Heroes Reborn, House of Cards 3 & The Last Kindgom έρχονται στον OTE TV

Εβδομάδα 7-13 Ιανουαρίου
Πέντε νέες σειρές και νέοι κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, όπως το πολυσυζητημένο The Last Kingdom για τις επιδρομές των Βίκινγκς στην Αγγλία, το βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα War + Peace με τους Πολ Ντέινο, Τζέιμς Νόρτον και Λίλι Τζέιμς, το πολυαναμενόμενο Heroes Reborn του Τιμ Κρινγκ που ξαναγράφει τον μύθο των Heroes, καθώς και οι νέοι κύκλοι των πολυβραβευμένων House of Cards και The Affair.

...
Από το πρόγραμμα των ταινιών στα OTE CINEMA ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η πρεμιέρα του Η Απαγωγή του κου Heineken με τους Άντονι Χόπκινς, Τζιμ Στέρτζες και Σαμ Γουόρδινγκτον, το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στον εμβληματικό σκηνοθέτη Μπίλι Γουάιλντερ με τα αγαπημένα Γλυκιά Μου Σαμπρίνα και Μερικοί το Προτιμούν Καυτό αυτή την εβδομάδα, αλλά και το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 στον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο κάθε Δευτέρα βράδυ.
Στα αθλητικά, η δράση συνεχίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με σπουδαίους αγώνες από Barclays Premier League, όπως Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ-Άρσεναλ και Τότεναμ-Λέστερ, La Liga (Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα, Μπαρτσελόνα-Γρανάδα, Ρεάλ Μαδρίτης-Ντεπορτίβο λα Κορούνια) και Serie A (Ρόμα-Μίλαν, Φιορεντίνα-Λάτσιο), που προβάλλονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT.

Η «μάχη» για την κορυφή της Barclays Premier League συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στον OTE TV και η 21η εμβόλιμη αγωνιστική αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου (21.45, OTE SPORT 1HD) η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους -η Νιούκαστλ προκειμένου να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, την παράσταση κλέβει ο αγώνας Λίβερπουλ-Άρσεναλ (13/01, 22.00, OTE SPORT 1HD), ενώ σπουδαία αναμέτρηση έρχεται στο Λονδίνο με την Τότεναμ να φιλοξενεί την Λέστερ (13/01, 22.00, OTE SPORT 3HD). Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 21.45, δύο αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον συμπληρώνουν το πάζλ της 21ης αγωνιστικής στην Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (OTE SPORT 2HD) και Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ (OTE SPORT 5HD).
Στην Primiera Division, ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι εύκολος, καθώς η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δύσκολο έργο απέναντι στην μαχητική Θέλτα (10/01, 21.30, OTE SPORT 2HD), ενώ η 2η (με ένα παιχνίδι λιγότερο) Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Γρανάδα (09/01, 17.00, OTE SPORT 2HD). Για την 19η αγωνιστική της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ντεπορτίβο λα Κορούνια (09/01, 21.30, OTE SPORT 2HD) ενώ η Βιγιαρεάλ, που εντυπωσιάζει με τις τελευταίες τις εμφανίσεις, θέλει να συνεχίσει το σερί νικών και απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν την οποία φιλοξενεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου (13.00, OTE SPORT 2HD).
Στο φετινό πρωτάθλημα της Ιταλίας, από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, όλα μπορούν να συμβούν. Για την 19η αγωνιστική της Serie A, ξεχωρίζει το ντέρμπι Ρόμα-Μίλαν το Σάββατο 9 Ιανουαρίου (21.45, OTE SPORT 1HD), ενώ νωρίτερα στις 19.00 η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Λάτσιο (OTE SPORT 1HD). Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου το θέαμα ξεκινάει στις 13.30 με τον αγώνα Ίντερ-Σασουόλο (OTE SPORT 1HD), ενώ ακολουθούν οι αγώνες Φροζινόνε-Νάπολι (16.00, OTE SPORT 1HD) και Γιουβέντους-Σαμπντόρια (21.45, OTE SPORT 1HD).
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την φαντασμαγορική απονομή της Χρυσής Μπάλας σε ζωντανή μετάδοση από το Eurosport HD, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 19.30.  Κριστιάνο Ρονάλντο,  Λιονέλ Μέσι και  Νεϊμάρ είναι για φέτος οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τη μεγάλη διάκριση.

