Συμφωνία Bundesliga International με την United Media σε Βαλκάνια, Βουλγαρία, Ελλάδα και Κύπρο...


Η Bundesliga International ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την United Media στα Βαλκάνια, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι νέες προσφορές ξεκινούν τον Αύγουστο του 2021, καλύπτοντας την Bundesliga και την Bundesliga 2 έως το τέλος της σεζόν 2024-25.
Το κανάλι Sport Klub της United Media θα μεταδίδει όλα τα παιχνίδια στα Βαλκάνια.

Η Bundesliga International , θυγατρική της DFL Deutsche Fußball Liga, προχώρησε σε τρεις νέες συμφωνίες με την United Media για τη μετάδοση της Bundesliga και της Bundesliga 2 στα Βαλκάνια, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Κύπρο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η συνεργασία ξεκινά από τον Αύγουστο του 2021 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν Bundesliga 2024-25. Η United Media θα έχει τα δικαιώματα εκπομπής για την εμφάνιση της Bundesliga και της Bundesliga 2, καθώς και τη δράση από το γερμανικό Supercup και τους σημαντικότερους αγώνες πλέι οφ / υποβάθμισης στο τέλος κάθε σεζόν.
Η περιοχή των Βαλκανίων περιλαμβάνει τις έξι περιοχές "Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία και Σλοβενία" (Total TV), με την Μπουντεσλίγκα να εμφανίζεται στο κορυφαίο αθλητικό κανάλι της United Media, Sport Klub. Η Bundesliga International συνήψε επίσης συμφωνίες με την United Media για την προβολή του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Βουλγαρία (Vivacom), καθώς και στην Ελλάδα (Nova) και την Κύπρο (Nova).