Nova Highlights: "23 Φεβρουαρίου - 09 Μαρτίου"…


Τελευταία ενημέρωση 22/02: Nova Highlights: "23 Φεβρουαρίου - 09 Μαρτίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
Nicolas A.

...
Nova Highlights: "23 Φεβρουαρίου - 09 Μαρτίου"…
...

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«GOAT» Πρεμιέρα
Ένας 19χρονος ακολουθεί τη συμβουλή του αδελφού του να γίνει μέλος στην ίδια αδελφότητα στο κολέγιο. Οι σκληρές δοκιμασίες που πρέπει να περάσει, όμως, οδηγούν τις σχέσεις τους στα άκρα... (Κοινωνική ταινία, Νικ Τζόνας, Μπεν Σνέτσερ)

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου FOX Life στις 18:30
«Donal’s family food in minutes» (Νέο επεισόδιο)
Ο τηλεοπτικός σεφ και σταρ του YouTube Ντόναλ Σκίαν μοιράζεται τις αγαπημένες του οικογενειακές συνταγές και μαγειρικές συμβουλές, με στόχο την απόλυτη γεύση, χωρίς στρες!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας» (Ζ)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του υποδέχονται στο ΣΕΦ την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«DADDY COOL»Πρεμιέρα
Υστερα από 10 χρόνια σχέσης, η Μοντ χωρίζει με τον Αντριέν κατηγορώντας τον ότι είναι ανώριμος και ανίκανος για οικογένεια. Για την κερδίσει πίσω, ο Αντριέν κάνει ένα τολμηρό επαγγελματικό βήμα. (Κωμωδία, Βενσάν Ελμπάζ, Λοράνς Αρνέ)

Παρασκευή 26 ΦPremiεβρουαρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Η ομάδα του Οντέντ Κάτας βρίσκονται στο Βερολίνο για να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην Άλμπα.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου Novacinema2HD στις 19:35
«Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ»
Η πολυτάραχη ιστορία της CIA ξεδιπλώνεται μέσα από τη ζωή του Εντουαρντ Γουίλσον, από τα φοιτητικά του χρόνια και την περίοδο προετοιμασίας του για να γίνει κατάσκοπος μέχρι και τον Ψυχρό Πόλεμο. (Αληθινή ιστορία,Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο)

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου Viasat History στις 22:55
«Η ανάδυση των αυτοκρατοριών: Οθωμανική αυτοκρατορία» (Νέο επεισόδιο)
Αυτή είναι η ιστορία του σουλτάνου Μωάμεθ Β΄ και της ανάδυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως αναδεικνύεται μέσα από την επική πολιορκία της Κωνσταντινούπολης και την επερχόμενη άλωσή της τον Μάιο του 1453.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 17:00
«Ελληνικό πρωτάθλημα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή πορεία του.


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΟΙΚΟΥΓΕΝΕΙΑ»Πρεμιέρα
Ενας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων βλέπει τη ζωή του να αλλάζει όταν, μετά την άφιξη της οικογένειάς του στο Παρίσι και ένα ατύχημα, αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα! (Κωμωδία, Ντάνι Μπουν, Λιν Ρενό)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Ζ)
Η ομάδα του Λάζλο Μπολόνι υποδέχεται τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τη νίκη να αποτελεί τον μοναδικό στόχο και για τις δύο πλευρές!


Κυριακή 28 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!»Πρεμιέρα
Το φθινόπωρο του 1980, ο πρωτοετής Τζέικ φτάνει στο νέο του σπίτι και γνωρίζει τους συγκάτοικους και συναθλητές με τους οποίους θα ζήσει τα πιο ανέμελα και συγκλονιστικά χρόνια της ζωής του... (Κωμωδία ,Μπλέικ Τζένερ, Τάιλερ Χέκλιν)

Δευτέρα 1 Μαρτίου NovastarsHD στις 21:30
«Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ»
Ενας ντετέκτιβ φτάνει στη Νέα Υόρκη για να βρει έναν εξαφανισμένο φίλο. Εκεί, ερωτεύεται μια πόρνη και προσπαθεί να την προφυλάξει από έναν δολοφόνο... Η ταινία κέρδισε Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. (Αστυνομικό θρίλερ,Τζέιν Φόντα, Ντόναλντ Σάδερλαντ)

Δευτέρα 1 Μαρτίου FOX στις 22:40
«The Walking Dead 10» (Νέο επεισόδιο)
Οι τελευταίες εξελίξεις στην επική σειρά «The Walking Dead» άφησαν το κοινό πεινασμένο… για τη συνέχεια. Απολαύστε το νέο επεισόδιο!

