«Game of Thrones VI»: O 6ος κύκλος της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Ο 6ος κύκλος της συναρπαστικής, επικής σειράς της HBO, «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 24 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, καθώς επίσης και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 25 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00...

...
Η σειρά Game of Thrones έχει βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών, όπου και αν έχει προβληθεί, αναπτύσσοντας μία εξαιρετικά ευρεία και ενεργή βάση οπαδών. Παράλληλα, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της. Σύμφωνα με το IMDb, είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές, καθώς επίσης και την εκπληκτική αφοσίωση των οπαδών της, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο. 
Η πρεμιέρα του 6ου κύκλου του «Game of Thrones» αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα επεισόδια στην ιστορία της τηλεόρασης. Η HBO πρόσφατα αποφάσισε να δημοσιεύσει τον τίτλο και μία λακωνική σύνοψη του πρώτου επεισοδίου η οποία αναφέρει: «Ο Τζόν Σνόου είναι νεκρός. Η  Νταινέρυς συναντά έναν δυνατό άντρα. Η Σέρσεϊ βλέπει ξανά την κόρη της». Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι: «Η Κόκκινη Γυναίκα» και πολλοί οπαδοί της σειράς πιστεύουν ότι αναφέρεται στην ιέρεια Μελισάνδρη η οποία, ίσως, χρησιμοποιήσει τη μαγική της δύναμη για να φέρει πίσω τον Τζον Σνόου από τους νεκρούς. Επίσης, σχετικό Δελτίο Τύπου της ΗΒΟ αναφέρει ότι σε συνέχεια των σοκαριστικών γεγονότων που συνέβησαν στο τέλος του 5ου κύκλου, στον 6ο κύκλο: «οι επιζώντες από όλα τα μέρη του Γουέστερος και του Έσσος θα ανασυνταχθούν για να προχωρήσουν αμείλικτα προς την αβέβαιη ατομική τους μοίρα. Γνώριμα πρόσωπα θα δημιουργήσουν νέες συμμαχίες, ενώ νέοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν με σκοπό να ανατρέψουν την ισορροπία δυνάμεων στην ανατολή, τη δύση, τον βορρά και τον νότο». Το τι θα συμβεί, όμως, τελικά θα μπορέσει να αποκαλυφθεί μόνο μέσα από τα κανάλια Novacinema από τις 24 Απριλίου και μετά. 
Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του 6ου κύκλου, το Novacinema 3 θα προβάλει όλον τον 5ο κύκλο, το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Απριλίουαπό τις 22:00. 
Η σειρά μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!