Nova Highlights: "26 Ιουλίου - 04 Αυγούστου"…

Τελευταία ενημέρωση 25/07:
Nova Highlights: "26 Ιουλίου - 04 Αυγούστου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Νέα Σειρά «Alex Rider» αποκλειστικά στη Nova!
Α’ τηλεοπτική προβολή την Παρασκευή 31 Ιουλίου
κάθε Παρασκευή, στις 22:00, από το Novacinema4HD!
Η νέα σειρά δράσης – περιπέτειας, «Alex Rider», η οποία βασίζεται στην best seller κατασκοπική σειρά βιβλίων του δημοφιλούς συγγραφέα Anthony Horowitz, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Παρασκευή 31 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή, στις 22:00, από το Novacinema4HD!

Μετά τον θάνατο του θείου του, η ζωή του έφηβου Alex Rider αλλάζει σε μια στιγμή, καθώς μαθαίνει τα πάντα για την κρυφή ζωή του, αλλά και για το δικό του πεπρωμένο, για το οποίο εκπαιδευόταν από μικρό παιδί, χωρίς να το γνωρίζει. Ως αποτέλεσμα, μετατρέπεται σε ένα σούπερ κατάσκοπο οπλισμένο με ειδικά μυστικά εξαρτήματα ο οποίος αναλαμβάνει μεγάλες αποστολές. Θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τις ενέργειες της μυστικής υπηρεσίας MI6 και να ανακαλύψει την αλήθεια. Θα τα καταφέρει όμως να γλιτώσει από τους κινδύνους που παραμονεύουν;
Πρωταγωνιστούν οι Otto Farrant, Stephen Dillane, Vicky McClure, Andrew Buchan και ο γνωστός από το «Game of Thrones», Brenock O’Connor.
Η σειρά έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).
Μετά την προβολή του το «Alex Rider» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Νova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Nova Highlights: "26 Ιουλίου - 04 Αυγούστου"…
...
Κυριακή 26 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ» Πρεμιέρα
Το πρακτορείο του Τσάρλι Τάουνσεντ δρα πλέον παγκοσμίως και δύο από τις πιο ικανές υπαλλήλους του αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν μια συνωμοσία υπό τις οδηγίες της αινιγματικής προϊσταμένης τους. (Κωμωδία δράσης,Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ)

Κυριακή 26 Ιουλίου Novasports1HD στις 22:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα Γιουβέντους-Σαμπντόρια» (Ζ)
Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται τη Σαμπντόρια στην αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώνεται η 36η αγωνιστική της Serie A.

Δευτέρα 27 Ιουλίου Novasports1HD στις 21:45
«EFL Championship Play Off Ανόδου – Επαναληπτικός αγώνας» (Ζ)
Οι τέσσερις ομάδες που έχουν καταλάβει τις θέσεις 3-6 της Championship διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για την άνοδο στην Premier League!

Τρίτη 28 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΤΗΓΟΡΩ...!» Πρεμιέρα
Ιανουάριος 1895. Ο νεαρός αξιωματικός του γαλλικού στρατού Αλφρέντ Ντρέιφους κατηγορείται για προδοσία και καταδικάζεται σε ισόβια. Λίγο αργότερα, ωστόσο, συνταρακτικά νέα στοιχεία έρχονται στο φως. (Αληθινή ιστορία, Ζαν Ντιζαρντέν, Λουί Γκαρέλ)

Τρίτη 28 Ιουλίου Novacinema2HD στις 16:15
«ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ»
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον Μπομπ να αντικαταστήσει τις διακοπές της οικογένειάς του στη Χαβάη με ένα ταξίδι με... τροχόσπιτο στο Κολοράντο! Τα απρόοπτα, όμως, δεν έχουν τέλος! (Οικογενειακή κωμωδία , Ρόμπιν Γουίλιαμς, Σέριλ Χάινς)

Τετάρτη 29 Ιουλίου Novasports3HD στις 21:30
«Τουρκικό Κύπελλο Τελικός Τράμπζονσπορ-Αλάνιασπορ» (Ζ)
Η ομάδα των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη αντιμετωπίζει τη δυνατή Τράμπζονσπορ στον Τελικό της διοργάνωσης και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Πέμπτη 30 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«LAS NINAS BIEN» Πρεμιέρα
Μία πλούσια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας και ο σύζυγός της αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, στο Μεξικό του 1982. (Κοινωνική ταινία , Ιλζε Σάλας, Φλάβιο Μεδίνα)


Παρασκευή 31 Ιουλίου Novasports1HD στις 22:10
«Γαλλικό Λιγκ Καπ Τελικός Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν» (Ζ)
Η ποδοσφαιρική σεζόν στη Γαλλία κλείνει με την Παρί Σεν Ζερμέν να διεκδικεί το Λιγκ Καπ απέναντι στη Λιόν.

