Nova Highlights: 09 - 19 Μαρτίου…

Τελευταία ενημέρωση 05/03:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 09 - 19 Μαρτίου…
...
Σάββατο 9 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΒΑΛΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ» Πρεμιέρα
Με το κράτος να μην την πληρώνει εδώ και μήνες, η Κλαούντια, μία συντηρήτρια έργων τέχνης, στηρίζεται οικονομικά στη σύνταξη της γιαγιάς της. Μέχρι που η γιαγιά ξαφνικά πεθαίνει... (Κωμωδία, Φάμπιο ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε)

Σάββατο 9 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός»(Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.


Σάββατο 9 Μαρτίου Novacinema2HD στις 22:10
«ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ»
Tα τρία παιδιά της οικογένειας Nτάρλινγκ ζουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους, όταν ο Πίτερ Παν εμφανίζεται ένα βράδυ στο δωμάτιό τους και τα παρασύρει στην παραμυθένια χώρα του Ποτέ... (Οικογενειακή περιπέτεια, Τζέρεμι Σάμτερ, Τζέισον Αϊζακς)

Κυριακή 10 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«DEADPOOL 2» Πρεμιέρα
Ο μισθοφόρος Γουέιντ Γουίλσον, γνωστός και ως Ντέντπουλ, ενώνει τις δυνάμεις του με μια ομάδα μεταλλαγμένων, για να σώσει ένα αγόρι που είναι στο στόχαστρο ενός φονικού σάιμποργκ από το μέλλον. (Κωμωδία δράσης, Ράιαν Ρέινολντς, Τζος Μπρόλιν)

Κυριακή 11 Μαρτίου Novasports2HD στις 17:15
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να έρθει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Δευτέρα 11 Μαρτίου FOX Life στις 18:25
«Jamies quick & easy food 2» (Νέος κύκλος επεισοδίων)
Ο Τζέιμι Όλιβερ επιστρέφει με μια σειρά από μοναδικά και γευστικότατα πιάτα, για να ωθήσει ερασιτέχνες μάγειρες να γίνουν δημιουργικοί στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας μόνο πέντε συστατικά.

Τρίτη 12 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΑΪΜΟΝ» Πρεμιέρα
Ο 17χρονος Σάιμον έχει μια ευτυχισμένη ζωή αλλά κι ένα μεγάλο μυστικό: είναι ομοφυλόφιλος. Κι όταν αυτό αποκαλύπτεται, έρχεται αντιμέτωπος με τους γύρω του αλλά κυρίως με τον ίδιο του τον εαυτό. (Κοινωνική ταινία, Νικ Ρόμπινσον, Τζένιφερ Γκάρνερ)

Τετάρτη 13 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:30
«Basketball Champions League Τενερίφη-Προμηθέας Π(Ζ)
Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Τενερίφη, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» για το Basketball Champions League, και θέλει να πετύχει μια ιστορική πρόκριση στους «8».

Τετάρτη 13 Μαρτίου Travel Channel στις 23:00
«Συναντήσεις με τέρατα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Πιστεύετε στα τέρατα; Ο ειδικός στην άγρια ζωή Κέισι Άντερσον έχει ως αποστολή να εντοπίσει μυστηριώδη τέρατα, στις πιο απομονωμένες γωνιές της Γης. Ο Κέισι επιστρατεύει ντόπιους ιχνηλάτες για νατον βοηθήσουν να εντοπίσει τα πιο ακριβοθώρητα πλάσματα του πλανήτη, από ανθρωποφάγες τίγρεις μέχρι γιγάντιους βραδύποδες και νυχτερίδες βαμπίρ. Ταξιδέψτε μαζί του σε περιοχές όπως η Μπογκοτά, η Ζιμπάμπουε και η Αυστραλία και γνωρίστε την πιο εκπληκτική άγρια ζωή!

Τετάρτη 13 Μαρτίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ»
Δυο γκαφατζήδες αστυνομικοί, που σίγουρα δεν αποτελούν το καμάρι του Σώματος, αναλαμβάνουν μια ασήμαντη υπόθεση αλλά σύντομα αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μια μεγάλη απάτη κρύβεται από πίσω... (Αστυνομική κωμωδία, Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ)

Πέμπτη 14 Μαρτίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ»
Ενα νεαρό, παντρεμένο ζευγάρι που μοιράζεται το ίδιο πάθος για το ποτό βλέπει τις ισορροπίες του να αλλάζουν, όταν η κοπέλα αποφασίζει να απεξαρτηθεί και να βελτιώσει τη ζωή της. (Κοινωνική ταινία, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Ααρον Πολ)

Πέμπτη 14 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE MARINE 6: CLOSE QUARTERS» πρεμιέρα
Ο Τζέικ Κάρτερ ενώνει τις δυνάμεις του με τον πεζοναύτη Λουκ Τράπερ για να εντοπίσει και να σώσει ένα νεαρό κορίτσι, που έχει απαχθεί από μια εγκληματική συμμορία με διεθνή δράση... (Ταινία δράσης , Μάικ Μιζάνιν, Ρεμπέκα Κουίν)

Πέμπτη 14 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να εδραιωθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα.

Παρασκευή 15 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Ρωσία εναντίον της ΤΣΣΚΑ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές των «πρασίνων».

Παρασκευή 15 Μαρτίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ»
Δύο μέρες πριν το γάμο του, ο Αντώνης δέχεται επίσκεψη από τον μεγάλο του έρωτα, την Αννα. Ο έρωτας μεταξύ τους δεν έχει σβήσει και ο Αντώνης τώρα καλείται να αναθεωρήσει τις επιλογές του... (Ρομαντική ταινία, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης)

Σάββατο 16 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ» Πρεμιέρα
Ενας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ανεπανόρθωτος γυναικάς προσπαθεί να γοητεύσει μια κοπέλα προσποιούμενος ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Και ξαφνικά, γνωρίζει την αδελφή της... (Ρομαντική κομεντί , Φρανκ Ντιμπόσκ, Αλεξάντρα Λαμί)

Κυριακή 17 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν-Ίντερ» (Ζ)
Το παραδοσιακό ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ δεσπόζει στην 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 19 Μαρτίου FOX Life στις 21:00
«This is us 3» (Β’ μέρος του κύκλου)
Στο συνταρακτικό φινάλε του πρώτου μέρους του 3ου κύκλου, αποκαλύφθηκε ότι ο αδερφός του Τζακ Πίρσον, ο Νίκι, στην πραγματικότητα δεν πέθανε στο Βιετνάμ! Η δραματική σειρά «This Is Us» επιστρέφει στο FOXLife, με νέα συναρπαστικά επεισόδια!