Nova Highlights: "27 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου"…

Τελευταία ενημέρωση 26/02:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
......
Nova Highlights: "27 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου"…
...

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ» Πρεμιέρα
Οταν ο έφηβος υιοθετημένος γιος της πέφτει σε μια παγωμένη λίμνη και χάνει τη ζωή του, η Τζόις καταφεύγει στη δύναμη της προσευχής ελπίζοντας στο θαύμα που θα τον φέρει και πάλι κοντά της... (Τζος Λούκας, Τόφερ Γκρέις)


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου Novacinema3HD στις 23:00
«Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ» Πρεμιέρα
Στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του ’70, μία κοινωνική λειτουργός αναλαμβάνει την υπόθεση κακοποίησης δύο παιδιών και συνειδητοποιεί ότι τα δικά της παιδιά κινδυνεύουν από τη σατανική Γιορόνα. (Ταινία τρόμου, Λίντα Καρντελίνι, Τόνι Αμεντόλα)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 16:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Λάτσιο-Μπολόνια» (Ζ)
Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες. Οι Λατσιάλι διεκδικούν το πρωτάθλημα, ενώ o Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και οι παίκτες του θέλουν μία εκ των θέσεων που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. 


Σάββατο 29 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ANGEL OF MINE» Πρεμιέρα
Προσπαθώντας να βάλει τη ζωή της σε τάξη ύστερα από μια τρομερή απώλεια, μία νεαρή γυναίκα παθαίνει εμμονή με ένα μικρό κορίτσι από τη γειτονιά της, καθώς πιστεύει ότι είναι η δική της κόρη... (Θρίλερ μυστηρίου, Ιβόν Στραχόφσκι, Νούμι Ραπάς) 


Κυριακή 1 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3» Πρεμιέρα
Επικηρυγμένος για 14 εκατομμύρια δολάρια, ο Τζον Γουίκ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο μιας στρατιάς εκτελεστών που δεν θα σταματήσουν πουθενά προκειμένου να εισπράξουν την αμοιβή... (Θρίλερ δράσης, Κιάνου Ριβς, Χάλι Μπέρι)

Δευτέρα 2 Μαρτίου Viasat History στις 21:00
«Αποκωδικοποίηση θησαυρών 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ανακαλύψτε έξι από τους σημαντικότερους θησαυρούς στον κόσμο, οι οποίοι κρύβουν εντυπωσιακά μυστικά που παρέμειναν κρυφά μέχρι σήμερα.

Τρίτη 3 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ρικ Πιτίνο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη τόσο για τη βαθμολογική της σημασία όσο και για το γόητρο! Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Τρίτη 3 Μαρτίου National Geographic WILD
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής» (Όλο το 24ωρο)
Το National Geographic WILD γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής» προσφέροντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να απολαύσουν πολλά, πανέμορφα και διαφορετικά είδη πανίδας και χλωρίδας και να αφυπνιστούν σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η προστασία τους στον άνθρωπο.


Τρίτη 3 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ: ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΟΡΑΚΙ» Πρεμιέρα
Αρχές της δεκαετίας του ’60. Ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ανερχόμενο αστέρι των μπαλέτων Κίροφ, βρίσκεται στο Παρίσι μαγεύοντας τα πλήθη. Ωστόσο, οι συνθήκες στην ΕΣΣΔ τον οδηγούν σε μια παράτολμη κίνηση. (Αληθινή ιστορία, Ολεγκ Ιβένκο, Ρέιφ Φάινς)

Τετάρτη 4 Μαρτίου Novasports2HD
Γερμανικό Κύπελλο
«Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου» (Ζ)
«Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης» (Ζ)
Η προημιτελική, νοκ άουτ φάση του Γερμανικού Κυπέλλου ολοκληρώνεται με τους αγώνες Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου (19:30) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης (21:45), των οποίων η έκβαση κρίνεται αμφίρροπη.

Πέμπτη 5 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:15
«Προκριματικά Γυναικών UEFA Euro 2021 ΕΪΡΕ-Ελλάδα» (Ζ)
Η Εθνική μας ομάδα γυναικών αντιμετωπίζει το δεύτερο στη βαθμολογία ΕΪΡΕ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αγγλία.


Πέμπτη 5 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ» Πρεμιέρα
Μοναδικός επιζών μιας καταστροφής που σκότωσε τους πάντες, ο έτσι κι αλλιώς μοναχικός Ντελ νιώθει ότι η ηρεμία του απειλείται όταν στην πόλη που ζει εμφανίζεται η ομιλητική κι ενθουσιώδης Γκρέις. (Ταινία μυστηρίου, Πίτερ Ντίνκλατζ, Ελ Φάνινγκ)


Παρασκευή 6 Μαρτίου Novacinema3HD στις 23:00
«POLAROID» Πρεμιέρα
Η μοναχική έφηβη Μπερντ βρίσκει τυχαία μια παλιά φωτογραφική μηχανή που κρύβει ένα τρομακτικό μυστικό, το οποίο θα ανακαλύψει όποιος έχει την κακή τύχη να φωτογραφηθεί με αυτή... (Ταινία τρόμου, Κάθριν Πρέσκοτ, Τάιλερ Γιανγκ)

Παρασκευή 6 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της διοργάνωσης, Αναντολού Εφές στο κατάμεστο Σινάν Ερντέμ Ντομ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.


Σάββατο 7 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ» Πρεμιέρα
Ενας γοητευτικός κλέφτης έργων τέχνης που θέλει να ξεφύγει από την παρανομία και
μια επίδοξη ηθοποιός βουτηγμένη στα χρέη συνεργάζονται για την τελευταία και πιο
παράτολμη δουλειά τους... (Αστυνομική ταινία, Θίο Τζέιμς, Εμιλι Ρατακόφσκι)

Σάββατο 7 Μαρτίου National Geographic στις 22:40
«Chain of command: Πολεμώντας το ISIS» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Το «Chain of Command: Πολεμώντας το ISIS» αποτελεί μια λεπτομερή περιγραφή του πολέμου ενάντια στον εξτρεμισμό, παρουσιάζοντας άνδρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτόν. 

Κυριακή 8 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» Πρεμιέρα
Ο Πίτερ Πάρκερ αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να κάνει διακοπές με τους φίλους του στην Ευρώπη αλλά τα σχέδιά του καταστρέφει ο Νικ Φιούρι, με μια αποστολή που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου. (Περιπέτεια δράσης, Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Τζάκσον) 

Κυριακή 8 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off 1η αγωνιστική» (Ζ)
Ξεκινούν τα Play Offs που για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος θα αναδείξουν τον πρωταθλητή!

Τρίτη 10 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΚΛΟΡΙΑ» Πρεμιέρα
Στην έκτη δεκαετία της ζωή της, η διαζευγμένη Γκλόρια περνά τις μέρες της στο γραφείο ενώ τις νύχτες χορεύει στις πίστες του Λος Αντζελες. Κι εκεί, ένα βράδυ, θα κάνει μια απρόσμενη γνωριμία. (Κομεντί, Τζουλιάν Μουρ, Τζον Τουρτούρο)