Δυνατές σειρές τον Σεπτέμβριο στα κανάλια Novacinema!

Τα κανάλια Novacinema προβάλλουν πάντα πρώτα και σε αποκλειστικότητα τις καλύτερες και δημοφιλέστερες ξένες σειρές από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood. Τον Σεπτέμβριο συνεχίζονται με ολοκαίνουρια επεισόδια, αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή, στο Novacinema4HD, οι αγαπημένες σειρές «Blindspot II», «Gotham III», αλλά και ο 14ος κύκλος της σειράς «NCIS XIV», ενώ κάνει πρεμιέρα και η νέα πολλά υποσχόμενη αστυνομική σειρά «Lethal Weapon».
...
Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00, έρχεται, 48 ώρες μετά την Αμερική, ο 2ος κύκλος της συναρπαστικής αστυνομικής σειράς «Blindspot» με τους Jaimie Alexander και Sullivan Stapleton.  Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα (Jaimie Alexander) που βρίσκεται γυμνή μέσα σε ένα σάκο στη μέση της Times Square με το σώμα της καλυμμένο από τατουάζ, χωρίς να θυμάται τίποτα. Η ανακάλυψή της, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο,  που προκαλεί αμέσως την προσοχή του FBI, καθώς κάθε τατουάζ είναι μέρος ενός πολύπλοκου παζλ και αντιστοιχεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Ο πράκτορας Kurt Weller (Sullivan Stapleton) θα προσπαθήσει να λύσει την υπόθεση, καθώς ένα από τα τατουάζ στην πλάτη γράφει το όνομά του, και να βοηθήσει να βρεθεί η πραγματική ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας.

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, έρχεται 48 ώρες μετά την Αμερική, ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Gotham». Η σειρά που βασίζεται στον κόσμο και στην αισθητική του Batman ακολουθεί τον James Gordon πριν την εμφάνιση του Dark Knight. Επιπλέον, η σειρά παρουσιάζει την καθημερινή μάχη του James Gordon (Ben McKenzie) με το έγκλημα και τη διαφθορά σε μία προσπάθεια να επαναφέρει την πόλη στην αγνή εκδοχή των παιδικών του χρόνων, ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τις ιστορίες προέλευσης αρκετών αντιπάλων του Batman, όπως του Penguin, του Riddler, της Catwoman, του Joker και της Poison Ivy

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00, κάνει πρεμιέρα, 48 ώρες μετά την Αμερική, ο 14ος κύκλος της αγαπημένης αστυνομικής σειράς «NCIS». Ο πράκτορας Leroy Gibbs (Mark Harmon) και οι συνεργάτες του συνεχίζουν ακάθεκτοι να καταπιάνονται με εγκλήματα, που δεν έχουν διαλευκανθεί και ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Τέλος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο στις 22:00, έρχεται, πολύ κοντά με την προβολή της στην Αμερική, η νέα αστυνομική σειρά «Lethal Weapon» η οποία ακολουθεί τον Martin Riggs, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Μελ Γκίμπσον, σε νέες περιπέτειες. Μετά τον θάνατο της γυναίκας του και του γιου του, ο ιδιότροπος ντετέκτιβ Martin Riggs (Clayne Crawford) αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles όπου και θα συνεργαστεί με τον βετεράνο αστυνομικό Murtaugh (Damon Wayans). Ο Murtaugh προσπαθεί να ζήσει μία ήρεμη ζωή χωρίς έντονο στρες, καθώς πρόσφατα είχε βιώσει μία παραλίγο θανατηφόρα καρδιακή προσβολή.  Από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους φαίνεται πως η συνεργασία τους δεν θα ευδοκιμήσει κάτι το οποίο αλλάζει στην πορεία. Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς το Novacinema2HD φιλοξενεί κάθε Πέμπτη στις 1, 8, 15 και 22 Σεπτεμβρίου, στις 23:00, ένα αφιέρωμα στο πλαίσιο του οποίου θα προβληθούν οι τέσσερις ταινίες «Lethal Weapon» που γνώρισαν τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. 


Όλες οι πρεμιέρες και οι σειρές έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!