Το Qello Concerts by Stingray ανακοινώνει το SUMMER ENCORE FESTIVAL

To Qello Concerts by Stingray, η κορυφαία υπηρεσία συνεχούς ροής στον κόσμο για συναυλίες μεγάλου μήκους και μουσικά ντοκιμαντέρ κατ 'απαίτηση, ανακοινώνει το Summer Encore Festival, ένα αποκλειστικό διαδικτυακό φεστιβάλ διάρκειας τριών εβδομάδων από 29 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου 2020, συνδυάζοντας παραστάσεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου για το απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ στο σπίτι. Καθώς η σεζόν του φεστιβάλ 2020 θα έφτανε στο τέλος της, to Qello Concerts έχει επιμεληθεί μια άνευ προηγουμένου σειρά συναυλιών από όλο τον κόσμο για μια ειδική εκδήλωση τριών εβδομάδων, γιορτάζοντας μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, παραστάσεις και καλλιτέχνες του κόσμου.

Σε όλο το διαδικτυακό φεστιβάλ τριών εβδομάδων, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο στο Rock in Rio , να ζήσουν την εκπληκτική ενέργεια του Στάδιο Wembley, να μεταφερθούν πίσω στο χρόνο στην εικονική και ηλεκτρισμένη μητέρα όλων των φεστιβάλ, Woodstock, ταξίδια σε όλο το κανάλι για να συμμετάσχουν στα πλήθη στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Γαλλίας Eurockéennes, καθώς και πολλά άλλα, όλα από το σαλόνι τους.

Κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα Summer Encore Festival θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε μερικές από τις πιο αξέχαστες συναυλίες και παραστάσεις του φεστιβάλ όλων των εποχών, από το εκπληκτικό σετ της Amy Winehouse στο Eurockéennes de Belfort το 2007 έως το εντυπωσιακό και γεμάτο κομφετί Coldplay, στο La Cigale το 2012, καθώς και θεαματικές παραστάσεις από τους The Cure, Ellie Goulding, The Lumineers, Royal Blood, Michael Kiwanuka, Beck και πολλούς άλλους.

Οι λάτρεις των φεστιβάλ και οι λάτρεις της μουσικής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες συναυλίες μεσω της Summer Encore Festival ALL ACCESS pass. Ζήστε την καθαρή μαγεία της θρυλικής παράστασης του Wembley Stadium, των Pink Floyd και των εμβληματικών σκηνών του Paul McCartney στο Live at Knebworth το 1990, της διάσημης παράστασης του Woodstock της Janis Joplin , καθώς και συναυλίες των Wu-Tang Clan, The Killers, Sam Smith, Green Day, Bob Marley, The Who και πολλά άλλα.


SUMMER ENCORE FESTIVAL WILL KICK OFF ON WEDNESDAY, JULY 29 AND RUN UNTIL TUESDAY, AUGUST 18 2020.

GET AN EXCLUSIVE OFFER AND WATCH ALL THE SHOWS VIA WWW.RSVP.STINGRAY.COM/ENCORE

---

QELLO CONCERTS SUMMER ENCORE FESTIVAL – FULL LINE UP:

WEEK 1: JULY 29 – AUGUST 4
Queen – Live at Wembley Stadium
Pink Floyd – Live at Knebworth 1990 – Volume III
Shakira – Live from Paris
Wu-Tang Clan – Live in Montreux
Mumford & Sons – The Road To Red Rocks
Ellie Goulding – Live at Main Square 2016*
Enrique Iglesias – Viña Del Mar 2000*
The Lumineers – Live at Musilac 2017*
Royal Blood – Eurockéennes 2017*
Gregory Porter – Nice Jazz Festival 2012*

WEEK 2: AUGUST 5 – AUGUST 11
The Rolling Stones – Sweet Summer Sun: Hype Park Live
Paul McCartney – Live at Knebworth 1990 – Volume 1
Janis Joplin – 50th Anniversary of Woodstock Music Festival: The Woodstock Diaries
Sheryl Crow – Miles from Memphis Live at the Pantages Theatre
The Killers – Live at V Festival
Coldplay – Live at Cigale 2012*
Toto - Viña Del Mar 2004*
Beck – Live at Les Eurockéennes Festival 2016
Jack Johnson – Main Square 2014*
INXS - Viña Del Mar 2003*

WEEK 3: AUGUST 12 – AUGUST 18
Carlos Santana – Greatest Hits: Live at Montreux 2011
Katy Perry – Live at Rock in Rio Brazil 2015**
The Who – Live at Hyde Park
Bob Marley and the Wailers – Live in Concert
Sam Smith – Live at V Festival 2014
Green Day – Bullet in a Bible
Amy Winehouse – Live at Eurockéennes de Belfort 2017*
The Cure – Tournée 2012 aux Eurockéennes de Belfort*
Michael Kiwanuka – Live: Garorock Festival 2017*
Damian Marley – Eurock 15*
Of Monsters and Men – Main Square festival 2013*
*FREE CONCERTS

** exclude Canada
** εξαιρέστε τον Καναδά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ STINGRAY
Η Stingray Group Inc. με έδρα το Μόντρεαλ (TSX: RAY.A; RAY.B) είναι μια κορυφαία εταιρεία μουσικής, μέσων και τεχνολογίας με περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η Stingray είναι ένας κορυφαίος πάροχος επιμελημένων υπηρεσιών απευθείας προς καταναλωτή και B2B, συμπεριλαμβανομένων καναλιών ήχου, περισσότεροι από 100 ραδιοφωνικοί σταθμοί, περιεχόμενο SVOD, τηλεοπτικά κανάλια 4K UHD, προϊόντα καραόκε, ψηφιακή σήμανση, μουσική στο κατάστημα και εφαρμογές μουσικής, που έχουν ληφθεί πάνω από 150 εκατομμύρια φορές. Το Stingray προσεγγίζει 400 εκατομμύρια συνδρομητές (ή χρήστες) σε 156 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες: www.stingray.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ QELLO CONCERTS BY STINGRAY
Το Qello Concerts by Stingray είναι η κορυφαία υπηρεσία ροής OTT στον κόσμο για συναυλίες πλήρους μήκους και μουσικά ντοκιμαντέρ κατ 'απαίτηση - προσεγγίζοντας χρήστες σε περισσότερες από 160 χώρες. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των συναυλιών Qello από το Stingray από το App Store, το Google Play, το Amazon και το Roku Store και είναι επίσης διαθέσιμο απευθείας στον Ιστό στη διεύθυνση www.qello.com .

www.qello.com
www.facebook.com/qelloconcerts
www.twitter.com/QelloConcerts
www.instagram.com/qelloconcerts
www.youtube.com/user/QelloConcerts1