Η Comcast παρουσιάζει το XiOne τη νέα 4K συσκευή για την Παγκόσμια αγορά Streaming TV...


Η Comcast λανσάρει τo XiOne, μια νέα παγκόσμια συσκευή ασύρματης ροής που διατίθεται επί του παρόντος στην Ιταλία και τη Γερμανία στους πελάτες της Sky Q και ξεκινά τη διάθεσή της στις Ηνωμένες Πολιτείες για πελάτες Xfinity Flex. Στην Ευρώπη, το XiOne επιτρέπει την πρώτη παράδοση υπηρεσιών βίντεο μέσω IP για τους πελάτες του Sky.
Το XiOne είναι η πρώτη συνδεδεμένη συσκευή συνεχούς ροής Comcast που θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους παγκόσμιους πελάτες της σε όλες τις λειτουργίες Comcast’s Xfinity και Sky, καθώς και στους συνεργάτες της.

Σχεδιασμένο με την ευελιξία να συνδέει όλους τους πελάτες βίντεο της Comcast σε όλο τον κόσμο με την αγαπημένη τους ψυχαγωγία, το XiOne είναι μια συσκευή plug-and-play που διαθέτει ταχύτερη επεξεργασία και αυξημένη μνήμη, επιτρέποντας την γρήγορη εναλλαγή και πλοήγηση εντός και εκτός εφαρμογών. Η συσκευή υποστηρίζει WiFi 6, 4K UHD, HDR, Dolby Vision και Dolby Atmos και έρχεται με ένα νέο απλούστερο και μικρότερο τηλεχειριστήριο φωνής σχεδιασμένο με ροές στο μυαλό.
«Όταν ο Sky προσχώρησε στην οικογένεια Comcast, συγκεντρώσαμε τους μηχανικούς μας για να μοιραστούμε πληροφορίες, χάρτες πορείας, ταλέντο και τεχνολογία για να υποστηρίξουμε τους παγκόσμιους πελάτες μας. Η κυκλοφορία της νέας μας συσκευής XiOne είναι άμεσο αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών και υπογραμμίζει πώς η συνεργατική μας προσέγγιση ανάπτυξης μπορεί να φέρει νέα και καινοτόμα προϊόντα ροής στις αγορές γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά », δήλωσε ο Charlie Herrin, Πρόεδρος Τεχνολογίας για Comcast.
Το XiOne είναι η τελευταία τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Comcast και αξιοποιεί τις παγκόσμιες τεχνολογικές πλατφόρμες της, προσφέροντας το καλύτερο υλικό, τεχνολογία φωνής και συγκεντρωτική αναζήτηση και ανακάλυψη στη σουίτα προϊόντων ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας της εταιρείας. Η γκάμα των συσκευών της Comcast στο Xfinity, το Sky και οι συνεργάτες της παρέχουν απίστευτες εμπειρίες που συνδέουν, προστατεύουν και διασκεδάζουν πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Το XiOne είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Ιταλία και τη Γερμανία στους πελάτες του Sky Q και ξεκινά τη διάθεσή του σε νέους πελάτες του Xfinity Flex. Η Comcast σχεδιάζει να κάνει τη συσκευή διαθέσιμη σε περισσότερα κανάλια και στους πελάτες της Xfinity X1 και τους συνεργάτες της στο μέλλον.