“Love Nature 4K, Museum TV 4K και MyZen tv 4K”: Τρία premium 4K κανάλια από το χαρτοφυλάκιο της THEMA λανσάρισαν στο Kazakhtelecom...


Τον Φεβρουάριο, οι συνδρομητές του Kazakhtelecom θα απολαύσουν μια σειρά από πολυαναμενόμενες πρεμιέρες σε “Love Nature 4K, Museum TV 4K και MyZen tv 4K”!
Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, τρία premium κανάλια 4K που διανέμονται από την THEMA RUS, είναι πλέον διαθέσιμα για τους συνδρομητές Kazakhtelecom: Ανάμεσα τους το “Museum TV 4K” (κανάλι αφιερωμένο στην Τέχνη), το “Love Nature 4K” (ενδιαφέρον κανάλι που αποκαλύπτει το θαύμα της φύσης και την ομορφιά της άγριας ζωής), καθώς και το “MyZen TV 4K” (το παγκόσμιο δίκτυο τρόπου ζωής), με το αντίστοιχο εξαιρετικό περιεχόμενο προγραμματισμού. Και τα τρία νέα θεματικά 4K κανάλια έχουν ενταχθεί στο πακέτο "Kazakhtelecom 4K", που παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές τους και είναι άμεσα προσβάσιμα από το αποκωδικοποιητή τους στην αγορά του Καζακστάν... 
Nicolas A.
...
Η διανομή των “Love Nature 4K, MyZen TV 4K και Museum TV 4K” στη Ρωσική αγορά και τις χώρες της ΚΑΚ πραγματοποιείται από την THEMA RUS, μια εταιρεία του ομίλου Canal + International: «Είμαστε ένας από τους πρώτους διανομείς που περιελάμβαναν τηλεοπτικά κανάλια 4K στο χαρτοφυλάκιό μας, και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε ηγέτες αυτής της μορφής σε μια τόσο σημαντική περιοχή όπως το Καζακστάν. Σήμερα η ζήτηση για φορμά 4K αυξάνεται και η παρουσίαση της προσφοράς Ultra HD στο Kazakhtelecom το επιβεβαιώνει. Είμαστε ευτυχείς που οι τηλεθεατές στο Καζακστάν μπορούν τώρα να απολαύσουν τα θεαματικά και εκπαιδευτικά προγράμματα των 4K καναλιών μας», τόνισε η Natalya Kabikova, Διευθύνουσα Σύμβουλος της THEMA Russia.

Τον Φεβρουάριο, οι συνδρομητές του Kazakhtelecom θα απολαύσουν μια σειρά από πολυαναμενόμενες πρεμιέρες όπως:
Το “After the Wildfire” στο “Love Nature 4K”, μια ταινία διάρκειας μίας ώρας για τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αυστραλία, εστιάζοντας σε ζώα που έχουν αγωνιστεί για την επιβίωσή τους για αρκετούς μήνες και μετά άτομα που έδωσαν τα πάντα για να τα σώσουν. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει δραματικό υλικό για τη φυσική καταστροφή που εκτείνεται σε 20 εκατομμύρια στρέμματα της Αυστραλίας, καθώς και οι πρώτες ιστορίες φυσικής αποκατάστασης.

Το “Museum TV 4K” θα μεταδώσει μια ταινία για τις δημιουργίες του Le Corbusier, αφιερωμένη στον αθλητισμό, την πολιτιστική και πνευματική ζωή. Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στο “Firmini House of Culture”, το στάδιο, τη μονάδα στέγασης και την εκκλησία του St. Pierre.

Το “MyZen TV 4K” θα παρουσιάσει το "Parisian Style" και το "The French Art de vivre", δύο προγράμματα σχετικά με τη γαλλική τέχνη της ζωής. Μαζί με το "Parisian Style", θα συναντήσουμε σύγχρονες και κομψές οικογένειες που έχουν επιλέξει να επενδύσουν σε σπίτια όπου κάθε λεπτομέρεια έχει επιλεγεί προσεκτικά. Η εκπομπή "The French Art de vivre" παρουσιάζεται από την Κατερίνα Μαρξ, η οποία συναντά τους κύριους πρεσβευτές του γαλλικού τρόπου ζωής, κυρίως από τη μόδα, το design και τη γαστρονομία.