Αποστολές Επιβίωσης και Brain Games σε δοκιμασια στα Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και Wild σε High Definition...

Αποστολές Επιβίωσης και Brain Games βάζουν διάσημους προσκεκλημένους σε δοκιμασίες, τον Ιανουάριο στο National Geographic!
Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και National Geographic Wild σε High Definition...
Highlights Ιανουαρίου και οι σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, τρέχουν πλέον σε High Definition μέσα από την οθόνη του National Geographic και τη γραμμική ροή των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών “COSMOTE TV, NOVA, Vodafone TV και Wind Vision”…
Παράλληλα οι συνδρομητές των πλατφορμών COSMOTE TV και Vodafone TV έχουν και την εναλλακτική πρόσβαση από την μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου ντοκιμαντέρ μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+"...
Nicolas A.
...

Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και σε High Definition...
Αποστολές Επιβίωσης και Brain Games βάζουν διάσημους προσκεκλημένους σε δοκιμασίες, τον Ιανουάριο στο National Geographic!

Αποστολή Επιβίωσης
Πρεμιέρα 19 Ιανουαρίου στις 21.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Ο Bear Grylls επιστρέφει στην άγρια φύση! Kάθε εβδομάδα, ένας διάσημος καλεσμένος τον ακολουθεί στις πιο ακραίες τοποθεσίες του κόσμου, για μια αποστολή χωρίς περιορισμούς. Μαζί, καλούνται να επιβιώσουν μέσα από αυτοσχέδιες τεχνικές, ενώ για να αντιμετωπίσουν τις απρόβλεπτες καταστάσεις, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους. Στις νέες περιπέτειες τον συντροφεύουν οι: Channing Tatum, Cara Delevigne, Brie Larson, Alex Honnold (Free Solo), Armie Hammer, Bobby Bones, Dave Bautista, Joel McHale, Rob Riggle και Zachary Quinto. την αλήθεια.

Brain Games 6
Πρεμιέρα 21 Ιανουαρίου στις 21.50 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
O Keegan-Michael Key προσκαλεί διασημότητες να δείξουν την πραγματική δύναμη του μυαλού τους παίρνοντας μέρος σε απίστευτες δοκιμασίες.

Τραγωδία Στον Αέρα 19
Πρεμιέρα 30 Ιανουαρίου στις 21.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Μαρτυρίες, υπερσύγχρονα γραφικά και συνεντεύξεις με ερευνητές που αναλύουν τι πήγε στραβά στις πιο σημαντικές αεροπορικές καταστροφές..

Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild σε High Definition...
Αφιέρωμα - Άγρια Ζωή στην Ταϊλάνδη
Πρεμιέρα 18 Ιανουαρίου στις 19.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild HD...
Tα εξωτικά ζώα της Ταϊλάνδης παλεύουν για επιβίωση μέσα στα πανέμορφα τοπία ζούγκλας, βουνών και υδροβιότοπων της χώρας..

Dr. ΟΑΚLEY - Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΚΟΝ 6
Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου στις 19.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild HD...
Κάθε μέρα αποτελεί νέα πρόκληση, για τη μοναδική κτηνίατρο σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων στην περιοχή του Γιούκον..