O Τζον Όλιβερ & το Last Week Tonight επιστρέφουν με νέα επεισόδια στην COSMOTE TV

Η βραβευμένη για 2 συνεχείς χρονιές με Emmy® σατιρική νυχτερινή εκπομπή του HBO, Last Week Tonight with John Oliver, επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τον 5ο κύκλο σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, στο COSMOTECINEMA 4HD.
Ο ταλαντούχος Βρετανός κωμικός και πρώην ανταποκριτής του “The Daily Show”, με το χαρακτηριστικό καυστικό χιούμορ που τον έχει καθιερώσει, επιστρέφει για να σχολιάσει χωρίς δισταγμό, όσα συγκλονίζουν την αμερικανική και παγκόσμια καθημερινότητα. Από το στόχαστρό του έχουν περάσει πολιτικά πρόσωπα,celebrities, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, πολιτικά και lifestyle σκάνδαλα.
Το Last Week Tonight with John Oliver που έχει αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, επιστρέφει στις οθόνες μας, με την 5η σεζόν και νέα επεισόδια, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή βράδυ τα μεσάνυχτα, στο COSMOTECINEMA 4HD. Κάθε νέο επεισόδιο,μέχρι την προβολή του επόμενου, θα είναι διαθέσιμο αμέσως μετά την προβολή του, στην υπηρεσία COSMOTETVPLUS.