COSMOTE CINEMA Highlights "17 - 29 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 14/02:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "17 - 29 Φεβρουαρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

COSMOTE CINEMA Highlights  "17 - 29 Φεβρουαρίου"…
...
Zoey’s Extraordinary Playlist Κ1
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Τζέιν Λιβάι, Σκάιλαρ Άστιν, Άλεξ Νιούελ
Έπειτα από ένα ασυνήθιστο γεγονός, μια κοπέλα αρχίζει να ακούει τις επιθυμίες των γύρω της... μέσα από τραγούδια. Στην αρχή αμφισβητεί τη λογική της, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως αυτή η ανεπιθύμητη κατάρα μπορεί να είναι δώρο!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 17/02 21:00 α’ προβολή

Manhunt: Deadly Games E3
Είδος: Αστυνομικό θρίλερ Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Κάμερον Μπρίτον, Γκέθιν Άνθονι, Κάρλα Γκουτζίνο
Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύεται με στόχο τη σύλληψη ενός επικίνδυνου εγκληματία. Οι πράκτορες του FBI που βρίσκονται στο κατόπι του θα πρέπει να βυθιστούν στο σκοτάδι του αρρωστημένου μυαλού του... αν θέλουν να εντοπίσουν τα ίχνη του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 18/02 21:00


Everything Is Wonderful
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Πία Μέχλερ, Στέφανι Έιντζελ Ηθοποιοί: Τόνια Σωτηροπούλου, Πία Μέχλερ, Αλέξης Γεωργούλης
Στη Νέα Υόρκη των ευκαιριών και των απαιτήσεων, δύο γυναίκες -η μία απογοητευμένη από τον γάμο της και η άλλη από την επαγγελματική ζωή της- αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, δοκιμάζοντας τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 19/02 22:00 α’ προβολή

Ο Φιλοξενούμενος
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ντούτσιο Κιαρίνι Ηθοποιοί: Ντανιέλε Παρίσι, Σίλβια ντ’Αμίκο, Άνα Μπελάτο
Ενώ η σχέση του με τη σύντροφό του περνά κρίση, ένας αναπληρωτής καθηγητής και επίδοξος συγγραφέας καταλήγει φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων και συγγενών, μόνο για να διαπιστώσει πόσο δύσκολο είναι να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 20/02 21:00 α’ προβολή

Our Cartoon President Κ1 E5
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μακ Γουίλιαμς Ηθοποιοί: Τζεφ Μπέργκμαν, Στίβεν Κολμπέρ, Γουίλιαμ Σάντλερ
Το πρώτο επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο είναι γεγονός, με καλεσμένο τον Τζάστιν Τρουντό. Κι ενώ ο Πρόεδρος πασχίζει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Καναδό Πρωθυπουργό, ο γιος του βρίσκει ευκαιρία να κάνει έναν νέο φίλο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 21/02 20:00

Αναζητώντας τον Χέντριξ
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης Ηθοποιοί: Άνταμ Μπουσδούκος, Φατίχ Αλ, Βίκυ Παπαδοπούλου
Το σχέδιο ενός ξοφλημένου μα καλόκαρδου μουσικού να εγκαταλείψει την Κύπρο ανατρέπεται, όταν ο σκύλος του 'παγιδεύεται' στα κατεχόμενα εδάφη. Καθώς η μεταφορά ζώων απαγορεύεται, θα χρειαστεί βοήθεια για να τον φέρει πίσω.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 22/02 22:00 α’ προβολή

Super Troopers 2
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Τζέι Τσαντρασεκάρ Ηθοποιοί: Τζέι Τσαντρασεκάρ, Κέβιν Χέφερναν, Πολ Σότερ
Όταν ξεσπάει συνοριακή διαμάχη μεταξύ των Η.Π.Α. και του Καναδά, μια ομάδα Αμερικανών αστυνομικών αναλαμβάνει να στήσει έναν σταθμό περιπολίας αυτοκινητοδρόμων στην αμφισβητούμενη περιοχή. Τα αποτελέσματα, όμως, είναι ολέθρια!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 23/02 21:00

Beyond the Edge
Είδος: Δράσης Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Μπογκουσλάβσκι, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Μίλος Μπίκοβιτς, Λιουμπόφ Αξιόνοβα
Στη σύγχρονη Μόσχα, ένας ταλαντούχος τζογαδόρος θα επιστρατεύσει μια ομάδα εξαιρετικά επιδέξιων ανθρώπων με σκοπό να κερδίσουν σε ένα καζίνο ένα υπέρογκο ποσό. Ωστόσο, το εγχείρημα θα αποδειχθεί πιο δύσκολο από όσο υπολόγιζαν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 24/02 21:00 α’ προβολή

Manhunt: Deadly Games E4
Είδος: Αστυνομικό θρίλερ Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Κάμερον Μπρίτον, Γκέθιν Άνθονι, Κάρλα Γκουτζίνο
Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύεται με στόχο τη σύλληψη ενός επικίνδυνου εγκληματία. Οι πράκτορες του FBI που βρίσκονται στο κατόπι του θα πρέπει να βυθιστούν στο σκοτάδι του αρρωστημένου μυαλού του... αν θέλουν να εντοπίσουν τα ίχνη του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 25/02 23:00

Σοφία
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μεριέμ Μπενμ'Μπαρέκ- Αλοϊζί Ηθοποιοί: Μαζά Αλεμί, Λούμπνα Αζαμπάλ, Σαρά Περλέ
Η 20χρονη Σοφία γεννάει εκτός γάμου, μια πράξη που στο Μαρόκο τιμωρείται αυστηρά. Έτσι, εκτός από την οργή της οικογένειάς της, πρέπει να αντιμετωπίσει και τον νόμο, καθώς έχει μόνο 24 ώρες για να δηλώσει την ταυτότητα του πατέρα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 26/02 22:00 α’ προβολή

Αγάπη Είναι
Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Κλερ Μπερζέ Ηθοποιοί: Μπουλί Λανέρ, Ζιστίν Λακρουά, Σεσίλ Ρεμί-Μπουτάν
Μετά την απόφαση της συζύγου του να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία, ένας πατέρας μεγαλώνει μόνος του τις κόρες τους. Ανήμπορος να διαχειριστεί τις καθημερινές δυσκολίες, νιώθει το κενό της απουσίας ολοένα και περισσότερο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 27/02 21:00 α’ προβολή

Fahrenheit 11/9
Είδος: Ντοκιμαντέρ Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μάικλ Μουρ Ηθοποιοί: Μάικλ Μουρ, Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον
Ο καυστικός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ επιστρέφει με ένα ντοκιμαντέρ για την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, αναζητώντας απαντήσεις σε δύο ερωτήματά του: πώς η Αμερική οδηγήθηκε σε αυτό το 'χάλι' και πώς θα μπορέσει να βγει από αυτό;
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 28/02 22:00 α’ προβολή

Toy Story 4
Είδος: Κιν. σχεδίων Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν, Άνι Ποτς
Όταν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής εκδρομής το αγαπημένο παιχνίδι της Μπόνι δραπετεύει, ο Γούντι αναλαμβάνει να το βρει και να το φέρει πίσω. Το περιπετειώδες ταξίδι του θα τον φέρει σε επαφή με παλιούς και νέους φίλους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 29/02 21:00 α’ προβολή