Τα Qello Concerts by Stingray, Stingray Karaoke, Stingray Classica και Stingray Naturescape επεκτείνουν την AVoD διανομή Worldwide…


Οι ΟΤΤ πλατφόρμες “Alteox, Amazon Prime Video Channels, ChannelBox, Maskatel, Pluto TV, Pzaz, Rakuten TV, Redbox, Rostelecom, Ruutu, Samsung TV Plus, Totalplay και Zeasn” προσθέτουν τις μουσικές και χαλαρωτικές υπηρεσίες Stingray στην προσφορά περιεχομένου τους, είτε με την διάθεση δωρεάν τηλεοπτικών καναλιών με την υποστήριξη διαφημίσεων (ΑVOD - Fast Channels), είτε μέσω των premium SVOD υπηρεσιών

Η Stingray (TSX: RAY. A; RAY.B), μια κορυφαία εταιρεία μουσικής, μέσων και τεχνολογίας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δωρεάν τηλεοπτικών καναλιών με την υποστήριξη διαφημίσεων (ΑVOD - Fast Channels) και premium υπηρεσιών SVOD σε 13 μεγάλους OTT παρόχους: Alteox (Λουξεμβούργο), Amazon Prime Video Channels (Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία), ChannelBox (Ηνωμένο Βασίλειο), Maskatel (Καναδάς), Pluto TV (Λατινική Αμερική και Ηνωμένες Πολιτείες), Pzaz (Global), Rakuten TV (Ευρώπη), Redbox (Ηνωμένες Πολιτείες), Rostelecom (Ρωσία), Ruutu (Φινλανδία), Samsung TV Plus (Βραζιλία, Μεξικό, Ολλανδία και Σουηδία), Totalplay (Μεξικό) και Zeasn (Αυστρία και Γερμανία). Αυτές οι συμφωνίες διανομής αυξάνουν το κοινό του Stingray σε νέες πλατφόρμες, σε νέες περιοχές και προσθέτουν εκατομμύρια υποψηφίους θεατές.

Με αυτήν την ανακοίνωση, η Stingray επιβεβαιώνει νέες συνεργασίες με τις Alteox, Pzaz, Ruutu και Zeasn και ενισχύει τις υπάρχουσες σχέσεις με τα Amazon Prime Video Channels, ChannelBox, Maskatel, Pluto TV, Rakuten TV, Redbox, Rostelecom, Samsung TV Plus και Totalplay. Η εμβέλεια και η επιρροή του Stingray συνεχίζει να αυξάνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό.

«Αυτό που προσελκύει τους μεγαλύτερους παρόχους περιεχομένου ψυχαγωγίας στον κόσμο για τις υπηρεσίες μουσικής και τρόπου ζωής του Stingray είναι η επιμέλεια και η προσαρμοστικότητα μας σε διάφορες πλατφόρμες καθώς εξελίσσονται οι τεχνολογίες και οι ανάγκες του κοινού», δήλωσε ο Eric Boyko, Πρόεδρος, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Stingray . "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τις συναυλίες Qello by Stingray, Stingray Karaoke, Stingray Classica και Stingray Naturescape σε νέους και υπάρχοντες συνεργάτες που θέλουν να προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία ή ανάπαυλα και χαλάρωση στους πελάτες τους. Με αυτές τις νέες συμφωνίες διανομής, έχουμε αυξήσει το δυναμικό μας σε παγκόσμια κλίμακα και εν δυνάμει πρόσβαση σε εκατομμύρια θεατές. "


FAST Κανάλια
Τα δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια Stingray που υποστηρίζονται από διαφημίσεις (κανάλια FAST) προσφέρουν στους θεατές έναν τρόπο πρόσβασης σε περιεχόμενο μουσικής και τρόπου ζωής χωρίς επιπλέον κόστος μέσω δωρεάν υπηρεσιών ροής. Το περιεχόμενο του Stingray δεν απαιτεί επιπλέον συνδρομές, καθώς υποστηρίζεται πλήρως από διαφημίσεις.

To Qello Concerts by Stingray - μεταφέρεται από τους Rakuten TV (Ευρώπη), ChannelBox (αμφίδρομη πρόσβαση στην επίγεια ψηφιακή του Ηνωμένου Βασιλείου), Pluto TV Latin America, και Zeasn - διαθέτουν ταινίες συναυλιών και βραβευμένα μουσικά ντοκιμαντέρ από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς καλλιτέχνες, μπάντες και μουσικούς Worldwide.

Το Stingray Karaoke - που μεταφέρεται από την Pluto TV Latin America, Rakuten TVSamsung TV Plus Netherlands, Samsung TV Plus Sweden και το Zeasn - περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία τραγούδια για να τραγουδήσετε από τις χρυσές oldies έως τις σημερινές επιτυχίες. Κυμαίνονται από ροκ και ποπ έως κλασικά και τραγούδια των παιδιών στο στυλ των σημερινών κορυφαίων καλλιτεχνών.

Το Stingray Classica - που μεταδίδεται από την Pluto TV United States και Zeasn - διαθέτει εκπληκτικά αποσπάσματα ορχηστρικών παραστάσεων, όπερας και μπαλέτου, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερης, πιο δημοφιλούς κλασικής μουσικής παραγωγής που γυρίστηκε από φημισμένες όπερες και θέατρα σε όλο τον κόσμο.

Το Stingray Naturescape - που μεταφέρεται από το Rakuten TV (Ευρώπη), ChannelBox, Pluto TV Latin America, Redbox, Samsung TV Plus Brazil, Samsung TV Plus Mexico και Zeasn - προσφέρει μια απόδραση σε έναν κόσμο εκπληκτικών φυσικών τοπίων, όλα έτοιμα με landscape soundtracks.

Υπηρεσίες SVOD
Αυτές οι premium υπηρεσίες ψυχαγωγίας φέρνουν στους συνδρομητές συναυλίες που έχουν εξαντληθεί από τους μεγαλύτερους τίτλους του σήμερα, μια συλλογή από όμορφες κλασικές μουσικές, όπερες και μπαλέτα από όλο τον κόσμο, και εξαιρετικό καραόκε για τους λάτρεις της μουσικής να τραγουδούν τις καρδιές τους.

Qello Concerts by Stingray - μεταφέρονται από τους Alteox, Amazon Prime Video Channels Netherlands, Mattel, Pzaz, Rostelecom και Ruutu.
Stingray Classica από την Totalplay.
Stingray Karaoke - μεταφέρονται από την Alteox, Amazon Prime Video Channels Italy, Amazon Prime Video Channels Spain και Amazon Prime Video Channels Netherlands