Με πολλές καινούριες σειρές και νέους κύκλους σειρών υποδέχεται το νέο έτος ο ΟΤΕ TV. Αυτή την εβδομάδα, το πολυβραβευμένο House of Cards επιστρέφει με τον 3ο κύκλο το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 22,00, ενώ το πολυσυζητημένο ιστορικό δράμα του ΒΒC, The Last Kingdom, με τον Αλεξάντερ Ντρέιμον κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα στις 23.00. Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 22.00, τη σκυτάλη παίρνει η επιστροφή των θρυλικών heroes του Τιμ Κρινγκ με το Heroes Reborn, με νέα πλοκή, νέους χαρισματικούς χαρακτήρες αλλά και πολλούς από τους παλιούς ήρωες, ενώ την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 22.00 ξεκινά το βασισμένο στο θρυλικό λογοτεχνικό έπος του Λ. Τολστόι War & Peace με τους Πολ Ντέινο, Τζέιμς Νόρτον και Λίλι Τζέιμς. Την ίδια ημέρα στις 23.00, θα προβληθεί επίσης η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της βραβευμένης με 2 Χρυσές Σφαίρες σειράς The Affair, με τους Ντόμινικ Γουέστ και Ρουθ Γουίλσον. Όλες οι σειρές προβάλλονται στο OTE CINEMA 4HD.
Blockbusters σε πρώτη προβολή, αλλά και classics έρχονται ακόμη τον Ιανουάριο στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν το θρίλερ του Ντάνιελ Άλφρεντσον Η Απαγωγή του κου Heineken με τους Άντονι Χόπκινς, Τζιμ Στέρτζες και Σαμ Γουόρθινγκτον, για την απαγωγή του μεγιστάνα Freddy Heineken, που είχε ως αποτέλεσμα την πληρωμή του μεγαλύτερου χρηματικού ποσού σε λύτρα που δόθηκε ποτέ (Κυριακή 10 Ιανουαρίου, 21.00), αλλά και του βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King Βig Driver με την Μαρία Μπέλο σε σκηνοθεσία του Δανού Μίκαελ Σάλομον (Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, 21.00).   Από τις ‘κλασικές’ προτάσεις του καναλιού ξεχωρίζουν επίσης το cult Star Trek: Γενεές με τους Πάτρικ Στιούαρτ, Γουίλιαμ Σάτνερ και Μάλκομ Μακντάουελ (Κυριακή 10 Ιανουαρίου,  18.15), αλλά και το εξαιρετικό Chinatown του Ρόμαν Πολάνσκι με τους Τζακ Νίκολσον και Φέι Ντάναγουέϊ (Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 21.00).
Στο ΟΤΕ CINEMA 2 οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα στον βραβευμένο με 7 Όσκαρ σκηνοθέτη Μπίλι Γουάιλντερ, με 2 εμβληματικές ταινίες του κάθε Τρίτη βράδυ. Αυτή την εβδομάδα, θα προβληθούν η ρομαντική κομεντί Γλυκιά Μου Σαμπρίνα με το εξαιρετικό δίδυμο Όντρει Χέμπορν-Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, καθώς και η μουσική κωμωδία Μερικοί το Προτιμούν Καυτό με την μοναδική Μέριλιν Μονρό, και τους Τόνι Κέρτις και Τζακ Λέμον (20.00 & 22.00 αντίστοιχα).
Αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο φιλοξενεί τον Ιανουάριο το OTE CINEMA 3, με μία ταινία κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22.00. Αυτή τη Δευτέρα θα προβληθεί Ο Μελισσοκόμος του 1986, με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι.

Στη νέα σειρά του Discovery Science HD, Strangest Weather on Earth οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο συναρπαστικά καιρικά φαινόμενα που καταγράφονται στον πλανήτη Γη (από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 18.50).
Την ίδια μέρα στο Discovery Showcase HD, κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της υποψήφιας για 2 Emmy σειράς ντοκιμαντέρ Through the Wormhole with Morgan Freeman, η οποία οδηγεί σε ένα ακόμα ταξίδι ανακάλυψης των μεγαλύτερων μυστηρίων της ανθρωπότητας (20.30).

Με δυο νέες σειρές ντοκιμαντέρ υποδέχεται τον Ιανουάριο το νέο κανάλι Viasat History, το Great Continental Railway Journeys (Πέμπτη 7 Ιανουαρίου,  22.05), όπου ο Μάικλ Πορτίγιο ακολουθεί τους διασημότερους σιδηρόδρομους του πλανήτη, αλλά και το Health In History (Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, 21.00).
Στο Travel Channel HD, ο  Άντριου Ζίμερν ξεκινά άλλο ένα γαστρονομικό ταξίδι στις πιο παράξενες γεύσεις του κόσμου, μέσα από το νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς Bizarre Foods with Andrew Zimmern (Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 22.00)
Η εποχή των βραβείων έφτασε και την αυλαία ανοίγει όπως κάθε χρόνο η απονομή των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας. Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στη 01.00, στο Ε! HD,  η Τζουλιάνα Ράνσικ μαζί με τον Ράιαν Σίκρεστ σχολιάζουν τις  εμφανίσεις των σταρ στο Live From The Red Carpet - The 2016 Golden Globe Awards. Μετά τη ζωντανή μετάδοση του Red Carpet,  τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή Fashion Police (Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 22.00) για τον πιο πιπεράτο σχολιασμό όλων όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.