«Warner Bros. Discovery": Το νέο όνομα που θα προκύψει από την συγχώνευση μεταξύ AT &T's WarnerMedia και Discovery Inc...


«Warner Bros. Discovery": Το νέο όνομα για τη αυτόνομη εταιρεία που θα προκύψει από την συγχώνευση μεταξύ της AT&T's WarnerMedia και της Discovery Inc... 
Η Discovery, Inc. (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) ανακοίνωσε το νέο όνομα της προτεινόμενης αυτόνομης παγκόσμιας εταιρείας ψυχαγωγίας που θα προκύψει από το συνδυασμό στοιχείων WarnerMedia και Discovery: "Warner Bros. Discovery". Το όνομα της "Warner Bros. Discovery" θα τιμήσει, θα γιορτάσει και θα αναδείξει το πιο ιστορικό δημιουργικό στούντιο του κόσμου με την υψηλής ποιότητας, παγκόσμια κληρονομιά αφήγησης μυθοπλασίας του Discovery...


Ο David Zaslav, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery και ο μελλοντικός διευθύνων σύμβουλος της προτεινόμενης συνδυασμένης εταιρείας Warner Bros. Discovery, αποκάλυψε το νέο όνομα στους υπαλλήλους της WarnerMedia από το στούντιο της Warner Bros. στο Burbank, CA, όπου είπε: «Η Warner Bros. Discovery θα φιλοδοξεί να είναι το πιο καινοτόμο, συναρπαστικό και διασκεδαστικό μέρος για να διηγείται ιστορίες στον κόσμο - αυτό θα είναι η εταιρεία. Μας αρέσει το όνομα της νέας εταιρείας, επειδή αντιπροσωπεύει τον συνδυασμό της Warner Bros. Η μυθική κληρονομιά των εκατό χρόνων δημιουργικής, αυθεντικής αφήγησης και με τολμηρούς κινδύνους για να φέρει τις πιο εκπληκτικές ιστορίες στη ζωή, με την παγκόσμια μάρκα της Discovery που ανέκαθεν έπαιζε έντονα με την ακεραιότητα, την καινοτομία και την έμπνευση. Υπάρχουν τόσες υπέροχες, δημιουργικές και δημοσιογραφικές κουλτούρες που θα αποτελέσουν την οικογένεια Warner Bros. Discovery. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο και πιο συναρπαστικό μέρος στον κόσμο για να διηγηθούμε μεγάλες, σημαντικές και σημαντικές ιστορίες σε οποιοδήποτε είδος - και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα: ταινία, τηλεόραση και ροή.»
Το αρχικό σήμα για την προτεινόμενη εταιρεία περιλαμβάνει την εμβληματική γραμμή από το Μάλτα Falcon, «τα πράγματα από τα οποία ονειρεύονται», ένα επιπλέον αφιέρωμα στην πλούσια κληρονομιά της Warner Bros. και στο επίκεντρο του τι θα αφορά τη προτεινόμενη εταιρεία.
Τον Μάιο, η AT+Τ και η Discovery κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για να συνδυάσουν τα κορυφαία ψυχαγωγικά, αθλητικά και ειδησεογραφικά στοιχεία της WarnerMedia με τις κορυφαίες μη φανταστικές και διεθνείς επιχειρήσεις ψυχαγωγίας και αθλητισμού της Discovery για τη δημιουργία μιας ενιαίας εταιρείας.
Η Warner Bros. Discovery θα συγκεντρώσει τις ισχυρότερες ηγετικές ομάδες, δημιουργούς περιεχομένου και υψηλής ποιότητας σειρές και βιβλιοθήκες ταινιών στην επιχείρηση μέσων, ενώ θα επιταχύνει τα σχέδια και των δύο εταιρειών για κορυφαίες υπηρεσίες συνεχούς ροής απευθείας προς καταναλωτή (DTC) για παγκόσμιους καταναλωτές. Η νέα εταιρεία θα ενώσει συμπληρωματικά και ποικίλα πλεονεκτήματα περιεχομένου με ευρεία απήχηση - τα ισχυρά στούντιο και το χαρτοφυλάκιο της εικονικής ψυχαγωγίας, των κινούμενων σχεδίων, των ειδήσεων και των αθλημάτων της WarnerMedia με την παγκόσμια ηγεσία της Discovery σε ανεπίσημη και διεθνή ψυχαγωγία και αθλητισμό.

Η εταιρεία περιεχομένου “pure play” θα έχει μια από τις βαθύτερες βιβλιοθήκες στον κόσμο με σχεδόν 200.000 ώρες εικονικού προγραμματισμού και θα συγκεντρώσει περισσότερες από 100 από τις πιο αγαπημένες, δημοφιλείς και αξιόπιστες μάρκες στον κόσμο σε ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο, όπως: HBO, Warner Bros., Discovery, DC, CNN, WB Games, Turner Sports, Cartoon Network, HGTV, Food Network, TNT, TBS, Turner Classic Movies, Wizarding World, Adult Swim, Eurosport, Magnolia, TLC, Animal Planet, ID και πολλά περισσότερα.
Η Warner Bros. Discovery θα είναι σε θέση να αυξήσει τις επενδύσεις και τις δυνατότητες σε πρωτότυπο περιεχόμενο και προγραμματισμό, δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για αφηγητές και ανεξάρτητους δημιουργούς, εξυπηρέτηση πελατών με καινοτόμες εμπειρίες βίντεο και σημεία αφοσίωσης, και να προωθήσει περισσότερες επενδύσεις σε υψηλής ποιότητας, φιλικό προς την οικογένεια περιεχόμενο μη φαντασίας.