Προ των πυλών HBO Max στην τηλεοπτική προσφορά της Ισπανικής Vodafone TV!


Η Vodafone TV Ισπανίας θα συμπεριλάβει το HBO Max στην τηλεοπτική της προσφορά από τις 26 Οκτωβρίου 2021!
Το HBO Max θα είναι μέρος της τηλεοπτικής προσφοράς της Vodafone TV στην Ισπανία και θα ενσωματωθεί αποκλειστικά ως χειριστής στην τηλεοπτική του πλατφόρμα, αντικαθιστώντας το HBO Ισπανίας...
Η Vodafone Ισπανίας επιβεβαίωσε ότι το HBO Max θα είναι μέρος της τηλεοπτικής προσφοράς της Vodafone TV στην Ισπανία με τον ίδιο τρόπο που κάνει τώρα με το HBO Ισπανίας.
Η νέα πλατφόρμα HBO Max θα είναι διαθέσιμη από τις 26 Οκτωβρίου σε όλους τους αποκωδικοποιητές της και θα ενσωματωθεί αποκλειστικά ως χειριστής στην τηλεοπτική της πλατφόρμα με τον ίδιο τρόπο που ήταν και με το HBO Spain. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone TV θα απολαύσουν το HBO Max στις ίδιες συνθήκες που είχαν μέχρι τώρα με το HBO Ισπανίας, αποτελώντας ένα από τα πιο πολύτιμα συμπληρώματα της προσφοράς.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την άφιξη του HBO Max στην ισπανική αγορά και στην τηλεόραση της Vodafone, η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο με ανώτερη εμπειρία χρήστη. Αυτό ενισχύει τη συμμαχία μας με έναν από τους συνεργάτες που εκτιμώνται περισσότερο από τους τηλεοπτικούς πελάτες μας, με μία από τις πιο ισχυρές προσφορές στην αγορά », ανέφεραν πηγές από τη Vodafone Ισπανίας.