Nova Highlights: "10 - 22 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 08/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "10 - 22 Οκτωβρίου"…
...

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«I LOVE YOU, NOW DIE » πρεμιέρα
Το 2017 ξεκινά η δίκη για την υπόθεση της Μισέλ Κάρτερ, μια υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο. Η νεαρή Μισέλ κατηγορείται ότι, μέσω χιλιάδων γραπτών μηνυμάτων, παρακίνησε τον 18χρονο Κόνραντ Ρόι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ελληνική ομάδα υποδέχεται στο γήπεδό της η Βιλερμπάν και στη 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στους Γάλλους καθώς η φετινή Ευρωλίγκα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Βαλένθια» (Ζ)
Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την ισπανική ομάδα, η οποία επέστρεψε στην Ευρωλίγκα μετά την κατάκτηση του Eurocup.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!» πρεμιέρα
Οταν ανακαλύπτει ότι ο εκλιπών σύζυγός της ήταν ένας ακόμα διεφθαρμένος αστυνομικός, η Ιβόν αποφασίζει να αποκαταστήσει μια σοβαρή αδικία και να βοηθήσει έναν άνδρα που πέρασε άδικα 8 χρόνια στη φυλακή. (Κωμωδία, Οντρέ Τοτού, Αντέλ Ενέλ)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» πρεμιέρα
Η Λίσμπετ Σαλάντερ προσλαμβάνεται για να κλέψει ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο αλλά, πριν ολοκληρώσει την αποστολή της, το παρελθόν της επιστρέφει για να τη στοιχειώσει... (Αστυνομική ταινία δράσης, Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Socca World Cup 2019 Ελλάδα-Μεξικό» (Ζ)
Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Ρέθυμνο φιλοξενεί το μουντιάλ ποδοσφαίρου 6x6 του 2019. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας είναι απέναντι στο Μεξικό και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό!

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου Travel Channel στις 22:00
«ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Πίσω από κάθε χαμένο θησαυρό βρίσκεται μια ιστορία και τα αδέλφια Τζέσι και Τζος Φέλντμαν κυνηγούν τις ιστορίες αυτές, στη σειρά «Χαμένος χρυσός».

Τρίτη 15 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΛΙΜΠΡΙ» πρεμιέρα
Δύο χρηματιστές από τη Νέα Υόρκη βρίσκουν τρόπο να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Οταν, όμως, ξεκινούν την υλοποίηση του σχεδίου τους, απέναντί τους βρίσκουν το αδίστακτο πρώην αφεντικό τους. (Θρίλερ, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Σάλμα Χάγεκ)

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«GREYS ANATOMY 16» (Νέο επεισόδιο)
Το δημοφιλές ιατρικό δράμα που ακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική πορεία των γιατρών στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial επιστρέφει για έναν ακόμα συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου Novacinema2HD στις 23:40
«V FOR VENDETTA»
Στο μέλλον, η Βρετανία τελεί υπό τον τρόμο ενός απολυταρχικού καθεστώτος. Ορκισμένος επαναστάτης, ο μασκοφόρος εκδικητής V αναλαμβάνει να αφυπνίσει το λαό και να τον οδηγήσει στην ελευθερία. (Θρίλερ επ. φαντασίας, Νάταλι Πόρτμαν, Χιούγκο Γουίβινγκ)

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ανανεωμένη Αρμάνι Μιλάνο, που ελπίζει η φετινή πορεία της στην Ευρωλίγκα να είναι επιτυχημένη με τον Ετόρε Μεσίνα στο τιμόνι και τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Λουίς Σκόλα στο ρόστερ της.


Πέμπτη 17 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«YUCATAN» πρεμιέρα
Εχοντας βάλει στο στόχαστρο έναν πλούσιο άνδρα σε ένα κρουαζιερόπλοιο με σκοπό να τον εξαπατήσει, ένας κλέφτης έρχεται αντιμέτωπος με τον πρώην συνεργάτη του και νυν ορκισμένο εχθρό του... (Κωμωδία, Λουίς Τοσάρ, Ροντρίγο δε λα Σέρνα
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός Ζενίτ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα. 

Σάββατο 19 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-ΟΦΗ» (Ζ)
Με στόχο να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Γ. Καραϊσκάκης την ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα!


Σάββατο 19 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ & ΔΡ. ΓΟΥΑΤΣΟΝ» πρεμιέρα
Υστερα από μια δολοφονία κι ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή της Βασίλισσας της
Αγγλίας, ο Σέρλοκ Χολμς κι ο Δρ Γουάτσον αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και να συλλάβουν έναν επικίνδυνο εγκληματία. (Αστυνομική κωμωδία, Γουίλ Φέρελ, Τζον Σι Ράιλι) 

Κυριακή 20 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«DESTROYER» πρεμιέρα
Αναλαμβάνοντας την έρευνα για τη δολοφονία ενός άνδρα, η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες Εριν Μπελ έρχεται αντιμέτωπη με τους προσωπικούς της δαίμονες και το βαρύ παρελθόν της. (Αστυνομική ταινία δράσης, Νικόλ Κίντμαν, Τόμπι Κέμπελ)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου National Geographic στις 21:00
«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ: ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Νέο ντοκιμαντέρ
Η εκπομπή «Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας Τον Κόσμο» θα παρουσιάσει αξιοθαύμαστες γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται εξερευνήτριες του National Geographic και κάποιες από τις σπουδαίες γυναίκες που έδωσαν συνέντευξη στη Σούζαν Γκόλντμπεργκ, για το κεντρικό θέμα του ομώνυμου βιβλίου και του περιοδικού του National Geographic.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Βόλος» (Ζ)
Οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν στους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Χουάν Φεράντο, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη. 


Τρίτη 22 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝ Η ΟΔΟΣ ΜΠΙΛ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ» πρεμιέρα
Χάρλεμ, δεκαετία του ’70. Η 19χρονη Τις και η οικογένειά της προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητα του φίλου της, ο οποίος κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα. Η Ρετζίνα Κινγκ βραβεύτηκε με Οσκαρ. (Κοινωνική ταινία, ΚιΚι Λέιν, Στεφάν Τζέιμς)