«Under Suspicion» - Μία νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 21:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία νέα σειρά μυστηρίου, που θα τους καθηλώσει! Πρόκειται, για την ισπανικής παραγωγής «Under Suspicion», η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Η υπόθεση αναφέρεται στη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Alicia κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής. Η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώνεται στους παρευρισκόμενους και το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Οι μυστικοί πράκτορες Victor & Laura καλούνται να διεισδύσουν στο συγγενικό κύκλο, ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση σχετικά με την εξαφάνιση της Alicia ξεσκεπάζοντας τα μυστικά της οικογένειας! H αγωνία, η ένταση, καθώς και οι περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, είναι μερικά από τα στοιχεία της σειράς, που σίγουρα θα συναρπάσει τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema.

Στους συντελεστές της σειράς συναντάμε τους ήδη γνωστούς από την επιτυχημένη σειρά «Grand Hotel», που είχε προβληθεί και αυτή στα κανάλια Novacinema,  Silvia Quer στη σκηνοθεσία, Jorge Sanchez Cabezudo στο σενάριο και Yon Gonzales και Pedro Alonso στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η σειρά μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!