Οι αγώνες ρεβάνς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα Play-Offs του UEFA Champions League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV φιλοξενούνται, το διήμερο 28-29/8, οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Offs του UEFA Champions League, που θα καθορίσουν την πρόκριση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στους ομίλους της διοργάνωσης.

Την Τρίτη 28/8 στις 22.00, η ΑΕΚ, μετά το 2-1 του πρώτου ματς στη Βουδαπέστη, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Βίντι. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν από τις 20.30 στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν την εκπομπή  «UEFA Champions League Show» και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τις ενδεκάδες και τα ειδικά θέματα που έχει ετοιμάσει η ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT. Την ίδια ημέρα, παράλληλα με τη «σέντρα» στο ΟΑΚΑ, θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι αναμετρήσεις Ντινάμο Κιέβου-Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Γιούνγκ Μπόις (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). 
Ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία του στο “Estádio da Luz” της Λισαβόνα, υποδέχεται στην «Τούμπα» την Τετάρτη 29/8 στις 22.00 την Μπενφίκα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 1HD, ενώ οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν στο κανάλι από τις 20.30 και να ενημερωθούν για όλα όσα θα προηγηθούν του ματς. Στις 22.00 θα αρχίσουν και τα τελευταία παιχνίδια που θα κρίνουν ποια ομάδα εκ των ζευγαριών Σάλτσμπουργκ-Ερυθρός Αστέρας (COSMOTE SPORT 2HD) και Αϊντχόφεν-Μπάτε Μπορίσοφ (COSMOTE SPORT 3HD) θα βρεθεί στους ομίλους. 
Μετά την ολοκλήρωση της λίστας των μετεχόντων στο UEFA Champions League της σεζόν 2018-19, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την Πέμπτη 30/8 (19.00, COSMOTE SPORT 1HD) την κλήρωση που θα διαμορφώσει τα γκρουπ της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.