόγραμμα που «απογειώνει» τη ψυχαγωγία και νέες υπηρεσίες FOX Sports HD, ARTE HD και MTV Live HD!

Αυτή η σεζόν ξεκινά για τη Nova, δυναμικά με τρεις νέες υπηρεσίες υψηλής ευκρίνειας "FOX Sports HD, ARTE HD και το συναυλιακό κανάλι του MTV για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά MTV Live HD"! Ήδη η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας, παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα της περιόδου 2015-2016...,


...ένα πρόγραμμα που «απογειώνει», «εμψυχώνει», «μας κάνει να ονειρευόμαστε» και όλα αυτά μέσα από την πιο «εξελιγμένη» εμπειρία θέασης!...Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε όλη η ομάδα της Nova, στελέχη, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, με επικεφαλής την κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Forthnet Platform and Content Executive Director, την Τετάρτη 21 Οκτώβριου στο Gazarte...

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα που «απογειώνει», αφού προσφέρει ποιοτική τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια. Το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε έρχεται με νέες εκπομπές, το Νο1 talk show της Αμερικής με την Ellen DeGeneres και την ξεχωριστή εκπομπή μαγειρικής, «One World Kitchen», και με τα ανανεωμένα «Lifetime» και «Λαμπατέρ»! Το Novalifε έχει «άρωμα» γυναίκας προβάλλοντας βραβευμένες και οικογενειακές ταινίες, καθώς και σειρές που αγαπήθηκαν πολύ, όπως το «Velvet». Φυσικά, οι συνδρομητές του Nova 3Play απολαμβάνουν και τις καλύτερες σειρές της Αμερικής μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life, ενώ η αθλητική τους ενημέρωση είναι 24ωρη μέσα από το Novasports 24 HD, με όλα τα highlights των διοργανώσεων. Σε όλα τα παραπάνω, αυτή τη σεζόν, ήρθαν να προστεθούν τρία νέα κανάλια σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, τα FOX Sports HD, ARTE HD και το συναυλιακό κανάλι του MTV για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά MTV Live HD!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα που «εμψυχώνει», αφού παρακολουθούν την ομάδα τους σε όλα τα πρωταθλήματα, μέσα από τηλεοπτικές μεταδόσεις που καθηλώνουν! Με την πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών, την Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, την Euroleague Basketball, την Volley League, την Α1 Πόλο Ανδρών και Γυναικών, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις όπως τα Πρωταθλήματα Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Ρωσίας και το κορυφαίο τουρνουά τένις του Wimbledon, προσφέρουν το αθλητικό πρόγραμμα που κανένας φίλαθλος δεν θέλει να χάσει. Μέσα από μια πληθώρα αθλητικών ενημερωτικών εκπομπών, όπως το «Παίζουμε Ελλάδα», «Η ώρα των Πρωταθλητών», «Super Euroleague», «Στο φιλέ» και το «Παίζουμε Ελλάδα Πόλο», αλλά και μέσα από το Novasports.gr που διαθέτει αποκλειστικό περιεχόμενο, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova μαθαίνουν όλα τα νέα για την ομάδα τους σε όλα τα αθλήματα!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα που τους κάνει να «ονειρεύονται» με οσκαρικές πρεμιέρες, επικά blockbusters και ταινίες για όλα τα γούστα, από επιστημονικής φαντασίας μέχρι κωμωδίες και από περιπέτειες μέχρι παιδικές, όλα κάνουν πρεμιέρα στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Αυτή τη σεζόν δίπλα στις δημοφιλείς σειρές «Leftovers», «Person of Interest», «NCIS» και «Gotham», ήρθαν να προστεθούν οι νέες σειρές που σίγουρα θα αγαπηθούν, η Ευρωπαϊκή σειρά «1992», το «Show me a Hero» της HBO, η σειρά μυστηρίου «Blindspot» και η «Under Suspicion» που έρχεται τις επόμενες ημέρες! Το 2016 έρχεται αυτό που όλοι περιμένουμε, που δεν είναι άλλο από το νέο κύκλο του «Game of Thrones» - φυσικά ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ η νέα μίνι σειρά της HBO, «Vinyl» σε παραγωγή Mick Jagger και Martin Scorcese σίγουρα θα συζητηθεί. Με το νέο έτος έρχονται και οι νέοι κύκλοι των σειρών «Gomorrah», «Black Sails», «Silicon Valley» και «True Detective», που σίγουρα θα συναρπάσουν. Σε όλα τα παραπάνω, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα εποχιακά «Novastars» το κανάλι των Oscar, και το «Nova Christmas» που φέτος επιστρέφει με τις πριγκίπισσες της Disney, καθώς και το έπος του Star Wars που επιστρέφει στις οθόνες μας πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της 7ης ταινίας!



Όλοι οι συνδρομητές της Nova, απολαμβάνουν την πιο «εξελιγμένη» εμπειρία θέασης, αφού μετά την υπηρεσία Nova GO που έφερε τη νέα εποχή στην τηλεόραση, τώρα ο νέος αποκωδικοποιητής Novabox φέρνει τη νέα γενιά στην τηλεόραση, την οποία η Nova φρόντισε μέσα από την αναβάθμιση να την φέρει σε όλη της τη συνδρομητική βάση! Η «αναβαθμισμένη» εμπειρία περιλαμβάνει νέες δυνατότητες, όπως pause, play και rewind, προκειμένου όλοι οι συνδρομητές να μπορούν να παγώνουν το ζωντανό πρόγραμμα και να γυρνάνε έως και 2 ώρες πίσω για να ξαναδούν το γκολ της ομάδας τους ή μία σκηνή της αγαπημένης τους ταινίας, ενώ σύντομα θα έχουν όλο το on demand περιεχόμενο διαθέσιμο στη μεγάλη οθόνη!


Η πρώτη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας, συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στη συνδρομητική τηλεόραση, προσφέροντας το καλύτερο περιεχόμενο, με τον καλύτερο τρόπο!


Nova. Ζεις καλύτερα!