Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life...


Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life...

Δράση, περιπέτεια, κωμωδία, animation, θρίλερ, τρέχουν στις σειρές Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life..., συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV, Wind Vision) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel PLC, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...
Nicolas A.
...
Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life...

...

CROSSOVER EVENT
FOX Life - ΠΡΕΜΙΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.00

Μια πρεμιέρα, δύο σειρές, τρείς ώρες απόλαυσης! Οι αγαπημένες σειρές από τη Shonda Rhimes, επιστρέφουν με ένα συναρπαστικό crossover event αποκλειστικά στο FOX Life! Στα νέα επεισόδια, οι γιατροί του Grey’s Anatomy και οι πυροσβέστες του Station 19 στο Seattle έρχονται αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική. Η πανδημία μοιάζει με «εμπόλεμη ζώνη» και εκείνοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή!


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Solar Opposites
FOX - ΠΡΕΜΙΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 22.40

Μια παρέα τεσσάρων εξωγήινων καταφέρνει να ξεφύγει από τον πλανήτη τους και προσγειώνεται σε ένα ολοκαίνουριο σπίτι, σε ένα προάστιο των ΗΠΑ. Οι απόψεις τους διίστανται για το αν η Γη είναι φανταστική ή απαίσια. Αποστολή τους είναι να προστατεύσουν την Pupa, ένα ζωντανό υπερ-υπολογιστή, ο οποίος μια μέρα θα εξελιχθεί και θα κατατροπώσει τους ανθρώπους, μεταμορφώνοντας τη Γη.