Από την 1η Νοεμβρίου: η Viacom International Media Networks εγκαινιάζει το MTV +...

Με το λανσάρισμα του MTV + την 1η Νοεμβρίου, η Viacom International Media Networks θα προσφέρει στους τηλεθεατές μια ακόμη ευκαιρία να δουν τις καλύτερες στιγμές του προγράμματος MTV στην Free TV. Το MTV + αναμένεται να εμφανιστεί στη βραδινή ζώνη 21:15μμ έως τις 6:00 π.μ., αντικαθιστώντας το μπλοκ προγραμματισμού του Nicknight μέσα από τη συχνότητα του Nick, το οποίο και εκπέμπει ελεύθερα δορυφορικά στις τροχιακές θέσεις “Αstra 19.2E και Eutelsat 9B-9E”. Οι αλλαγές αυτές έρχονται στα πλαίσια του επανασχεδιασμού του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών της Viacom για τη γερμανόφωνη αγορά, που ξεκίνησε με την ενίσχυση του μουσικού μπλοκ του MTV με 19ωρες προγραμματισμό, την ετεροχρονισμένη εκδοσή MTV+ (από τη 1η Νοεμβρίου στη συχνότητα του Nick), με σκοπό την καλύτερη προώθηση του ψυχαγωγικού μπλοκ του MTV στο νεανικό κοινό και θα ολοκληρωθεί με την κατάργηση του Viva (στο τέλος της χρονιάς), που θα ενισχύσει τη θέση του Comedy Central σε 24ωρη βάση προγραμματισμού (από τη Πρωτοχρονιά του 2019)...
Nicolas A.

...
Από την 1η Νοεμβρίου: η Viacom International Media Networks εγκαινιάζει το MTV +... 
Το MTV + θα εμφανίζεται καθημερινά από τις 21:15 έως τις 06:00 π.μ. μετά το πρόγραμμα του Nick και θα αντικαταστήσει το μπλοκ προγράμματος του Nicknight. Έτσι ώστε οι θεατές να χάσουν το MTV highlight, δείχνει το MTV + σε αυτό το χρονικό πλαίσιο το πρόγραμμα του MTV κατά μία ώρα με καθυστέρηση χρόνου. Ο Nicknight εγκαινιάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια με ένα μείγμα μουσικών μπλοκ όπως το Retrobeat και το Nicknight Chartcheck , περιεχόμενο MTV και δείχνουν στιγμές από το αμερικανικό κανάλι Nick @ Nite. Στο μέλλον, η Viacom International Media Networks θα επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στο περιεχόμενο MTV ως μέρος της εστίασής της στις βασικές μάρκες. "Από τότε που επέστρεψε στην ελεύθερη τηλεόραση, το MTV ήταν καλά τοποθετημένο για να καλύψει τη ζήτηση για διακεκριμένη μουσική και φρέσκια μορφή ψυχαγωγίας για το κοινό-στόχο 14-49.
Με το MTV +, δίνουμε στους τηλεθεατές μας τη δυνατότητα να καλύψουν εύκολα τις χαμένες στιγμές του προγράμματος MTV από την 1η Νοεμβρίου ", δήλωσε ο Giovanni Zamai , Διευθύνων Σύμβουλος της GSA για τη Νεολαία + Μουσική στο Viacom International Media Networks. "Το Νοέμβριο, οι τηλεθεατές MTV και MTV + θα μπορούν να παρακολουθήσουν το EMA 2018 στο Μπιλμπάο και την πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου YO! Το MTV RAPS, το οποίο επικεντρώνεται στα αστέρια του γερμανικού Hip Hop".
 Συγκεκριμένα, η ζήτηση μουσικής στην ομάδα στόχου είναι μεγάλη: Από τότε που η επιστροφή στην ελεύθερη τηλεόραση MTV επέκτεινε περαιτέρω το μουσικό περιεχόμενο λόγω της θετικής απόκρισης του κοινού, το μουσικό περιεχόμενο αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 75% του ημερήσιου προγράμματος. Βασιζόμενοι στη μεγάλη επιτυχία των μορφών μουσικής, το MTV φέρνει φέτος ένα ακόμα highlight στις οθόνες. Το MTV εγκαινιάζει μια γερμανική έκδοση του θρυλικού hip-hop show YO! MTV RAPS . Φρέσκο ​​ερμηνευμένο για μια νέα γενιά οπαδών, η γερμανική εσωτερική παραγωγή προσφέρει τοπικά, αναδυόμενα ταλέντα σε μια σκηνή και το κοινό έχει μια βαθιά γνώση της γερμανόφωνης hip-hop σκηνής.

Ένα άλλο σημάδι τον Νοέμβριο είναι το 2018 MTV EMA . Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν ξανά τα πιο πολυπόθητα βραβεία μουσικής στην Ευρώπη. Με την εκπομπή, η MTV τιμά καλλιτέχνες όλων των ειδών και ενώνει τους οπαδούς της μουσικής σε μια μοναδική εμπειρία - πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παράσταση. Μετά το Ρότερνταμ 2016 και το Λονδίνο το 2017, φέτος το MTV EMA θα μετακομίσει στο Μπιλμπάο στην Ισπανία.
 Το MTV δεν σημαίνει μόνο μουσική: η πραγματικότητα είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος. Με πρεμιέρες και νέα επεισόδια του Jersey Shore: Family Vacation , Fear Factor με Ludacris και William Cohn , Ex on the Beach US και Just Tattoo of Us, MTV εγκαινιάζει την εποχή του φθινοπώρου. Εκτός από τα νέα επεισόδια της πραγματικής επιτυχίας Catfish, η νέα σειρά MTV True Love ή True Lies , στην οποία έξι ζευγάρια ξεκινούν την αποστολή για να αποσπάσουν 50.000 βρετανικές λίρες, θα ξεκινήσει το Νοέμβριο. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί αλλά δύσκολοι: Έξι ζευγάρια πρέπει να αποδείξουν καθημερινά και τα άλλα αποδεικτικά στοιχεία για το πόσο ισχυρή είναι η αγάπη τους. Το βασικό: μεταξύ των ζευγαριών είναι επίσης κρυμμένοι απατεώνες που προσποιούνται τη σχέση τους μόνο. Έτσι ποιος κερδίζει στο τέλος; Οι αληθινοί εραστές ή οι πιο πειστικοί ψεύτες;