“Music Box Classic” - Το νέο επικεντρωμένο FAST μουσικό κανάλι στα 80s-90s-00s συνεργασίας Music Box Group και SoFAST!

Νέα Ενημέρωση: “Χρονοκάψουλα – Καθημερινό Music Box Flashback σε Remastered HD στα 80s, 90s και 00s”!
“Music Box Classic” - Το νέο επικεντρωμένο FAST μουσικό κανάλι στα 80s-90s-00s συνεργασίας Music Box Group και SoFAST,
εγκαινιάζεται και θα προσφέρει κλασικά μουσικά βιντεοκλίπ της ποπ και ροκ σκηνής σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς είναι έτοιμο να ταράξει τα κύματα σε όλο τον κόσμο της FAST streaming εποχής!
Nicolas A.
...
Το Music Box Group εγκαινιάζει το πρώτο του κανάλι FAST σε συνεργασία με το SoFAST, το νέο μουσικό κανάλι θα προσφέρει κλασικά μουσικά βιντεοκλίπ της ποπ και ροκ σκηνής σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας!
Η Music Box Group, μια εταιρεία μουσικής τηλεόρασης με έδρα την Πολωνία και η SoFAST, κορυφαία εταιρεία στη δημιουργία, διανομή και δημιουργία εσόδων από κανάλια FAST, περήφανα ανακοινώνουν την κυκλοφορία του “Music Box Classic”. Αυτό το ολοκαίνουργιο μουσικό κανάλι FAST (Free Ad-supported Streaming Television) υπόσχεται να φέρει στους θεατές ένα κύμα νοσταλγίας και ενέργειας σε όλο τον κόσμο.
Το Music Box Classic θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο των πλατφορμών ροής FAST με την επιλογή του από κλασικά ποπ και ροκ από τις δεκαετίες των 80s, 90s και 00s, ανανεωμένα σε ποιότητα Full HD, κάθε μουσικό βίντεο που παρουσιάζεται στο κανάλι έχει επιλεγεί σχολαστικά για να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής.

«Δημιουργήσαμε ένα κανάλι που θα αρέσει στους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε όλες τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκατοντάδων παγκοσμίου φήμης σούπερ σταρ, όπως: “Cher, Michael Jackson, Tina Turner, Donna Summer, Whitney Houston, Celine Dion, Queen, Kylie Minogue, Lady Gaga, Britney Spears” και πολλοί άλλοι. Πιστεύουμε ότι οι θεατές θα εκπλαγούν ευχάριστα από την ποιότητα των μουσικών βιντεοκλίπ. Έχουν γίνει όλα remaster χρησιμοποιώντας τη δική μας τεχνολογία για να προσφέρουν πραγματικά φανταστική ποιότητα εικόνας και ήχου», δήλωσε ο Serhij Kobel , Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Προγραμματισμού του Music Box Group.

«Ως πρωτοπόρος στο οικοσύστημα FAST/AVOD, η SoFAST είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με το Music Box Group για την κυκλοφορία του Music Box Classic», δήλωσε ο Yanaï Arfi , ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SoFAST. «Με την τεχνογνωσία μας στην τηλεοπτική διανομή και την κυρίαρχη θέση του Music Box Group στη μουσική βιομηχανία, είμαστε βέβαιοι ότι το Music Box Classic θα συναρπάσει το κοινό με την ασυναγώνιστη συλλογή διαχρονικών επιτυχιών του».

Η συνεργασία μεταξύ του SoFAST και του Music Box Group αντιπροσωπεύει τη σύμπραξη δύο δυναμικών της βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Χάρη στην ολοκληρωμένη προσφορά του SoFAST, που περιλαμβάνει περισσότερα από 580 κανάλια FAST που μεταδίδονται σε διάφορες πλατφόρμες ροής, συμπεριλαμβανομένων των CTV, OTT και Telco και την εμπειρία του Music Box Group που έχει φέρει χαρά και ενέργεια σε εκατομμύρια θεατές σε όλη την Ευρώπη, το “Music Box Classic “πρόκειται να γίνει απαραίτητο κανάλι ψυχαγωγίας για τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο.
Το Music Box Classic προστίθεται στα τηλεοπτικά κανάλια γραμμικής μουσικής που διαχειρίζεται το Music Box Group στην Πολωνία, την Ουκρανία και το Γιβραλτάρ, ενισχύοντας την παρουσία του στον τομέα της ψυχαγωγίας. Με τη δέσμευσή του για την τελειότητα και το πάθος για τη μουσική, το Music Box Classic είναι έτοιμο να ταράξει τα κύματα στον κόσμο της FAST streaming εποχής.

Σχετικά με το SoFAST:
Προερχόμενο από την παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τη διανομή premium καναλιών σε καλωδιακά και δορυφορικά κανάλια, το SoFAST ειδικεύεται στη δωρεάν τηλεόραση σε ροή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις (FAST). Οι βασικές αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν τη δημιουργία καναλιών, τις υπηρεσίες στούντιο γραφικών, τη ροή cloud, τη διανομή τηλεόρασης, τις στρατηγικές δημιουργίας εσόδων, τις τηλεοπτικές εφαρμογές και τις πλατφόρμες OTT. Με μια ολοκληρωμένη προσφορά και χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 580 κανάλια που μεταδίδονται σε διάφορες πλατφόρμες ροής σε όλο τον κόσμο, το SoFAST προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Σχετικά με το MUSIC BOX GROUP:
Αυτή η εταιρεία μουσικής τηλεόρασης με έδρα την Πολωνία διαθέτει γραμμικά τηλεοπτικά κανάλια προσβάσιμα μέσω καλωδιακών και δικτύων IPTV στην Πολωνία, την Ουκρανία και το Γιβραλτάρ, καθώς και στο δορυφόρο HotBird σε όλη την Ευρώπη. Με την επωνυμία «Music Box», που ιδρύθηκε το 1984 στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μουσικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

“Χρονοκάψουλα – Καθημερινό Music Box Flashback σε Remastered HD στα 80s, 90s και 00s”!
Νέα Ενημέρωση: Εν μέρει περιεχόμενο μουσικών βιντεοκλίπ σε “Remastered HD” από τις δεκαετίες των “80s, 90s και 00s”, μεταδίδονται καθημερινά στην εκπομπή “Χρονοκάψουλα - Kapsuła czasu, ΔΕ/ΤΡ/ΤΕ/ΠΕ/ΠΑ/ΣΑ/ΚΥ: 22:00 – 01:00” (σύμφωνα με τον EPG της ιστοσελίδας του καναλιού), από το FTA μουσικό κανάλι “Music Box” μέσω της τροχιακής θέσης “Hot Bird 13E” και με ψηφιακά δεδομένα “12520V, 27500, 5/6, DVB-S2/8PSK”...