Παρασκευή 31 Ιουλίου FOX Life στις 21:50
«Last man standing 8» (Νέο επεισόδιο)
Έχοντας φτάσει στον 8ο κύκλο της, η σειρά «Last Man Standing» ακολουθεί τον Τιμ Άλεν στον ρόλο του Μάικ Μπάξτερ, ενός ευτυχισμένου συζύγου και πατέρα τριών κοριτσιών, ο οποίος όμως αποτελεί μειονότητα στην οικογένεια και προσπαθεί να διατηρήσει την αρρενωπότητά του μέσα σε ένα σπίτι όπου κυριαρχούν γυναίκες.

Σάββατο 1 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ» Πρεμιέρα
Ερευνώντας μια υπόθεση εξαφάνισης, ένας ερευνητής φτάνει σε ένα ξενοδοχείο που πραγματοποιεί φαντασιώσεις αυτοκτονίας. Σύντομα, ωστόσο, αμφισβητεί τη δική του αντίληψη της πραγματικότητας. (Κοινωνική ταινία¸Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, Κέιτ Ασφιλντ)

Σάββατο 1 Αυγούστου Viasat History στις 19:00
«Σαν σήμερα» (Νέα εκπομπή)
Αυτόν τον Αύγουστο, το Viasat History σάς καλεί να συντονίζεστε κάθε βράδυ για να ανακαλύψετε τι συνέβη «Σαν Σήμερα». Από κάθε γωνιά της γης και από όλες τις περιόδους της ιστορίας, από παγκόσμιους ηγέτες μέχρι άγνωστους στρατιώτες, από την Άννα Φρανκ μέχρι τον Νέλσον Μαντέλα και από το Τείχος του Βερολίνου μέχρι τη Μάχη του Στάλινγκραντ: κάθε μέρα θα παρουσιάζεται και κάτι καινούριο. Αυτή είναι η ιστορία που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

Σάββατο 2 Αυγούστου Novacinema2HD στις 15:10
«ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ»
Η πασίγνωστη σειρά εικονογραφημένων βιβλίων του Τζεφ Κίνι ζωντανεύει στην οθόνη, με τον Γκρεγκ Χέφλι να βιώνει την πιο τρομακτική και απρόβλεπτη εμπειρία στη ζωή ενός παιδιού: το σχολείο. (Οικογενειακή κωμωδία, Ζάκαρι Γκόρντον, Ρόμπερτ Κέιπρον)

Κυριακή 2 Αυγούστου National Geographic WILD στις 19:00
«Άγρια μυστικά του Ισημερινού» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η ζωή κατά μήκος του Ισημερινού είναι εντυπωσιακά ποικιλόμορφη. Περισσότερα από τα μισά είδη του ζωικού βασιλείου ζουν εδώ. Τα «Άγρια Μυστικά του Ισημερινού» είναι ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων για τα πιο άγρια και ποικίλα οικοσυστήματα του ισημερινού: Αμαζόνιος, Άνδεις, Νησιά Γκαλαπάγκος, Βόρνεο και Σουμάτρα, Αφρική και Θάλασσα των Κοραλλιών. Η σειρά παρουσιάζει άφθονα εξωτικά ζώα σε περιβάλλοντα που κυμαίνονται από ομιχλώδη τροπικά δάση και απέραντα βοσκοτόπια έως χιονισμένα βουνά και εντυπωσιακούς υφάλους!

Κυριακή 2 Αυγούστου Novasports1HD στις 22:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα 38η αγωνιστική» (Ζ)
Πέφτει η αυλαία στο Ιταλικό πρωτάθλημα και οι ομάδες θέλουν τη νίκη όχι μόνο για τη βαθμολογική της σημασία, αλλά και για το γόητρο.

Τρίτη 4 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΠΟΙΚΙΑ» Πρεμίερα
Χιλή, 1973. Μόλις ξεσπά το στρατιωτικό πραξικόπημα, μια γυναίκα αναζητά τον σύντροφό της, ο οποίος, μετά τη σύλληψή του, μεταφέρεται σε μια εγκατάσταση από την οποία δεν έχει αποδράσει ποτέ κανείς. (Αληθινή ιστορία , Εμα Γουάτσον, Ντάνιελ Μπρουλ)