Τρίτη 2 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Οι «πράσινοι», λίγο πριν ταξιδέψουν στο Μόναχο για να αγωνιστούν απέναντι στην Μπάγερν, διεκδικούν την εντός έδρας νίκη κόντρα την ομάδα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθη!


Κυριακή 2 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ» Πρεμιέρα
Στην προσπάθειά του να κερδίσει τα παιδιά της συντρόφου του, ένας άνδρας κάνει μία συμφωνία με τον γιο της: εάν περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις του, θα επιλέξει τον προορισμό των διακοπών τους... (Κωμωδία,Κριστιάν Κλαβιέ, Ματίλντ Σενιέ)

Τετάρτη 3 Μαρτίου Novasports3HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο Λειψία-Βόλφσμπουργκ» (Ζ)
Η Λειψία και η Βόλφσμπουργκ βρίσκονται αντιμέτωπες στην προημιτελική φάση για να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί τους «4» της διοργάνωσης!

Πέμπτη 4 Μαρτίου Novasports1D στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας» (Ζ)
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια, κλείνει τη «διαβολοβδομάδα» αντιμετωπίζοντας στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Πέμπτη 4 Μαρτίου MyZen TV στις 20:50
«Ambassadors of hope» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Μία σειρά για τις διάσημες γυναίκες που ασχολούνται με τη φιλανθρωπία. Μπορεί να είναι διάσημες, αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο αφοσιωμένες που δεν διστάζουν να αφήσουν πίσω τους τη γυαλιστερή εικόνα τους και να παλέψουν για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο.


Πέμπτη 4 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«SINISTER SISTER» Πρεμιέρα
Λίγο πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά, ο Νικ βλέπει την ήρεμη ζωή του να ανατρέπεται όταν, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, εμφανίζεται η αδελφή του, αποφασισμένη να πάρει όλη την περιουσία. (Θρίλερ,Αντρεα Μπόουεν, Λίντια Χερστ)

Παρασκευή 5 Μαρτίου Insight TV στις 22:30
«Επικίνδυνα σπορ στην Ισλανδία» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο Μάικ είναι ο πιο ταλαντούχος αθλητής ακραίων σπορ στον κόσμο. Σε αυτή τη σειρά 8 επεισοδίων, θα τον ακολουθήσουμε καθώς ταξιδεύει στην Ισλανδία αναζητώντας την περιπέτεια.


Σάββατο 6 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΣΦΥΡΙΧΤΕΣ»Πρεμιέρα
Ενας αστυνομικός που κινείται μεταξύ των δύο πλευρών του νόμου παρασύρεται από μια πανέμορφη γυναίκα στα Κανάρια Νησιά για μία σημαντική αποστολή. Θα πρέπει, όμως, να μάθει μία νέα γλώσσα... (Αστυνομική ταινία,Βλαντ Ιβάνοφ, Κατρινέλ Μαρλόν)

Κυριακή 7 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Άρης» (Ζ)
Το ντέρμπι της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα αναμένεται συναρπαστικό καθώς έχει μεγάλο βαθμολογικό και όχι μόνο ενδιαφέρον!


Κυριακή 7 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»Πρεμιέρα
Μία άκρως αποτελεσματική πληρωμένη δολοφόνος που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να εκτελέσει τα συμβόλαια θανάτου που της ανατίθενται, βρίσκεται η ίδια κυνηγημένη και αγωνίζεται για τη ζωή της. (Αστυνομική ταινία δράσης ,Τζον Μάλκοβιτς, Κόλιν Φάρελ)


Τρίτη 9 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ»Πρεμιέρα
Με τους συντρόφους τους στο μέτωπο του Αφγανιστάν, μία ομάδα γυναικών προσπαθεί να στηρίξει η μία την άλλη και δημιουργεί μια χορωδία που προκαλεί παγκόσμια αίσθηση. (Αληθινή ιστορία,Κριστίν Σκοτ Τόμας, Σάρον Χόργκαν)