To ντέρμπι Νις - Μονακό, η Παρί του Νεϊμάρ, οι «μάχες» των Άγιαξ, Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και η Championship στη Nova!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου - Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Λιλ – Μπορντό, Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν, Νις – Μονακό και Μαρσέιγ - Ρεν για την 5η αγωνιστική της Ligue 1. Παράλληλα, θα δουν τις αναμετρήσεις Χεράκλες – Φέγενορντ, Άγιαξ – Τσβόλε και Χερενφέιν – Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie. Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους αγώνες Ντέρμπι – Χαλ, Μπόλτον – Μίντλεσμπρο και Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 6η αγωνιστική της Championship Αγγλίας.
Για τη Ligue 1 οι φίλοι του γαλλικού θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Novasports3HD τον αγώνα Λιλ - Μπορντό σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, ενώ στις 21:45 έρχεται στο Novasports1HD μια νέα παράσταση του Νεϊμάρ και της Παρί Σεν Ζερμέν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μετς σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα μεταδοθεί από το Novasports3HD, το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στη Νις και στην πρωταθλήτρια Μονακό σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα της νέας ομάδας του Κώστα Μήτρογλου, της Μαρσέιγ με τη Ρεν σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.
Το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie  συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 19:30 θα μεταδοθεί από το Novasports5HD ο αγώνας Χεράκλες – Φέγενορντ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, ενώ στις 21:45 θα προβληθεί στο Novasports2HD ο αγώνας Άγιαξ – Τσβόλε σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 13:30 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Χερενφέιν – Αϊντχόφεν σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
Οι φίλοι της Championship θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο Novasports2HD τον αγώνα Ντέρμπι - Χαλ σε  περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα μεταδοθεί από το Novasports4HD η αναμέτρηση Μπόλτον - Μίντλεσμπρο σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και στις 19:30 επίσης από το Novasports4HD θα προβληθεί ο αγώνας Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νότιγχαμ Φόρεστ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.